bugünn benn pekk ii deilimm kızlarrr
İyiyim beyzacım hamdolsun
Senin nen var aşkım be hayrdır?
hayırdır kuşummm noldu??*
hosgeldin canim.selammmm
annene selamlar canim.kolay gelsin. :)cosmooooooooo dünürümmmmm benim çıkmam lazım ya annem gedli pazara çıkmam lazımmm doyaamıyorum muhabbete amaevde yemeklik bişey kalmadı neyse akşma burda olursanız devam edriz ya ne güzel BEYZAMMMMM da ğelmişti ama çıkmam lazım birazdan çıkıcam annem beklemez fıtça yemeyim şimdi bebişimle ananeden ççoook öpüyorummmmmm
guldurdun beni yaaa :)))yok bacımdaha tekme değilde kıpırtı yapıyolar...saniyelik oluyor zaten..
ileriki zamanlarda acıktım uyan diye yada düzgün yat dön başka tarafa diye tekmelerini yiyince görürsünüz asıl tekmeleri....:))))
noldu beyzosum?hayirdir?bugünn benn pekk ii deilimm kızlarrr
Leylacım ne mumu anacım be anlamaıdm valla fitil gibi bişeymki?
karnımm çokk ağrıyorrr bi yandandaa duygusallıkk varr bayaa azz önce durduk yere şıpır şıpırr yaş aktıı gözümdennn
Beyzacım kuzummmmm çıksan bi hava alsan dışardan ecük dolaşsan falan...
Kıyamam sana yaaaa :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 Leyla allah seni napmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Dinamit midir kız o kaydirigubbakcemile3
aaa canım seninde kızın mı olacak,yeni fark ettim.hayırlı olsun.benim de kızım olcak allah nasip ederse.seninle sat tarihlerimiz aynı bizim.kaç gram olmuş senin ufaklık?
ayyy canim yaaa kiyamammmm ben sana. karnin niye agriyor?kasik agrilari mi?adet gunun yaklasdiysa ondan da olabilir.en son ayin kacinda olman lazimdi adet?iste o gun geldiginde her ay kasikta agrilar oluyor.
canım agırlıgını bılmıyorum yaaa
Üzülme beyzoşummmm allah başka sıkıntı dert vermesn
Bebişin kaprisleri bunlar annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?