• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cokkkkkkk üzüldüm kızlar dtp kapatılmış şok şok şok haber
niye üzüldün anlamadım o yanan kız varya ölen geçen gün bizim buraya gömdüler gencecik kızı topraga verdiler yanı başımıza gömüldü ne kadar üzüldün nasıl kalabalıktı cenazesi polis kaynıyodu bura evinden mezarı gözüküyo nasıl dayanır anesi bilmem ALLAH SABIR VERSİN YA yakanlarda burda oturuyomuş nasıl hesap vercekler bilmem:oklava:

niye üzüldün anlamadım o yanan kız varya ölen geçen gün bizim buraya gömdüler gencecik kızı topraga verdiler yanı başımıza gömüldü ne kadar üzüldün nasıl kalabalıktı cenazesi polis kaynıyodu bura evinden mezarı gözüküyo nasıl dayanır anesi bilmem ALLAH SABIR VERSİN YA yakanlarda burda oturuyomuş nasıl hesap vercekler bilmem:oklava:

ay canım sen kanryadamı oturuyon allah yardımcınız olsun kızlar beni yanlış anlamayın nispet olsun diye öyle yazdım içim rahatladı valla biraz kapatıldığı için ama ortalık daha cok karışacak şimdi

YaŞasın dtp kapatılllllllmıııııııııııŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!!!1

ortalık karısacak dıye hep bısyelerden korkuldugu ıcın bu duruma geldı bu ulke.. bu hale getırenlerın allah belalarını versın. Atam bugun rahat uyusun yerinde. yapacakları kotulukler elbet olacaktır. 30 yıldır oldugu gıbı. ama en azından turk mılletının vekılı sıfatıyla yasayamayacaklar artık. gercı bu ulkede neler oluyor. sadece bazılarına 5 yıl sıyası yasak gelmıs hazırda partı kurdular bıle yne gırecekler meclıse lanet olsunkı buna yıne ızın verılecek.. neyse ben konusmayayım bu konuda..

alemsiniz ha kızlarkaydirigubbakcemile3

bu haber çok keyifli sağol özbekcim :kahve:

seçim olabilirmiş diyorladı vekil sayısı düştügü için evet canım malesef kanardayım ve gidememde am gösteri yapmıyorlar bayadan beri çünkü çogu toplanmış bu yanma olayından sonra

valla daha önce halkalı toplu koutlarında oturuyordum ordan bile tıstık çünkü polis lojmanları dibimizdi hep olay yapıyorlardı çok şükür taşındım ordan ama

kızlar vatana millete hayırlı olsun umarım bu açabildikleri son parti olur soyları kuruyasıcaların

Ben ihtiyaç topiğini açtım linkide aşağıda ama listeyi beceremedim. Yanlarında yazan notlar benim kişisel notlarım esasında birçok şeyde marka tercihimde var ama kimseyi etkilemek istemem yazmadım o yüzden. Umarım işinize yarar. Birde altına hastanaye götürülecekler listesi yaptım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10421956#post10421956

rabbim kahhar adıyla kahretsin vatanımıza göz dikenleriturkbayragi

kızlar bi göz atar mısınız rica etsem... sengözlerimebaksanab
(link yazamıyorum bhcg 50 ve üzeriyse cinsiyet kızmı?)profilimden linki görebiliriniz...

Ben ihtiyaç topiğini açtım linkide aşağıda ama listeyi beceremedim. Yanlarında yazan notlar benim kişisel notlarım esasında birçok şeyde marka tercihimde var ama kimseyi etkilemek istemem yazmadım o yüzden. Umarım işinize yarar. Birde altına hastanaye götürülecekler listesi yaptım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10421956#post10421956
şimdi gördüm listenide onların hepsini almayı düşünüyomusun canım ya en az on milyar eder o listedekiler ben tecrübeli bi anne olarak tabiki alabilirsin beni yanlış anlamada bazısı kullanılmadan kalkıyo onların mübarek bide pahalı oluyoki bazı şeyler tabi insan görünce dayaamıyo ama şunu söyliyim bol bol pijama iç çamaşırı şart normal dogum yaparsanız ve dikişiniz çok olursa ped kullanmayın mutlaka gazlı bez alın bol bol

gözümüz aydın defoldu pislikler öyle türk devletine halkına göz dağı vermek değildi o türk devletinin anayasa mahkemesi seni alır yerin dibne gömer sende paşa paşa gidersin adiler

şu emine aynaya ben hapis cezası bekliyordum ondan ayır nefret ediyorum onu benim elime verseler nasıl canilerşi nasıl işkenceler yaparım ona

Back
X