2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf sükür bıttı gecmıs..
burdayım dılekcım gecmısın kara sularında boguluyordum akannehir
obu deyıl okumayayım dıyorum bu seferde merak işte... sınava gırdım inş gecmısımdır sız nasılsınınz

bende aldım elime sodayı geçtim pcnin başına koçiş gezmeye gitti ben pek iyi deilim başım dönüyooo midem bi tuhafffff :bbo:
aman canim dikkat et kendine.ayaktayken falan basin döner kalkma bence hic.
kadın kaldırmıo zatenn diorumki ben kankalarımla konussam ayıp olmaz dimi dioki zaten kavak yelleri var sen takıl dioo kaydirigubbakcemile3
senin kaynananda benimkine benziyo herhalde,genclik dizisine baktigina göre,benimki de hic kacirmaz.böyle seyleri.hala yasliligi kabul etmez

senin kaynananda benimkine benziyo herhalde,genclik dizisine baktigina göre,benimki de hic kacirmaz.böyle seyleri.hala yasliligi kabul etmez[/QUOTE]

aynenn öleee tatlımm genclik dizilerini izler es es ide izliodu bi ara hala varmı o dizi bilmiorumdaa izlediğini biliorum yani kaydirigubbakcemile3

amann geçmişi boşver geleceğe bak canım bende bi ğün deneyim dedi ayy oku oku insanın ömrü biter biz iyiz napalım brenim bğün midem bulanıyor başım acayipp dönüyo bihaller var bende

neyseki yedirdim sanan bugün çiğ köfteniiikaydirigubbakcemile2cokacimcoook

hb ben burdaydımda diğer konulara göz atıyodum nasılsınız kızlarr :)

aman canim dikkat et kendine.ayaktayken falan basin döner kalkma bence hic.

senin kaynananda benimkine benziyo herhalde,genclik dizisine baktigina göre,benimki de hic kacirmaz.böyle seyleri.hala yasliligi kabul etmez

bilmiyorumki yemekte yeni yedim tansiyonum düştü dicem ama değil bi tane soda içiyorum belki biraz iyi gelir sen napıypsun nasıl gidiyor

bende geldim ama maşallah 1 günde 30 sayfa konuşmuşsunuz leynnnnnnnn nasıl okunacak bu sayfalarr

amann geçmişi boşver geleceğe bak canım bende bi ğün deneyim dedi ayy oku oku insanın ömrü biter biz iyiz napalım brenim bğün midem bulanıyor başım acayipp dönüyo bihaller var bende

dıkkat et kendıne ama arada olur öle haller .
. benım gözümden uyku tasıo sankı
pc gözlerımı cok yoruyor artık

hehe ben sabah okuyamadım daemon saolsun buluşunca söyledi müjdeli haberi canım gözün aydınnnn valla bugün kız kıyafetlerine dibimiz düştü desem yeridirrr
çok şanslı olacak cadı cicili bicili giyer artık opuyorumnanaktan

aynenn öleee tatlımm genclik dizilerini izler es es ide izliodu bi ara hala varmı o dizi bilmiorumdaa izlediğini biliorum yani kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
su anda oynuyor canim.benim memelekette cevriliyor eskisehirde ama bugün final.

zynpcim iyi geceler nasıl geçti diş tedavin umarım herşey yolunda gitmiştir,nasılsın şimdi

Canım ben geçmişi okumaya dalmışım yeni gördüm mesajını. Bugün bir geçici dolgu birde çekim yapıldı ve diş taşlarım temizlendi. İlk önce diş taşlarım temizlendi sonra dolgumu yaptılar ve dolgu neredeyse hiç uyuşturulmadan yapıldı. Kana karışmayan bi iğne yaptı doktor sadece dişini sersemlettim dedi. Ama dayandım ve kendime çok şaşırdım. Sonra ameliyathaneye aldılar diş çekimi için ordaki doktor rontgen istedi bende çekebileceğini kadındoğum uzmanımın izin verdiğini söyledim. Sonra rontgeni görünce çekmenin şart olduğunu anladılar içinde çok enfeksiyon varmış bu bebeğe daha zararlı bi durummuş.Bu sefer tabiki uyuşturup dişimi çektiler anestezi için korkma bebeğe asla zarar vermez dediler. Rontgen içinde normal seyrinde ilerleyen gebelere acil durumlarda çekiyoruz korkmayın dediler ki zaten kendi doktorumda çektirebileceğimi söylemişti. Şimdi biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil. Umarım daha fazla artmaz ağrı

Bu arada özeldende sormuşsun sağol canım ilgin için çok çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…