- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi daemon
- #7.861
arkadaşlar selam.ben 13 haftalık hamileyim dün bebeğimin ense kalınlığını falan bakıldı herşey gayet güzel çıktı.2 li test için dün kan verdim ancak cuma çıkıcak sonuç amaidrar bugün çıktı idrarda enfeksiyona rastlanmış.doktor çok önemli olmadığını çok bol su içmem gerektiğini söyledi ama içime kurt düştü.bide ben ultrasona her girdiğimde bebek uyuyor.en son dün gittiğimde doktorum gelmeden önce karnını doyur tatlı bişyler ye gel demişti bende dediğini yaptım ama ultrasonda bebek yine uyyor öksür dedi doktor ben öksürünce kollarını oynattı tekrar yattı.doktorum korkulcak bişiey olmadığını söyledi ama ben korkuyorum.ense kalınlığına bakamayız bu şekilde dedi ve vajinal ultrasonla kontrol etti.1 ay sonra görüşücez dedi.normal rutin kontrole geliceksin dedi herşey güzelmiş,bebek çok tembel uykucuymuş,inşallah bi sorun çıkmazda ikililerde,içim rahat eder.bide benim rahmim tersmiş.doktorum öyle söyledi....ya beni buluyo tüm bunlar........
olumsuz düşünme..ve evhamlı olmaa..güzel düşünki güzel olsun..bnmde idrarımda enfksiyon varr bol bol su içç ggecer..ama birgün iki gün degil hep içiceksin yoksa yanmadan duramamsın
bebişin iyi..sende iyi ol..olumsuz düşünerek daha cok hasta olursun