2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevracım sen bence o yarımı da bırakmaya çalış.

ayy benim evim leş gibi kocam gelsede temizlese
geçen sene ne güzel bayramda ege turuna çıkmıştık
şimdi ise mutfak ve salon turuna çıkacağızdelikafadulden

ufff bende aynen öyleyim. Dün gece eşimi kovdum evden. Ayda yılda bir kere maç izler onuda burnundan getirdim sesine katlanamıyorum diye. Sonrada sen git yalnız kalmak istiyorum dedim. O da gitti bir arkadaşına, umarım döndüğümde sakinleşmiş olursun diye. bakalım bugün aramız nasıl olacak:sinifsinif:

benim kocamda bir aydır yanımda yok ve onuda sorun yapıyorum sanırım çok özledim gerçi bu aralar herşeyi sorun yapıyorum herşey problem

Allah iyiliğini versin çok güldüm yine yaa

benim ev teksas gibi dün gittim yuvarlak yuvarlak tozlar kapıyı açınca yuvarlanmaya başladı evde kalmıyorum zaten dursun öylece bayramın 4.günü falan temizletirim uzun zaman oldu ben kalkamam altından artık

Ben hamile kalmadan önce günde 1,5 paketin üzerinde içerdim sigara. Adetim geçmeden öğrendim hamile kaldığımı daha 4. haftayı doldurmamıştı bile. 5. haftanın sonuna kadar çok zorlandım günde 3 e düşürebildim. 6. haftaya girdiğim gün birden bire kestim. Ogün bugündür içmiyorum. 6. hafta kontrole gittiğimde doktoruma söyledim çok istiyosan içebilirsin dedi çünkü benim gibi çok fazla tüketen kişiler pat diye bırakınca (ama zorlanarak ben zorlanmadım) bebeğe daha fazla tehlike olabiliyormuş. annenin o stresi yaşamaması gerekiyomuş. Bende allahtan stresi yaşamadım.Etrafımda kimse benim bırakabileceğime inanmazdı. Bu mereti ben bile bıraktıysam herkes bırakır diye düşünüyorum. ama sevracığımın üzerine gitmeyin çok oda bırakıcaktır yakında tamamen günde bire düşürmek bile mucize olabiliyor.

Ben hamile kalmadan önce günde 1,5 paketin üzerinde içerdim sigara. Adetim geçmeden öğrendim hamile kaldığımı daha 4. haftayı doldurmamıştı bile. 5. haftanın sonuna kadar çok zorlandım günde 3 e düşürebildim. 6. haftaya girdiğim gün birden bire kestim. Ogün bugündür içmiyorum. 6. hafta kontrole gittiğimde doktoruma söyledim çok istiyosan içebilirsin dedi çünkü benim gibi çok fazla tüketen kişiler pat diye bırakınca (ama zorlanarak ben zorlanmadım) bebeğe daha fazla tehlike olabiliyormuş. annenin o stresi yaşamaması gerekiyomuş. Bende allahtan stresi yaşamadım.Etrafımda kimse benim bırakabileceğime inanmazdı. Bu mereti ben bile bıraktıysam herkes bırakır diye düşünüyorum. ama sevracığımın üzerine gitmeyin çok oda bırakıcaktır yakında tamamen günde bire düşürmek bile mucize olabiliyor.

canım bende günde 1,5 2 pakete yakın içiyordum e tabi yanında kahve çeşitleriyle.hakkaten zorlanıyorum gün içinde çok rahatsız etmiyor belki ama akşamları gerçekten içmekistiyorum tebrik eerim canım inşallah birdaha hiç içmezsin

günaydın baanlar nasılsınız bakalım beni soracak olursanız dün yine koca bir şişe serum yedim ama o bile fayda etmiyor artık öyle sıkıldımki anlatamam aç dolaşmaktan karnım içine çöktü resmen her sabah boş mideyle öğürmekten açlıkta insanı iyice halsiz düşürüyo bide sıkıntı veriyo ne yapıcamı şaşırmış durumdayım şu 12 hafta dolsada ilaçlarıma başlasaydım herşey düzelecekmiş gibi geliyo inanın koktum resmen ama banyo yapmak bile sıkıyo beni

günaydın baanlar nasılsınız bakalım beni soracak olursanız dün yine koca bir şişe serum yedim ama o bile fayda etmiyor artık öyle sıkıldımki anlatamam aç dolaşmaktan karnım içine çöktü resmen her sabah boş mideyle öğürmekten açlıkta insanı iyice halsiz düşürüyo bide sıkıntı veriyo ne yapıcamı şaşırmış durumdayım şu 12 hafta dolsada ilaçlarıma başlasaydım herşey düzelecekmiş gibi geliyo inanın koktum resmen ama banyo yapmak bile sıkıyo beni

canım bulantın çoksa soya sütü içmeni öneririm bol miktarda b vitamini içerdiği için bulantıları önlüyor.ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladım ve hiperemez yaşamadım ve sarı leblebi mide asitini ve mide suyu için çok iyi geliyor.portakal mandalina gibi besinler rahatlatacağı düşünülsede asiti yükselttiği için iyi gelmiyor önce mideyi düzeltip sonra onları yemek lazım.soya sütünü dene sana takılan o serumda zaten b vitamini desteklemek için ve tabi sıvı almanı sağlımak için soya sütü ikisinide karşılıyo

sevracım sen çalışıyon ama ev hanımı yazıyo meslek kısmında, unuttun mu onu kaydirigubbakcemile3
burası seni ev hanımı yapmış bak dinlendiriyo ne güsel

Günaydın kızlar

dün bi ara capitol alışveriş merkezine gittik eşimle, oxxo dan beli lastikli pantolon aldım kızlar çok rahat 45 tl, birde gebe mağazası vardı pantolon fiyatları 99-180 arası değişiyor bence hiç gerek yok bu fiyatlara para vermeye değmez aldığımda aynı görevi görecek nasılsa...

bende geçen ay aynısından aldım çok rahatlar :)

bugün tartıldım 49 olmuşum, toplamda 1 kilo aldım şimdiye kadar iyi sanırım
sanırım bu haftadan sonra başlar hızlanmaya

Selam kızlar, bugün aranıza katıldım. Ben de Haziran annesi olacağım inşallah. Şimdilik 23 Haziran görünüyor. Bugün kontrolüm var, bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım. Benim hiç mide bulantılarım olmuyor, mide bulantısını önleyici bilekliklerden kullanıyorum, çok faydasını gördüm, size de tavsiye ederim

Kızlar, bir de masa başı işinde çalışıyorum, tüm gün oturuyorum şimdiden 4 kg aldım, siz fazla kilo almamak için neler yapıyorsunuz?

o nasıl bişey melmeacığım nerden alınıyo hemen banda söyle lütfen

malmeacım hoşgeldin..
valla ben de öyle, kilo alıyorum masa başında ben de bol bol..
bulantımız olmadıgı için böyle oluyor sanırım, iştahım acayip açık benim

slmmmm kıslarr

ayy bugün cok mutluyummm..yarın kocişim geliyooo..vazgectik kayınvaldemlere gitmekten evde bas basa güzel bir bayram gecircez:asigim:..

bugün agda yaptırıcaktım vazgectimm sanki hamilelikte canımız daha mı yanıyo baanamı öle geldii..kaslarımı bıyıklarımı aldırıp birde fön ektirdimmi fıstık gibi olurumzemuszemus
nasıl rahat etcem bilmilyom ama idare etcez cünkü dün makinayla denedim cok cnm yandı:(((
aman nasıl olsaa su aylarda kocişimle kardes kardes geciniyoss bişi olmazkaydirigubbakcemile3

haaa bu arada size uyarılarımıda yapayım dedim:dilcikar:

bayramda;

esmer, özge, arcihim ,ukla ve diger calısıan anneler evde iyi dinlenin..stresinizi atınsengözlerimebaksanab
daeomon kaynanandan uzak durÇok üzgünüm çoook
bebiş bayramda cok yeme kermes olayını hatırlatırımcokacimcoook

rahatsız olan arkadaslarımız lütfen morelinizi bozmayınn bebişlerinize dikkat edin...

sadece bebiş degil hepimiz yiyeceklerimize dikkat edelim kıslarrr!

yigenlerimin hepsini öpüyorum size öpücük yoknaniknanik

herkesin bayramını kutluyorumm tatlılarımı hazırlayın gelcemm:jeyyar:

Hoşbulduk Ozgecay, herkes şimdiden tutturdu, senin hamilelikte kilo problemin olacak diye, diyet yapmak istiyorum, bebeğim için çok sakıncalı olduğunu duydum. Yürüyüş bandında yürüyüş yapmaya başladım ama doktorum nabzımın 120'nin üzerine çıkmaması için uyardı, ben 110'u görür görmez iniyorum, o da ancak 5-6 dakika yapıyor. Aslında eskisine göre daha az yiyorum ama hereketlerim azaldı. Ne yapacağımı şaşırdım

Günaydın hanımlar,

morali bozuk, keyifsizler varmış bakıyorum.
Olmasın, düşünün bebeğiniz sizinle, yarın bayram, üzüldüğünüze üzülmeyin sonra, bu güzel günlerin tadını çıkarın.
Benim iş yerimde geçen hafta hamile kaldığını öğrenen bir arkadaşım var. Haftasonu keseyi de görmüşler. Dün gece aniden kan revan içinde kalmış. O şimdi üzgün, endişeli, korkuyor.
Bence siz gereksiz sıkıntıları atın üzerinizden, duaya ihtiyacı olan, anneliği tatmak için çabalayan tüm kadınlara dua edin, bugün arefe, Allah duaları kabul eder.
Gerçi biraz, şu gazete köşesindeki bilmem ne abla gibi oldum galiba ama olsun,
benim bugünkü ruh halim de böyle demekki :)))

Back
X