• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benımde çarpıntım oluyor yaaaa sizdede oluyormu kasık agrm olyr arada ama normldır dıye dusnyrm ama carpntım ılerlermı acaba:(
gunde 1 kere falan denk gelebılıyor:(
Benimde çarpıntım var zannediyorum resmen kalp atışlarımı hissetmeye başlıyorum öyle olunca hemen nabzımı ölçüyorum yada tansiyonumu ama hep normal çıkıyor. Çarşamba günü sordum doktora çarpıntım var sanıyorum ama nabzım hep normal çıkıyo diye. Oda hamilelikte böyle şeyler olur hassas olduğunuz için kalp atışlarınızı hissetmeye başlıyosunuz ama esasında o sırada bi hızlanma yok normalde duymadığınız için size çarpıntı gibi geliyodur takma kafana ama tansiyonunu ölçtürmek doğru bişey sık sık ölçtür dedi. Sende böyle durumlarda tansiyonuna ve nabzına baktır şekerim. Ama görüceksin ikiside normal çıkıcak

bu arada patronum benı ısten cıkarmaktan vazgectı. bı ıthalat ıhracat fırması musterımız var onların ıslerı yogunlasıyormus naklıyat polıcesınıde buda en ıyı ben kesıyorum. tam zamanında hamıle kaldın o sırket ıslerı buyutmus sadece naklıyat ıcın ayrıca bı eleman lazım dedı. sen bızı ıdare edebıldıgın yere kadar et bı kısıyı daha alırız dedi.. bende bısey demedım ıyı bakalım dedım..

ne güzel haber, çok sevindim, ne de olsa işleyen demir ışıldar :)
bu arada herkese günaydın.

Benimde çarpıntım var zannediyorum resmen kalp atışlarımı hissetmeye başlıyorum öyle olunca hemen nabzımı ölçüyorum yada tansiyonumu ama hep normal çıkıyor. Çarşamba günü sordum doktora çarpıntım var sanıyorum ama nabzım hep normal çıkıyo diye. Oda hamilelikte böyle şeyler olur hassas olduğunuz için kalp atışlarınızı hissetmeye başlıyosunuz ama esasında o sırada bi hızlanma yok normalde duymadığınız için size çarpıntı gibi geliyodur takma kafana ama tansiyonunu ölçtürmek doğru bişey sık sık ölçtür dedi. Sende böyle durumlarda tansiyonuna ve nabzına baktır şekerim. Ama görüceksin ikiside normal çıkıcak

kalp atışım 100 un ustunede cıkıyor mutlaka bakıyrm

kızlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.ukla senin de hamile olduğunu gördüm canım çok sevindim.seni de başka topiklerden tanıyordum canım hayırlı olsun bebişin...

Bayıldım, süper bir doktor, 2 saat uğraştı adamcağız, çok ayrıntılı bilgi veriyor, onunla bir sonraki randevumuz 22.haftaya geliyor.

ben sana demiştim çok şeker diye valla 10 kere hamile kalsam hepsinde rıza beye giderim.
bana kızıyo az soru soruyorum ve aklıma gelenleri yazmıyorum diye çok detaycı ama hiç pimpirikli değil insanı rahatlatıyor.senin sonuçlarınada çok sevindim bu arada şimdi hayırlısıyla 22 . haftaki sonuçlarımızda güzel çıkar inşallah.

ben sana demiştim çok şeker diye valla 10 kere hamile kalsam hepsinde rıza beye giderim.
Bana kızıyo az soru soruyorum ve aklıma gelenleri yazmıyorum diye çok detaycı ama hiç pimpirikli değil insanı rahatlatıyor.senin sonuçlarınada çok sevindim bu arada şimdi hayırlısıyla 22 . Haftaki sonuçlarımızda güzel çıkar inşallah.

amiiin

kızlar şimdi ikili test sonucumu aldım geldim hemen size yazıyorum

fB-hcg = 42.8 1.08 DÜZELTıLMıŞ MoM
PAPP-A = 1.58 1.02 DÜZELTıLMıŞ MoM

NT = 1.6

KOMBıNE RıSK : <1:10000 CUT OFF DEĞERıNıN ALTINDA

ıKıLı TEST : 1:3538 CUT OFF DEĞERıNıN ALTINDA

YAŞ RıSKı : 1:640

TRıSOMY 18 + NT <1:10000 CUT OFF DEĞERıN ALTINDA

değerin altında olmasımı iyiydi üstünde mi kızlar yorumlayabilirseniz sevinirim

kalp atışım 100 un ustunede cıkıyor mutlaka bakıyrm

bir yerde okumuştum bu haftalarda kan basıncı yükseldiği için kalp çarpıntısı ve başağrıları oluyomuş. kalp atışları bazen normalden hızlı atabiliyomuş normal demişti ama genede tansiyonunuzu kontrol edin kızlar tedbiri elden bırakmamak lazım

kızlar şimdi ikili test sonucumu aldım geldim hemen size yazıyorum

fB-hcg = 42.8 1.08 DÜZELTİLMİŞ MoM
PAPP-A = 1.58 1.02 DÜZELTİLMİŞ MoM

NT = 1.6

KOMBİNE RİSK : <1:10000 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA

İKİLİ TEST : 1:3538 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA

YAŞ RİSKİ : 1:640

TRİSOMY 18 + NT <1:10000 CUT OFF DEĞERİN ALTINDA

değerin altında olmasımı iyiydi üstünde mi kızlar yorumlayabilirseniz sevinirim

altında olması canım . Senin yaşındaki ve senin değerlerine sahip 640 gebeden birinde dovn sendromu görülüyormuş ama sendeki risk 10.000 de 1 miş yani oldukça düşük bir değer

bana kızıyo az soru soruyorum ve aklıma gelenleri yazmıyorum diye çok detaycı ama hiç pimpirikli değil insanı rahatlatıyor.senin sonuçlarınada çok sevindim bu arada şimdi hayırlısıyla 22 . haftaki sonuçlarımızda güzel çıkar inşallah.

ya bende doktora gidince bebeğimi ultrason da görünce bütün soracağım soruları unutuyorum. zaten çok pimpirikli biri değilimdir . hamileliği hastalık değil normal bir süreç olarak gördüğüm için bir çok şeyi de kafama takmıyorum.
doktorum da beni korkutmadığı için bende çok sakinim.

kızlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.ukla senin de hamile olduğunu gördüm canım çok sevindim.seni de başka topiklerden tanıyordum canım hayırlı olsun bebişin...
SAOL CANIMMMM ÇOK TEŞEKKÜRLER
çok şükür bebişim geldi tatlımm
maşallah senin az kalmış nasıl gidiyor???

kızlar ikili testte cinsiyeti kendisi bakarken mi söylüyo sizz mi soruyorsunuz? ben 15 şinde gitcem ikili için acaba gosterir mi ki bebiş. Bana çok erken gibi geliyor da...

altında olması canım . Senin yaşındaki ve senin değerlerine sahip 640 gebeden birinde dovn sendromu görülüyormuş ama sendeki risk 10.000 de 1 miş yani oldukça düşük bir değer

doktorumlada görüştüm oda iyi bir sorun gözükmüyo dedi ama genede araştırmak istedim

tşk ederim canım. içim rahatladı şimdi

günaydın kızlar bugün hiç iyi diilim sanki midem ağzımda çok bulanıyo midem durdu durdu geçmesi gereken tarihtemi başladı acep

günaydın kızlar bugün hiç iyi diilim sanki midem ağzımda çok bulanıyo midem durdu durdu geçmesi gereken tarihtemi başladı acep

:(:( gunlerdr aynı sıkıntı bnmde cok zor yat dınlen ımkanın varsa ayaklta durdukca dahada artıyr:(

ya kızlar şu aşı konusunu napcaz yaa dün sağlık ocağı 16 haftadan küçükse aşılayamıyoruz demişti sağlık müdürlüğüyle görüştüm öle bişi yok yanlış bilgi vermiş aşılama 1 haftalık gebe bile olsanız yapılıyo ancak 20.haftanın altındaki gebeler için yeterli çalışma yapılmamış onun için 20 hafta altına imza alınıyo ve formda herşey yazıyo dendi.yani 20 hafta altındaki gebeler için iş şansa kalmış

Back
X