2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgeldin canim.
annene selamlar canim.kolay gelsin. :)
guldurdun beni yaaa :)))
bugünn benn pekk ii deilimm kızlarrr
noldu beyzosum?hayirdir?
Leylacım ne mumu anacım be anlamaıdm valla fitil gibi bişeymki?

ay ne bileyim fitilmidir mummudur?arkasinda ipi varsa kipritle yakip ucucam :)))) kaydirigubbakcemile3

ayy hemm bi yandann karnımm ağrıyorr diğer yandann en önemlisii bir duygusallık varr hiç bir nedenn yokk yaa ağlıorumm gözlerim yanıo suann

kaydirigubbakcemile3 Leyla allah seni napmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Dinamit midir kız o kaydirigubbakcemile3

Beyzacım kuzummmmm çıksan bi hava alsan dışardan ecük dolaşsan falan...
Kıyamam sana yaaaa :sinifsinif:

karnımm çokk ağrıyorrr bi yandandaa duygusallıkk varr bayaa azz önce durduk yere şıpır şıpırr yaş aktıı gözümdennn

ayyy canim yaaa kiyamammmm ben sana. karnin niye agriyor?kasik agrilari mi?adet gunun yaklasdiysa ondan da olabilir.en son ayin kacinda olman lazimdi adet?iste o gun geldiginde her ay kasikta agrilar oluyor.

aaa canım seninde kızın mı olacak,yeni fark ettim.hayırlı olsun.benim de kızım olcak allah nasip ederse.seninle sat tarihlerimiz aynı bizim.kaç gram olmuş senin ufaklık?

canım agırlıgını bılmıyorum yaaa

ayyy canim yaaa kiyamammmm ben sana. karnin niye agriyor?kasik agrilari mi?adet gunun yaklasdiysa ondan da olabilir.en son ayin kacinda olman lazimdi adet?iste o gun geldiginde her ay kasikta agrilar oluyor.

saoll tatlımm yaa ama gectii adetimm bana arada olurr bölee ağrıyı okadar takmıorumm yaa bi duygusallıkk varr ayy her şeye zırlamaya başladım ortada neden yokken bilee çok büyük konustumm ben ağlayan hamileleri kınardım sırf naz yapıolar derdimm :1no2: başıma geldi

evet canım aynı ama benımkı bır hafta gerıde sanırım 16 cı haftadayız

ben biraz uzanayım kızlar..hadi öptüm sizi ve bebişleri...oğlum özellikle kızlarınıza ayrı slm yolladı....:))))

benn gerçektenn dengesiziimm eşimm halıya takıldıı düşer gibi olduu şimdidee kahkahaa attımm eşimde aşk olsunn çokmu komikk dedii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…