2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon cum artık cinsiyetleri yazmaya başlasan iyi olur =) bu arada çook qeçmiş olsun eşine ve sana.. allah şifa versin

kızlar gunaydın ben cok hastayım kocısımın atesı vardı ıkı gundur bugun ıse gıttı bende nefes alamıyoum bogazlarım sısmıs burnumda tıkalı.. ölcemm yaa

merhabalar kızlar.......

geçmiş olsun canım...aman dikkat et kendine...

gunaydin cadicim :)))
daemon gecmis olsun sana da gormemisim yazini.benim de bogazim agriyor.oksuruyorum da insallah cabuk gecer.

tatlı cadı ve recep ivedik tebriklerrrr oğluşlar geliyomuş.....

cınsıyetler nasılsı tatlı cadı erkek bebıs erkek baska varmıı

aynıyım leylacım canım şükür halime ....
sen nasılsın...bulantıların geçmiş artık sevindim..:))

tatlı cadı hayırlı olsun oğlun
bu sene erkek senesi sanırım oğlanlar artmaya başladı

Archimim evet ya erkek senesi qaliba çünkü benim burda etrafmda çok hamile var burdan en az 5 arkdaşım hamile ve hepsininde oğlu olucak.. daha hiç kız duymadım kimsedennkaydirigubbakcemile4

tatlı cadı hayırlı olsun oğlun
bu sene erkek senesi sanırım oğlanlar artmaya başladı

evet canım bu sene erkek senesi galiba..biraz önce mayıs annelerine batımda yarısından çoğu erkek bebek bekliyor....baalım bizimnasıl olacak...

kızlar nasılsınız bulantılar geçmiştir artık kendinize ve meleklerinize iyi bakın

aynıyım leylacım canım şükür halime ....
sen nasılsın...bulantıların geçmiş artık sevindim..:))
evet canim sukurler olsun.mideyi de atlata bilirsek tam super olucak ama doguma adar devam edicek dikkat etmeliyim sanirim.

Archimim evet ya erkek senesi qaliba çünkü benim burda etrafmda çok hamile var burdan en az 5 arkdaşım hamile ve hepsininde oğlu olucak.. daha hiç kız duymadım kimsedennkaydirigubbakcemile4

haklisin canim benim de benden baska 4 arkadasim daha hamile.1i henuz ogrenmedi ama diger 3unde erkek.hem mayis annelerine baksana erkek ne kadar fazla :))

evet canım bu sene erkek senesi galiba..biraz önce mayıs annelerine batımda yarısından çoğu erkek bebek bekliyor....baalım bizimnasıl olacak...
kızlaaar alarm soyumuz tukenıyor galıba kız bebek cok aaazzz :))
kızlar nasılsınız bulantılar geçmiştir artık kendinize ve meleklerinize iyi bakın

tskler canım,sende kendıne ve bebısıne ıyı bak

neyse kizlar gidip yemeeeemi yiyeyim :))
aslinda canim cok sey istiyor ama yiyemiyorum,gozum kaliyor :(
benimki corba,patates ezmesi,yogurt,azcik maydanoz filan.meyvelerden de elma,muz ve kivi.meyve suyu da sikip icemiyorum,hemen geri geliyor.bunlarla yetiniyorum,vitamin de icemiyorum diye bebisim buyumeyecek.1-2 damla seyle bebis mi buyur.offf

leylacım hamilelerin erken dönemlerde maydonoz yemesi sakıncalıdır diye duymuştum. düşük yaptırıyormuş..

kızlar ben geldim yine..
ikili test sonucumu aldım.. şansıma doktor hastane dışında toplantıda.. ama sonucların altında tarama negatif diyor.. risklere de baktım, işte 1115/1 , 25000/1 fln hep öyle.. zaten altta tarama negatif yazdoığı için sanırım risk yok.. risk olsa yazıyormuş altında çünkü testin..
çok şükür bunu da atlattık inşallah..
doktora yine ptesi göstercem tabi

Back
X