Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar biz geldik, hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için, doktora gittim bugün bebiş iyi çok şükür, dr görünürde bi sorun yok dedi, ama sen yine de dikkatli ol dedi ve her ihtimale karşı progestan verdi günde bir tane kullancam sadece, bu arada dr gideli daha 6 gün olmuştu maşallah ne kadar hızlı büyüyo veletlerimiz 29.6mm iken 42.1mm olmuş dr gidince içim rahatladı...
feride çok sevindim canım.. ağır işler yapma dinlen bol bol olur mu
Canım rapor parasını herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin ama öncesinde işyerinin internetten SGK nın sitesine senin raporunu giriş yapması gerekiyor. Bir de rapor parası brüt ücret üzerinden verilir yani net ücretinin 3/4 ünü değil brüt ücretinin yaklaşık 3/4 ünü alacaksın.
Bu arada daemon sana da çok üzüldüm canım. Birkaç tavsiyem olacaktı sana ama madem arkadaşın aracılığıyla girdin bir de diğer arkadaşlar biraz bahsetmişler haklarından tercih senin tabi ama unutma sana 1 ay önceden ihbar önelinde bulunmadılarsa maaşının yanında ihbar tazminatı da vermeleri gerekir. İhbar tazminatın hesabında da 1 aylık brüt ücretinden sadece gelir ve damga vergisi düşecekler. Yani net aldığın ücretten fazla olacak. Kıdemi ise zaten dediğin gibi henüz hak etmiyorsun. Bilmiyorum bu konularda bilgin varmıydı canım ama hani en azından bilgisi olmayanlar varsa haklarını bilsinler onlar da diye yazdım.
ayrıca senin sigortaya gitmene gerek yok
onlar senin raporlarını ssk ya vermek zorunda
ayrıca raporunun girişini internetten de vermek zorundalar
onlar bu işlemleri doğru ve eksiksiz yaparlarsa
senin istirahat parası ptt ye yatıyor
sen paranı ptt den alıyorsun sigortadan değil
tesekkur ederım canım.. bır donem muhasebe elemanı olarak calıstıgımdan haklarımın bır cogunu bılıyorum ama ALLhından bulsun dıyorum onlara. onların uc kurusuna muhtac dgeılım cok sukur evden bı sekılde calısmaya devam ederım. benım asıl derdın ınsanlıklarınuı unutmus olmaları.onuda cıkmadan hatırlatıcam ben onlara
tesekkur ederım canım.. bır donem muhasebe elemanı olarak calıstıgımdan haklarımın bır cogunu bılıyorum ama ALLhından bulsun dıyorum onlara. onların uc kurusuna muhtac dgeılım cok sukur evden bı sekılde calısmaya devam ederım. benım asıl derdın ınsanlıklarınuı unutmus olmaları.onuda cıkmadan hatırlatıcam ben onlara
tühh muhasebeci dışarıdaymış yarın arayacağım
neyse kısmet değilmiş
canım sen doktorun sana verdiği raporu
muhasebeciye ilettiysen onlar gerekeni yaparlar zaten
verdim raporları geçen hafta ama zannediyodum ki şirket maaşımı verecek
daha önce böyle sorunla karşılaşmadığım için şaşırdım
neyse hallederiz artık bir şekilde, yardımcı olduğun için sağol vereliniortak
slm kızlaaaarrr benide listeye eklermisiniz yaş 29 sat 19 eylül tahmini doğum tarihim 26 haziran 45 kiloyla gebeliğe başladım (5 kilo aldım bugün itibariyle :)))kalp atımlarını duydum küçüçük kalbi atıyodu