aaa kkimmse yoookk beyzeoşşşşş tatlım sendemi yoksun hu huuuuuuu nerdesiniz çıkın dışarıyaa kaydirigubbakcemile
kızlar ben geldiiimmmmmmmmmmm..
bebeğim çok şükür sağlıklıymış..
sac boyamayı 18. haftadan önce yapma dedi.
domuz gribi aşısını öneriyorum dedi..
gaz için rezene içebilisin ama onun yerine eczanelerde eu carbon satılır yemeklerle ondan iç, tuvalete çıkman da kolaylaşır dedi.
veee son olaraaaaaaaakkkkkkkkkk kızım olacaaakkk çok büyük ihtimalleeeeee delikafadulden
burdayımm aşkummmmmmmm topikleri geziordumm
kızlar ben dişçiye gidecem korkuyorum benim için dua edinnnnnn saat 13 de randevum
anladım canım bugün neden bukadar sessiz yavrumya herkrz ya annesine ya kaynanasınamı kaçtı nedir kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar,keyifler nasıl,bebişler nasıl? bugun yine ayşe önerin seminerine gittim dğumu ve doğumda partner yardımını anlattı çok güzeldi.var mıydı orda olan bizim haziran annişlerinden
benim kayınvalidemm geldii kaydirigubbakcemile3 ama ben netteyim
kaydirigubbakcemile3 evde kalkıp mutfağa gidiomusun desene
hosbulduk fistigimhoşgeldin datlummm
hosbulduk canimhoşğeldin kanaryacık buyrunnnnnnnnn
en iyisi valla boşver takıl keyfine göre :lepi:
hosbulduk fistigim
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy beyzacımm çok hoşsun ya.ama bence gidin kızlar çok güzel ve hakikaten işe yarıyacak şeyler anlatıyor ayşe hanım.ocak ayında da seminerler tekrar başlıcakmış haberiniz olsun.medicalparkın internet sitesinden duyurular yapılıyor.
kaydirigubbakcemile3 haklısın tatlımda kanamam olmustu ya tik oldum korkuorum gerci daha olmuyoo iyileştim de olsun dikkat ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?