- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #11.221
ben de yedim valla yine birsürü..offfff yemek yedim midem taş gibi oldu
sonra da pişman oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yedim valla yine birsürü..offfff yemek yedim midem taş gibi oldu
offfff yemek yedim midem taş gibi oldu
ay senin anne de maaşallah yani kaydirigubbakcemile3
burayı 1 dk boş bırakmaya gelmiyo canımmmkızlar bende bi yemege gittm geldım yetişemedım yafssyazdklrınızaaa
benim annem çok düşüyo üstüme ilk torunu olucak evde küçük çocuk yok hepsi bebek hasretiyle yanıyo annemde çocuğu almak için bahane arıyo ya ondan delikafadulden bana diyo ki çocuk doğduktan sonra sen çalış çocuğa ben bakayım hafta içleri bizde kalır hafta sonu alırsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa böle şeyler düşünmeyin herşey ailede ve çevrede bitiyo canım...
Zeynepcim listeni kendin mi hazırladın, sakıncası yoksa yayınlar mısın? Benimkinin şimdilik sadece 1 çift çorabı var, onu da babaya bebek haberini vermek için kullanmıştım. Nerden başlayacağımı bilemiyorum
kızlar selam, ben de daha almadım. ama oğlumda cinsiyetini öğrendiğim gün almıştım. bunda da öyle yaparım herhalde. Ama oğlumdan kalan bissürü cici var. Hiç kullanılmamışlar bile var. uyanı giydiririz artık.
Antalyada da hava pek bi soğuk 2 gündür. Dün gece bir yağmur yağdı. Huleeyn dedim kim cama kovayla su atıyo. üstelik de hastayım, faranjitim tavan yaptı. Dün gece, sıcak bir banyo bir koca kupa ıhlamur biraz kendime geldim. Çift fular sardım boynuma, viks sürdüm bir de ama terddüt ettim sakıncalı olabilir mi bu konuda bilgisi olan ver mı?
sorunda bu ya cahil cesareti, doğurup salıyorlar ortalığa. Ama bir çocuk büyütmek, daha doğrusu hakkıyla bir insan yetiştirmek dünyanın en zor ve en ciddi işi. Benim annem ve babam mükemmellerdi. İkisi de profosyonel çocuk yetiştiriciydi (kelimenin tam anlamıyla öylelerdi, psikologdu ikiside). Şimdi ben onlar gibi olamazsam diye sıkılıyorum işte. Geçmişe dönüp bakıyorumda ne güzel günler geçirmişim onlarla. Ufff teşke hep çocuk kalsaydım :ecrin_bebek:
canım evdeki bilgisayarda kayıtlı akşama atarım sana
kızlar selam, ben de daha almadım. ama oğlumda cinsiyetini öğrendiğim gün almıştım. bunda da öyle yaparım herhalde. Ama oğlumdan kalan bissürü cici var. Hiç kullanılmamışlar bile var. uyanı giydiririz artık.
Antalyada da hava pek bi soğuk 2 gündür. Dün gece bir yağmur yağdı. Huleeyn dedim kim cama kovayla su atıyo. üstelik de hastayım, faranjitim tavan yaptı. Dün gece, sıcak bir banyo bir koca kupa ıhlamur biraz kendime geldim. Çift fular sardım boynuma, viks sürdüm bir de ama terddüt ettim sakıncalı olabilir mi bu konuda bilgisi olan ver mı?
burayı 1 dk boş bırakmaya gelmiyo canımmm
![]()
kızlar ya internette dolaşırken buldum çok cici dimiii çok sade ama bayıldım bennn
![]()
kızlar ya internette dolaşırken buldum çok cici dimiii çok sade ama bayıldım bennn
merhaba güzel anneler nasılsınız bugün cosmopoli canım hayırlı olsun kızın oluyomuş ayy ben de iyice meraklanmaya başladım ya kızlar siz istanbula soğuk mu diyosunuz bir de sivastaki soğuğu görseniz yerinizden kıpırdayamazsınız sanırım şimdilik kar yok ama yağıcak gibi hava Allah tan evim sıcak oluyo çok şükür...