2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Leyla cım kabağı nasıl yicez?
Resmini koyduğun kabağın tatlısı yapılır ben onu çok severim bak yarın bulursam alır yaparım tatlısını
Başka türlü sünü bilmiyom, yemeğini hiç sevmem ama

Ah canım benm kıyamammmm git yat da az daha büyü kaydirigubbakcemile3
Bizde sizi öptükk zemuszemus
kızlarrr öpüyorum hepinizii benim uykum felaket geldi uykudan bahsetiikya ondan heralde kaydirigubbakcemile3 hepinizi ve bebeklerinizi öpüorum opuyorumnanaktan

Sensi
Feride26
neden konuşmuyosunuz kızlar ya, aaşğda isminizi görüyom röntgencilik yapmayın gari :)))
Yazıverin be

Canım leylam iyiyim sen naslsın?
Biz ne zmn kurtulucaz bu bulantılardan?
senin bulantılar ne alemde?

benim bulantilar azaldi gibi canim.1-2 hafta daha sabret duzelirsin.

kızlarrr öpüyorum hepinizii benim uykum felaket geldi uykudan bahsetiikya ondan heralde kaydirigubbakcemile3 hepinizi ve bebeklerinizi öpüorum opuyorumnanaktan
uykucu seniiiii....esim birkmiyor ki fazla uyuyayum :)) mahvediyo beni deli.uyuma cocuk tembel olucak diye.sardi bana :)
Leyla cım kabağı nasıl yicez?
Resmini koyduğun kabağın tatlısı yapılır ben onu çok severim bak yarın bulursam alır yaparım tatlısını
Başka türlü sünü bilmiyom, yemeğini hiç sevmem ama

valla canim dedigim gibi suyunu sikabilirsin,elma suyu filan sikiyoruz ya onun gibi.ama denemedim annemler cok faydali diyorlar.ben kavun gibi dilimleyip yiyorum canim.
ben de tatlisini yemedim,ama tatlisini da yapip yiyebilirsin.cok faydali bisey.

haa bide cosmocum aklima gelmisken pratik tarifler yazayim.
kabagi bugda da bisirebilirsin vitaminleri olmesin diye.sonra yagda biraz kizartip uzerine bal da dokup yiyebilirsn.ben ikinciyi denedim,tadi fena degildi ama ben sevemedim.

tesekkurler canim iyi olmaya calisiyoruz,nasil gidiyor hamilelik?
Allaha sükür leylacim su anda iyi bakalim.sadece karnim gerilmeye basladi.eskisi gibi uykum falan yok artik.midem zaten iyidi.kilo aldim.tabi :delphin:bunuda birakinca istah iyice kabardi.böyle iste leylacim senin nasil gidiyor.

olurda bulablrsem çevrede deniycem Leylacım
Elektrkler gitti birden koptum
haa bide cosmocum aklima gelmisken pratik tarifler yazayim.
kabagi bugda da bisirebilirsin vitaminleri olmesin diye.sonra yagda biraz kizartip uzerine bal da dokup yiyebilirsn.ben ikinciyi denedim,tadi fena degildi ama ben sevemedim.

Back
X