D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #11.501
ay cokkkkkkk üzüldüm kızlar dtp kapatılmış şok şok şok haber
:1ninca: nie cok uzuldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cokkkkkkk üzüldüm kızlar dtp kapatılmış şok şok şok haber
niye üzüldün anlamadım o yanan kız varya ölen geçen gün bizim buraya gömdüler gencecik kızı topraga verdiler yanı başımıza gömüldü ne kadar üzüldün nasıl kalabalıktı cenazesi polis kaynıyodu bura evinden mezarı gözüküyo nasıl dayanır anesi bilmem ALLAH SABIR VERSİN YA yakanlarda burda oturuyomuş nasıl hesap vercekler bilmemay cokkkkkkk üzüldüm kızlar dtp kapatılmış şok şok şok haber
:1ninca: nie cok uzuldun
niye üzüldün anlamadım o yanan kız varya ölen geçen gün bizim buraya gömdüler gencecik kızı topraga verdiler yanı başımıza gömüldü ne kadar üzüldün nasıl kalabalıktı cenazesi polis kaynıyodu bura evinden mezarı gözüküyo nasıl dayanır anesi bilmem ALLAH SABIR VERSİN YA yakanlarda burda oturuyomuş nasıl hesap vercekler bilmemklava:
:teytey::teytey::dance::sm_cool:sonunda cok süküray cokkkkkkk üzüldüm kızlar dtp kapatılmış şok şok şok haber
niye üzüldün anlamadım o yanan kız varya ölen geçen gün bizim buraya gömdüler gencecik kızı topraga verdiler yanı başımıza gömüldü ne kadar üzüldün nasıl kalabalıktı cenazesi polis kaynıyodu bura evinden mezarı gözüküyo nasıl dayanır anesi bilmem ALLAH SABIR VERSİN YA yakanlarda burda oturuyomuş nasıl hesap vercekler bilmemklava:
amin canım da bunlar pek kurumaz biz bitane dogurucaz diyo ölüyoz onlar altı yedi on yanikızlar vatana millete hayırlı olsun umarım bu açabildikleri son parti olur soyları kuruyasıcaların
Ben ihtiyaç topiğini açtım linkide aşağıda ama listeyi beceremedim. Yanlarında yazan notlar benim kişisel notlarım esasında birçok şeyde marka tercihimde var ama kimseyi etkilemek istemem yazmadım o yüzden. Umarım işinize yarar. Birde altına hastanaye götürülecekler listesi yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10421956#post10421956
şimdi gördüm listenide onların hepsini almayı düşünüyomusun canım ya en az on milyar eder o listedekiler ben tecrübeli bi anne olarak tabiki alabilirsin beni yanlış anlamada bazısı kullanılmadan kalkıyo onların mübarek bide pahalı oluyoki bazı şeyler tabi insan görünce dayaamıyo ama şunu söyliyim bol bol pijama iç çamaşırı şart normal dogum yaparsanız ve dikişiniz çok olursa ped kullanmayın mutlaka gazlı bez alın bol bolBen ihtiyaç topiğini açtım linkide aşağıda ama listeyi beceremedim. Yanlarında yazan notlar benim kişisel notlarım esasında birçok şeyde marka tercihimde var ama kimseyi etkilemek istemem yazmadım o yüzden. Umarım işinize yarar. Birde altına hastanaye götürülecekler listesi yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10421956#post10421956