• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artı diğer yazdıklarıma yorum yapmadığınız için kırıldım size
aşk olsun annişler

ay senin anne de maaşallah yani kaydirigubbakcemile3

benim annem çok düşüyo üstüme ilk torunu olucak evde küçük çocuk yok hepsi bebek hasretiyle yanıyo annemde çocuğu almak için bahane arıyo ya ondan delikafadulden bana diyo ki çocuk doğduktan sonra sen çalış çocuğa ben bakayım hafta içleri bizde kalır hafta sonu alırsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar selam, ben de daha almadım. ama oğlumda cinsiyetini öğrendiğim gün almıştım. bunda da öyle yaparım herhalde. Ama oğlumdan kalan bissürü cici var. Hiç kullanılmamışlar bile var. uyanı giydiririz artık.

Antalyada da hava pek bi soğuk 2 gündür. Dün gece bir yağmur yağdı. Huleeyn dedim kim cama kovayla su atıyo. üstelik de hastayım, faranjitim tavan yaptı. Dün gece, sıcak bir banyo bir koca kupa ıhlamur biraz kendime geldim. Çift fular sardım boynuma, viks sürdüm bir de ama terddüt ettim sakıncalı olabilir mi bu konuda bilgisi olan ver mı?

benim annem çok düşüyo üstüme ilk torunu olucak evde küçük çocuk yok hepsi bebek hasretiyle yanıyo annemde çocuğu almak için bahane arıyo ya ondan delikafadulden bana diyo ki çocuk doğduktan sonra sen çalış çocuğa ben bakayım hafta içleri bizde kalır hafta sonu alırsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahahaah olduuuu kaydirigubbakcemile3

aa böle şeyler düşünmeyin herşey ailede ve çevrede bitiyo canım...

sorunda bu ya cahil cesareti, doğurup salıyorlar ortalığa. Ama bir çocuk büyütmek, daha doğrusu hakkıyla bir insan yetiştirmek dünyanın en zor ve en ciddi işi. Benim annem ve babam mükemmellerdi. İkisi de profosyonel çocuk yetiştiriciydi (kelimenin tam anlamıyla öylelerdi, psikologdu ikiside). Şimdi ben onlar gibi olamazsam diye sıkılıyorum işte. Geçmişe dönüp bakıyorumda ne güzel günler geçirmişim onlarla. Ufff teşke hep çocuk kalsaydım :ecrin_bebek:

Zeynepcim listeni kendin mi hazırladın, sakıncası yoksa yayınlar mısın? Benimkinin şimdilik sadece 1 çift çorabı var, onu da babaya bebek haberini vermek için kullanmıştım. Nerden başlayacağımı bilemiyorum

canım evdeki bilgisayarda kayıtlı akşama atarım sana

kızlar selam, ben de daha almadım. ama oğlumda cinsiyetini öğrendiğim gün almıştım. bunda da öyle yaparım herhalde. Ama oğlumdan kalan bissürü cici var. Hiç kullanılmamışlar bile var. uyanı giydiririz artık.

Antalyada da hava pek bi soğuk 2 gündür. Dün gece bir yağmur yağdı. Huleeyn dedim kim cama kovayla su atıyo. üstelik de hastayım, faranjitim tavan yaptı. Dün gece, sıcak bir banyo bir koca kupa ıhlamur biraz kendime geldim. Çift fular sardım boynuma, viks sürdüm bir de ama terddüt ettim sakıncalı olabilir mi bu konuda bilgisi olan ver mı?

Geçmiş olsun şekero, aman dikkat et

sorunda bu ya cahil cesareti, doğurup salıyorlar ortalığa. Ama bir çocuk büyütmek, daha doğrusu hakkıyla bir insan yetiştirmek dünyanın en zor ve en ciddi işi. Benim annem ve babam mükemmellerdi. İkisi de profosyonel çocuk yetiştiriciydi (kelimenin tam anlamıyla öylelerdi, psikologdu ikiside). Şimdi ben onlar gibi olamazsam diye sıkılıyorum işte. Geçmişe dönüp bakıyorumda ne güzel günler geçirmişim onlarla. Ufff teşke hep çocuk kalsaydım :ecrin_bebek:

canım senin işin daha kolay işte.. sen de onların sana davrandıgı gibi davranacaksın cocuguna.. onlardan bişiler öğrenmişsindir artık..

42028837.jpg

kızlar ya internette dolaşırken buldum çok cici dimiii çok sade ama bayıldım bennn

viksi bilmem ama boynuna fular falan sarma , boğazını sıcak tutarak mikropların üreyeceği çok güzel bir ortam hazırlamış olursun. benden tavsiye yerimseniben

42028837.jpg

kızlar ya internette dolaşırken buldum çok cici dimiii çok sade ama bayıldım bennn

güzelmiş canım evet..
ben de sade şeyleri seviyorum..
beyaz istiyorum bende.. üzerinde de biraz renk olsun istiyorum, birden fazla renk.

Sağol canım benmmmmm
İnş. seninkinide görürüz tez zmanda
merhaba güzel anneler nasılsınız bugün cosmopoli canım hayırlı olsun kızın oluyomuş ayy ben de iyice meraklanmaya başladım ya kızlar siz istanbula soğuk mu diyosunuz bir de sivastaki soğuğu görseniz yerinizden kıpırdayamazsınız sanırım şimdilik kar yok ama yağıcak gibi hava Allah tan evim sıcak oluyo çok şükür...

ujkla bende şimdi sorcktm bend eoda takmlrına bakmaya basldm sımdıden ama begenmyrm bişlr guzl seylr bulrsanz arkdslr paylaşalımmm fıkrımz olsnn

Back
X