ben biraz uzanayım kızlar..hadi öptüm sizi ve bebişleri...oğlum özellikle kızlarınıza ayrı slm yolladı....:))))
saoll tatlımm yaa ama gectii adetimm bana arada olurr bölee ağrıyı okadar takmıorumm yaa bi duygusallıkk varr ayy her şeye zırlamaya başladım ortada neden yokken bilee çok büyük konustumm ben ağlayan hamileleri kınardım sırf naz yapıolar derdimm :1no2: başıma geldi
Beyyza hemen empati kurdum eşinin düşme anıyla ilgili
Koptum gülmekten len kaydirigubbakcemile3
canim,valla evde oturmamani tavsiye ederim bende.cik disari magazalari dolas.biraz bebisine cicilere bak.o zaman bak gor nasil iyi gelicek tamam mi dadlum?
Leyla hadi fitille uçur kendini=))
Bi tanede ben atim burdan göklerde buluşalım =)))
düşük tehlikemii atlattım zatenn cıkıcazdaaa bugünn değill kayınvalidem gelicekmişş sabah aradıı yarın çıkarız artık ebruya gidicemm çok g
zel hamile kıyafetleri var bitiorum
emir buyuk yerden kayinvalide gelicekmis ha :)))
git canim yarin gez dolas acilsin keyfin biraz....
emir buyuk yerden kayinvalide gelicekmis ha :)))
git canim yarin gez dolas acilsin keyfin biraz....
yaa kızlarrr bebek şekeri topiği açtım hiçbirinizz bişi yazmamışsınızz alındımm vallaa bi sürü girişş var ama kimse bişi yazmamışş :gitme:
alinma canim ben gormedim ki daha senden duyuyorum.
simdi aciyorum bakalim...yazicam cevappp.gorsem yazmammi kuzum?
alinma canim ben gormedim ki daha senden duyuyorum.
simdi aciyorum bakalim...yazicam cevappp.gorsem yazmammi kuzum?
aysey sen tam olarak kac haftalıksın
evet cosmoooo hazir ol bu gece :lepi:Ulen leyla ne güldüm allahdaa seni güldürsün
uçucaz bu gece desene
kaydirigubbakcemile3 severimm kayınvalidemi kız iyi kadındırr arada gıcık huyları yok deil ama bana karşı garezi yok yanii kaydirigubbakcemile3 yardıma gelio zatenn
kadının hiç kızı yokk 3 tane oğlu var kaydirigubbakcemile3 ondan sevio heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?