2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebis02 kaydirigubbakcemileKanarya kaydirigubbakcemile , Zynpmrt kaydirigubbakcemile asyam21 kaydirigubbakcemile

özgecim çooook sevindim hayırla sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun prensesini.bende kız olduğu yönünde tahmin yapanlardandım.ayy kızıma arkadaş geliyor.pembişleri hazırlayalımzemuszemus

iyi akşamlar kızlar,keyifler nasıl,bebişler nasıl? bugun yine ayşe önerin seminerine gittim dğumu ve doğumda partner yardımını anlattı çok güzeldi.var mıydı orda olan bizim haziran annişlerinden

iyi akşamlar kızlar,keyifler nasıl,bebişler nasıl? bugun yine ayşe önerin seminerine gittim dğumu ve doğumda partner yardımını anlattı çok güzeldi.var mıydı orda olan bizim haziran annişlerinden

kaydirigubbakcemile3 evde kalkıp mutfağa gidiomusun desene

kaydirigubbakcemile3 evde kalkıp mutfağa gidiomusun desene

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy beyzacımm çok hoşsun ya.ama bence gidin kızlar çok güzel ve hakikaten işe yarıyacak şeyler anlatıyor ayşe hanım.ocak ayında da seminerler tekrar başlıcakmış haberiniz olsun.medicalparkın internet sitesinden duyurular yapılıyor.

bende aldım elime sodayı geçtim pcnin başına koçiş gezmeye gitti ben pek iyi deilim başım dönüyooo midem bi tuhafffff :bbo:

kaydirigubbakcemile3 haklısın tatlımda kanamam olmustu ya tik oldum korkuorum gerci daha olmuyoo iyileştim de olsun dikkat ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…