2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beyyza hemen empati kurdum eşinin düşme anıyla ilgili
Koptum gülmekten len kaydirigubbakcemile3

canim,valla evde oturmamani tavsiye ederim bende.cik disari magazalari dolas.biraz bebisine cicilere bak.o zaman bak gor nasil iyi gelicek tamam mi dadlum?

canim,valla evde oturmamani tavsiye ederim bende.cik disari magazalari dolas.biraz bebisine cicilere bak.o zaman bak gor nasil iyi gelicek tamam mi dadlum?

düşük tehlikemii atlattım zatenn cıkıcazdaaa bugünn değill kayınvalidem gelicekmişş sabah aradıı yarın çıkarız artık ebruya gidicemm çok g
zel hamile kıyafetleri var bitiorum

düşük tehlikemii atlattım zatenn cıkıcazdaaa bugünn değill kayınvalidem gelicekmişş sabah aradıı yarın çıkarız artık ebruya gidicemm çok g
zel hamile kıyafetleri var bitiorum

emir buyuk yerden kayinvalide gelicekmis ha :)))
git canim yarin gez dolas acilsin keyfin biraz....

yaa kızlarrr bebek şekeri topiği açtım hiçbirinizz bişi yazmamışsınızz alındımm vallaa bi sürü girişş var ama kimse bişi yazmamışş :gitme:

emir buyuk yerden kayinvalide gelicekmis ha :)))
git canim yarin gez dolas acilsin keyfin biraz....

kaydirigubbakcemile3 severimm kayınvalidemi kız iyi kadındırr arada gıcık huyları yok deil ama bana karşı garezi yok yanii kaydirigubbakcemile3 yardıma gelio zatenn

yaa kızlarrr bebek şekeri topiği açtım hiçbirinizz bişi yazmamışsınızz alındımm vallaa bi sürü girişş var ama kimse bişi yazmamışş :gitme:

alinma canim ben gormedim ki daha senden duyuyorum.
simdi aciyorum bakalim...yazicam cevappp.gorsem yazmammi kuzum?

Ulen leyla ne güldüm allahdaa seni güldürsün
uçucaz bu gece desene
evet cosmoooo hazir ol bu gece :lepi:
kaydirigubbakcemile3 severimm kayınvalidemi kız iyi kadındırr arada gıcık huyları yok deil ama bana karşı garezi yok yanii kaydirigubbakcemile3 yardıma gelio zatenn
kadının hiç kızı yokk 3 tane oğlu var kaydirigubbakcemile3 ondan sevio heraldee

benimki de iyi ama arada cildirtdigi oluyo :))) benimkinin 1 tane oglu var.keske oglu cok olsaydi da uzerime bu kadar dusulmeseydi :)

leyla kuşumm bebek şekeri 40ında dağıtılıoo zatenn canımm senin bildiğin gibi yani eve bebek gelenlere deill mevlüdde dağıtılıo ablam öle yaptı oda yeni doğurdu sayılırr

benimki de iyi ama arada cildirtdigi oluyo :))) benimkinin 1 tane oglu var.keske oglu cok olsaydi da uzerime bu kadar dusulmeseydi :)[/QUOTE]

aynenn arada çıldırtırr ama ii kadındır hakkını yemiyimm eşin tek çocukmuu yoksaa ablası yada kızkardeşimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…