2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar selam.ben 13 haftalık hamileyim dün bebeğimin ense kalınlığını falan bakıldı herşey gayet güzel çıktı.2 li test için dün kan verdim ancak cuma çıkıcak sonuç amaidrar bugün çıktı idrarda enfeksiyona rastlanmış.doktor çok önemli olmadığını çok bol su içmem gerektiğini söyledi ama içime kurt düştü.bide ben ultrasona her girdiğimde bebek uyuyor.en son dün gittiğimde doktorum gelmeden önce karnını doyur tatlı bişyler ye gel demişti bende dediğini yaptım ama ultrasonda bebek yine uyyor öksür dedi doktor ben öksürünce kollarını oynattı tekrar yattı.doktorum korkulcak bişiey olmadığını söyledi ama ben korkuyorum.ense kalınlığına bakamayız bu şekilde dedi ve vajinal ultrasonla kontrol etti.1 ay sonra görüşücez dedi.normal rutin kontrole geliceksin dedi herşey güzelmiş,bebek çok tembel uykucuymuş,inşallah bi sorun çıkmazda ikililerde,içim rahat eder.bide benim rahmim tersmiş.doktorum öyle söyledi....ya beni buluyo tüm bunlar........

olumsuz düşünme..ve evhamlı olmaa..güzel düşünki güzel olsun..bnmde idrarımda enfksiyon varr bol bol su içç ggecer..ama birgün iki gün degil hep içiceksin yoksa yanmadan duramamsın

bebişin iyi..sende iyi ol..olumsuz düşünerek daha cok hasta olursun

simnilcim canım sıkma kendini...sadece yaş riskinden kaynaklı yapmak istemiştir dr...tercih senin...
benim arkadaşımın 2li 3lü testleri sorunlu çıktığı için yaptırmıştı..bebeğinde bişey çıkmadı 2 yaşına girdi...yani hemen düşecek diye bişey yok....

evet canım, aynen öyle.
Raporu faksladılar,
onda da yaş riski demiş.
Doktor da öyle dedi.

biter anacım biter..bitene kadar ananda aglar amakaydirigubbakcemile3sen nasıl oldunn kalkıyonmu ayagayerimseniben

ben daha iyiydim ama 2 gündür de baş ağrısı çekiyorum
ilaç aldım o da geçirmedi , eşime dedim geç kalma dışarı çıkar beni yoksa ortadan ikiye bölüneceğim sıkıntıdan
şimdi de onu bekliyorum

bu ilk haftalarda, kızsa da erkekse de çıkıntı var canım.
Eğer o çıkıntı yukarıya doğruysa yani omurgasına şöyle 45 derecelik bir açı yapıyorsa erkek demekmiş,

eğer o minik çıkıntı omurgaya paralelse kızmış.
Genital bölgenin ultrasonunu çektiyse böyle anlayabilirsin.

yok canım cinsiyetine bakmadı dr bende istemedim....

erkekteki çıkıntı normal erkek cinsel organı gibi çıkıntı oluyor yani yumru gibi değil...kız olunca paralel 3çizgi var...ben kızımınkinde de de arkadaşımın oğlunda da gördüm...

hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun....kuzularımızı allahım bizlere bağışlasın

ilaç aldım o da geçirmedi , eşime dedim geç kalma dışarı çıkar beni yoksa ortadan ikiye bölüneceğim sıkıntıdan
şimdi de onu bekliyorum

hamilelikte normalmiş baş ağrıları da, bize verdiği sıkıntı anormal di mi,
haklısın, hava değişimi iyi olabilir bence de.

arkadaşlar selam.ben 13 haftalık hamileyim dün bebeğimin ense kalınlığını falan bakıldı herşey gayet güzel çıktı.2 li test için dün kan verdim ancak cuma çıkıcak sonuç amaidrar bugün çıktı idrarda enfeksiyona rastlanmış.doktor çok önemli olmadığını çok bol su içmem gerektiğini söyledi ama içime kurt düştü.bide ben ultrasona her girdiğimde bebek uyuyor.en son dün gittiğimde doktorum gelmeden önce karnını doyur tatlı bişyler ye gel demişti bende dediğini yaptım ama ultrasonda bebek yine uyyor öksür dedi doktor ben öksürünce kollarını oynattı tekrar yattı.doktorum korkulcak bişiey olmadığını söyledi ama ben korkuyorum.ense kalınlığına bakamayız bu şekilde dedi ve vajinal ultrasonla kontrol etti.1 ay sonra görüşücez dedi.normal rutin kontrole geliceksin dedi herşey güzelmiş,bebek çok tembel uykucuymuş,inşallah bi sorun çıkmazda ikililerde,içim rahat eder.bide benim rahmim tersmiş.doktorum öyle söyledi....ya beni buluyo tüm bunlar........

Canımcım benimde bebiş her gittiğimde uyuyor. Sonra doktor bana tatlı yedirtiyor birazda ulturasonla uğraşıyo uyanıyo. Hem bebişler genelde gündüz uyuyup gece hareketleniyomuş anneye ters yaşıyolarmış tabi ben bunu arkadaşlardan duydum nekadar doğru bilemem bu arada 2 lide benimde alttan baktılar hiçbiri kafana takcak şeyler değil hem anne karnında nasılsa doğduğundada öyle olurmuş diyolar bırak uykucu olsun :)

hadı archımım bı hava al da gesın sıkıntın . bende kuafore gıdıcem sımdı cok korkuyoruummmmmmmm.. cok canım yanıcak cookkk..

ne olur ne olmaz yarın bızımkıde donmez alttan bakmak ıster doktor musaıt degılım demeyeyeım bıde kocacımda bıktı bu halımden kuafore gıtsemmı dedım telefonda tamma gıt gıt ben senı beklerım dedı..

bosıycak adamlar bızı sonunda..

bebişimi yarın gorcem tubıcıkımm

yok canım cinsiyetine bakmadı dr bende istemedim....

erkekteki çıkıntı normal erkek cinsel organı gibi çıkıntı oluyor yani yumru gibi değil...kız olunca paralel 3çizgi var...ben kızımınkinde de de arkadaşımın oğlunda da gördüm...

hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun....kuzularımızı allahım bizlere bağışlasın

Allah sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar versin.
Bi daha acısını göstermesin güzelim.

hamilelikte normalmiş baş ağrıları da, bize verdiği sıkıntı anormal di mi,
haklısın, hava değişimi iyi olabilir bence de.

dediğin gibi herşey normal de keşke bizde normal olabilsek
kafamı zor tutuyorum şu an yazı yazacak halim yok, sanki mengeneyle sıkıştırıyolar başımı
evde oturmak da çok sıktı beni azıcık hava alayım belki düzelirim

kızlar pzt sağlık ocağına gidip rapor ve ilaç yazdırdım..dr beni tanıyo zaten..kendini fena sıkmışsınstresten elin yüzün şişmiş...şu an sadece bebeğin doğduğunda neler yapacaksın onu düşün rahatla dedi...
bende iyice bunalıma takıyorumdiye bugün dr gidince yemeğe gittim..oradan sinemaya....rahatladım biraz valla....hayat varmış ev dışında ya..ohhh
ne şanslısınız gezip tozusuyosunuz...maşallah...

Semra ayrancı canım senn hiç üzülme benimde idrar yollarında intihaplanma varmış önemli bişey değil.bol bol su iç dr ninde dediği gibi bebeğin çok uyumasına gelince gerçekten bebekten bebeğe farkediyor benimde yengmin bebeği çok uykucuydu inan doğdu hala öle uykucu :) dr bişey aksi bişey olsa mutlaka söyler ve mudahele ederdi sen içini ferah tut .kızlar benimkide içimde zıplayıp duruyor yaramazmı olcak ne hiç birşey yiyemiyorum ama o içerde o enerjiyi nerden bulıuyor bilmem :) bende ikili testimi yaptırdım sonucu bayramdan sonra alıcam..

hadı archımım bı hava al da gesın sıkıntın . bende kuafore gıdıcem sımdı cok korkuyoruummmmmmmm.. cok canım yanıcak cookkk..

ne olur ne olmaz yarın bızımkıde donmez alttan bakmak ıster doktor musaıt degılım demeyeyeım bıde kocacımda bıktı bu halımden kuafore gıtsemmı dedım telefonda tamma gıt gıt ben senı beklerım dedı..

sorma evin derdinden bugün gidicem yarın gidicem derken bnmde agda kaldıı..yarında ben gidicem offff bugün gidince bnm yerimede bagırrrkaydirigubbakcemile3

kızlar be kuafore gıdıyorum yarın ınsallah guzel haberlerle gelıcem doktordan gorusuruzzz..

ayy ağda mı yaptırıcan
ben bıyıklarımı bile zor alıyorum çok acıyor artık, diğer tarafları hiç düşünemiyorum
eşim artık yüzümden başka taraflarımı görmediği için garibim farkında değil ne olup ne bittiğinden :roflol:

şimdi de onu bekliyorum

gecmiş olsunnn umarım daha iyi olursunnn azıcık gezde kendine gelll

sorma evin derdinden bugün gidicem yarın gidicem derken bnmde agda kaldıı..yarında ben gidicem offff bugün gidince bnm yerimede bagırrrkaydirigubbakcemile3

bagırmak bı yana bıde yapan kısıyı pısman edıyorum bana agda yaptıgı ıcın bagırırım bol bol sana yarına bısey kalamz.. byeeeeeeeeeeeee

kızlar be kuafore gıdıyorum yarın ınsallah guzel haberlerle gelıcem doktordan gorusuruzzz..

haberlerini bekliyoruzz kusummmŞeniz

ayy ağda mı yaptırıcan
ben bıyıklarımı bile zor alıyorum çok acıyor artık, diğer tarafları hiç düşünemiyorum
eşim artık yüzümden başka taraflarımı görmediği için garibim farkında değil ne olup ne bittiğinden :roflol:

kaydirigubbakcemile3sen bide bnmkini görsen..adam 15 gündür bni görmüyor geldiginde bana karım nerde derse sasmamkaydirigubbakcemile3

haberlerini bekliyoruzz kusummmŞeniz

kaydirigubbakcemile3sen bide bnmkini görsen..adam 15 gündür bni görmüyor geldiginde bana karım nerde derse sasmamkaydirigubbakcemile3

doğum yapınca yeniden nikah kıyarız hatırlarlar
zaten doğuma kadr birşey yapacağımız sanmıyorum artık
bu korku bize yetti

Canımcım benimde bebiş her gittiğimde uyuyor. Sonra doktor bana tatlı yedirtiyor birazda ulturasonla uğraşıyo uyanıyo. Hem bebişler genelde gündüz uyuyup gece hareketleniyomuş anneye ters yaşıyolarmış tabi ben bunu arkadaşlardan duydum nekadar doğru bilemem bu arada 2 lide benimde alttan baktılar hiçbiri kafana takcak şeyler değil hem anne karnında nasılsa doğduğundada öyle olurmuş diyolar bırak uykucu olsun :)

canım sağol.birazcık rahatladı içim.

Back
X