Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben yaptırdım aşıyı 10 gün oldu.allah şükür hiç bir yan etkisi olmadı.şu anda da gayet iyiyim.15 haftalıktım yaptırdığımda.20.haftayı beklemeye gerek yokmuş.kendi doktoruma da,aşıyı yapan ebeye de sormuştum,20.haftayı beklemene gerek yok demişlerdi.her kafadan bir ses çıkıyor bu konuda.Karar vermek son olarak bizlere düşüyor tabii.İçine hangisi siniyorsa onu yaptır canım.Allah hepimizi korusun.
sekero bugün rüyamda topicde seninle yazışıyordum delikafadulden
bak o kadar kişi içinden seni seçtim pikachuu
offf benim popom büyüdü bacaklarım da kalınlaştı yaa(
Kizin mi olacak canim? kaydirigubbakcemile3
içime sinen şu anda tek şeyy portakal yemeye devamma.s
alaalaa bu bir işaret mi yoksasengözlerimebaksanab
sensi valla ben inanmıyorum popo büyüyünce kız da karın büyüynce erkek
annemde canın eşki istiyorsa kızdır dedi tatlı istiyorsa erkektir ben habire turşu yiyorum limon yiyorum ama erkek bu tıp gelişmediği zamnlarda kaldı![]()
kaydirigubbakcemile3 demekki herkes aynı şeyi yapıyo:) ben de haftasonu leach'in hediyesini aldım ve dayanamayıp aynısından oğluma da aldım o yüzden şimdilik bebişlerimizin cicileri topiğine koyamıyorum resmini:)uklaaa hediyeni aldımmm dünn... kaydirigubbakcemile2
hatta çok begendiğim için dayanamadım kendime de aldım aynısından delikafadulden
bugün işyerinden kargoyla yollayacakıtm ama evde unutmusum.. yarın verecem kargoya delikafadulden
bu seminerler sadece istanbuldakilerde mi oluyo yoksa bütün medicallerde var mı acaba?evet bu haftaki 3. ve son seminer.seminerler bence çok faydalı oldu.banyo yaptırmak bana korkutucu geliyordu ama seminerlerden sonra aslında o kadarda zor olmadığını gördüm.ayşe öner çok tatlı bi bayan ve cesaret veriyor doğrusu
Kizin mi olacak canim? kaydirigubbakcemile3
ay bilmem ki canikomm.. delikafaduldenKizin mi olacak canim? kaydirigubbakcemile3
benim her iki tarafta büyüdü ama :roflol::roflol:
hediyemi aldımmm fıstık, bu gün kargoya veriyorum inşallah beğenirsinnn kaydirigubbakcemile5
bende olmuştum hatta numune istedim göndermiyorlarmış..kızlarrr primaya üye oldummmm
haydi sizde katılınhihoyyyt
benim her iki tarafta büyüdü ama :roflol::roflol:
günaydın kızlaarrr....
kaydirigubbakcemile3 demekki herkes aynı şeyi yapıyo:) ben de haftasonu leach'in hediyesini aldım ve dayanamayıp aynısından oğluma da aldım o yüzden şimdilik bebişlerimizin cicileri topiğine koyamıyorum resmini:)
benim de aklımdan öyle geçti:)
o zaman eskilere göre senin ikizin olucak dermişimmm:roflol:
benim az belim kalınlaştı
ve hafif bir göbek var:kedi:
ayy benimde kilo alınca büyüyen tek yerim popommm:roflol:ay bilmem ki canikomm.. delikafadulden
olabilir bakalım hayırlısı olsun..
ama vucut tipim zaten oradan kilo almaya müsaitti sanırım mafoldumben
anaaa helecanlandım bak. beyenmezsem geri gönderirim artıklülülülülülü. beyenmem mi hayatım. bugünlerin anısına hatıra nihayetinde.
Hangi korgoyla gönderdin pekü