• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım karın büyüyünce sırt üstü yatılmıyor sola dönük yatılması gerekiyormuş
çünkü bebeğin bu şekilde daha iyi kan dolaşımı sağlanıyormuş... zaten sağa baskıdan yatılmıyormuş, sırt üstüde nefes alam zorluğu oluyormuş..

hadii yaaa bilmiodumm saoll sölediğin içinn bizdee sola yatarızz kaydirigubbakcemile4

ev kredımız varsa ışşsız kalmaktan korkuyorum. benım tercıhım tamamen. rıske gırmek ıstıyorum sadece. zor drumda kalmam farkında degılım derım. geçerım.
tatlım sen hamileyken işten çıkaramazlarki zaten yasak mümkün değil hatta d.izninde ve hatta 6 aylık ücretsiz izninde de çıkaramazlar yasa hamilelieri bu konuda koruyo, ama şöyle anlaşmalı olarak çıkartırlarsa kıdem tazmınatı ödemek zorundalar,
sana söylemeden birden çıkarsalar bile hem kıdem hemde ihbar tazminatı vertmek zorundalar ayrıca mahkeme yolun açık iş mahkemesinde dava açıp ek tazminat alırsın...Göze alırlarmı??

kızlar bu sola yatma meselesini araştırdım ben bebek için değil anne içinmiş. Annenin nefes alması daha rahat olduğu içinmiş. Zaten genelde son aylar için diyolar takmayın kafanızı çok. Eskiden bunları biliyolarmıymışki annelerimiz falan nekadar çok şey biliyosak okadar kafamız karışıyor işte

şimdi doktorumla görüştüm arkadaşlar hamilelikte akıntı normalmiş ancak yanma ve kaşıntı varsa tedavi gerektiriyormuş bilginiz olsun

kızlar ben sola yatamıyorum sürekli sağa dönük yatıyorum..
neden derseniz
hani doktora gittiğimde bana doktor rahminin içinde cıkıntı var demişti, bakınca da bebeğin kafasını alltan öteki tarafa soktugunu ve sadece vucudunu oynattıgını görmüştk ya..
sonra doktor beni sağa döndürmüş de o zaman meleğim içerden çıkmış rahata erişmişti ya..
şimdi işte onun yine kafasını oradan sokmaması için ben hep sağa yatıyorum psikolojik olarak :1ninca:
:roflol::roflol: kıs sernin bu olay aklıma gelince hep gülüyorum ben yaaaaaaaaa:roflol:

tatlım sen hamileyken işten çıkaramazlarki zaten yasak mümkün değil hatta d.izninde ve hatta 6 aylık ücretsiz izninde de çıkaramazlar yasa hamilelieri bu konuda koruyo, ama şöyle anlaşmalı olarak çıkartırlarsa kıdem tazmınatı ödemek zorundalar,
sana söylemeden birden çıkarsalar bile hem kıdem hemde ihbar tazminatı vertmek zorundalar ayrıca mahkeme yolun açık iş mahkemesinde dava açıp ek tazminat alırsın...Göze alırlarmı??

geçmişte çok göze aldıklarını gördum, bu nedenle bir kaç ay daha maaş almak yanıma kar kalıcak. zaten uzakta yaşıyorum, bebegıme kendım bakıcam kısmetse, çalışmıycam,tazmınatımla ıdare edıcez.

kızlar bu sola yatma meselesini araştırdım ben bebek için değil anne içinmiş. Annenin nefes alması daha rahat olduğu içinmiş. Zaten genelde son aylar için diyolar takmayın kafanızı çok. Eskiden bunları biliyolarmıymışki annelerimiz falan nekadar çok şey biliyosak okadar kafamız karışıyor işte

Aynen öyle, ilk hamileliğimde hiç bişey araştırmazdım doktor söylediğini söylerdi dahafazlasını sormazdım bile, hiç sıkıntı yaşamadım yaşatmadım kendime, canım ne istiyosa yedim içtim gezdim eğlendim dans ettim vs. Bu sefer nefes alıp verirken bile tedirginim acaba nefesimi çok tuttum çocuk zarar gördü mü diye :) Aslında çok da ince detayları bilmesek iyi de artık namümkün 24 saat internet başında olunca şeytan dürtüyo resmen bi de şuna bakayım diye. Offf of...

:roflol::roflol: kıs sernin bu olay aklıma gelince hep gülüyorum ben yaaaaaaaaa:roflol:

kız sorma yaa garibimin vucut sallanıyodu kafa içerde sabit kaydirigubbakcemile3
görmeliydin yaa...
kimbilir kaç kere daha sokup çıkarıyo kafayı oraya ama
bende takıntı oldu işte :1shok:

ya evet çok bılmek iyi degıl işte, kafamıza takıyoruz.

kız sorma yaa garibimin vucut sallanıyodu kafa içerde sabit kaydirigubbakcemile3
görmeliydin yaa...
kimbilir kaç kere daha sokup çıkarıyo kafayı oraya ama
bende takıntı oldu işte :1shok:

ayyy canım benım, kıyamam ben ona Şeniz

valla guluyoz ağlancak hakımıze sınırler boşa aldı kendını :içelim:

ayyy canım benım, kıyamam ben ona Şeniz

valla guluyoz ağlancak hakımıze sınırler boşa aldı kendını :içelim:
aynen öyle valla allah sonumuzu hayır etsin :)))
zaten bakırköyde oturuyorum ben akıl hastanesinde bulacam bir gün kendimi kaydirigubbakcemile3

kızlar elevit kullananlara soruyorum
sizin de iştahınızı çok açıyor mu yaa..
ben aldıgım kiloları artık ona baglamaya basladım..
bakayım 2 gün içmeyeyim dedim, o kurtlugum kalmadı sanki..
doktor da içmelisin diyo..
aksamları içecem ben de valla ne yapayım.. bütün gün aç gezmektense akşamları aç hissedeyim sadece

ozgecay kullanıcısından alıntı
kızlar ben sola yatamıyorum sürekli sağa dönük yatıyorum..
neden derseniz
hani doktora gittiğimde bana doktor rahminin içinde cıkıntı var demişti, bakınca da bebeğin kafasını alltan öteki tarafa soktugunu ve sadece vucudunu oynattıgını görmüştk ya..
sonra doktor beni sağa döndürmüş de o zaman meleğim içerden çıkmış rahata erişmişti ya..
şimdi işte onun yine kafasını oradan sokmaması için ben hep sağa yatıyorum psikolojik olarak

hakikaten Özge nasıl yani. :sm_confused:
Ben yeni öğrendim bunu.

kızlar elevit kullananlara soruyorum
sizin de iştahınızı çok açıyor mu yaa..
ben aldıgım kiloları artık ona baglamaya basladım..
bakayım 2 gün içmeyeyim dedim, o kurtlugum kalmadı sanki..
doktor da içmelisin diyo..
aksamları içecem ben de valla ne yapayım.. bütün gün aç gezmektense akşamları aç hissedeyim sadece

ben kullanıyorum.
benim iştahın da Maaşallahı var.
Ama benim iştahım hep vardı.
Nerene yiyorsun, nasıl yakıyorsun diye sorarlardı.
Şimdi hamilelikle yediğimi inkar edemiyorum artık...sositososito

geçmişte çok göze aldıklarını gördum, bu nedenle bir kaç ay daha maaş almak yanıma kar kalıcak. zaten uzakta yaşıyorum, bebegıme kendım bakıcam kısmetse, çalışmıycam,tazmınatımla ıdare edıcez.
iyide ilerde bir kaç ay sonra hamile olduğunu söyleyince bunca zaman
neden söylemedin diye çıkarırlarsa ??? yada yarın işten çık derlerse hamileyim desen bile elinde ilk hamileliğini kanıtlayan belge olmalı daha önceden şirkete bildirdiğin...
bizim şirkette hamile olduğunda belgelemek zorundasın, çünkü işten çıkmada yada izinlerde sorun çıkmasın diye, hamileyken burada söylemeyip düşük yapan bir arkadaş vardı, oda işten çıkarılmamak için sölememiş, sonra düşük yaptı mesaiye kalmak zorundaydı e sölemeyince mecbur kalıyordu, ağır iş diye sonra dava açıldı ama kıs kaybetti iş yerine yanışltıcı ve yanlış bilgi vermekten..
inşallah sorun yaşamazsın canım...

doktoruna göre değişiyo
benimki mutlaka veriyo mesela
ama kimisininki hiçbişi vermiyo..

dr. bana megadyn verdi ilk gidişimdii bugün bide baskasına gidiodum deiştimm bunu sevdim şükür cokmu vitaminsizimm dedimm güldüü kaydirigubbakcemile3

Back
X