2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf benim popom büyüdü bacaklarım da kalınlaştı yaa :((

canım ben yaptırdım aşıyı 10 gün oldu.allah şükür hiç bir yan etkisi olmadı.şu anda da gayet iyiyim.15 haftalıktım yaptırdığımda.20.haftayı beklemeye gerek yokmuş.kendi doktoruma da,aşıyı yapan ebeye de sormuştum,20.haftayı beklemene gerek yok demişlerdi.her kafadan bir ses çıkıyor bu konuda.Karar vermek son olarak bizlere düşüyor tabii.İçine hangisi siniyorsa onu yaptır canım.Allah hepimizi korusun.

içime sinen şu anda tek şeyy portakal yemeye devamma.s

Kizin mi olacak canim? kaydirigubbakcemile3

sensi valla ben inanmıyorum popo büyüyünce kız da karın büyüynce erkek
annemde canın eşki istiyorsa kızdır dedi tatlı istiyorsa erkektir ben habire turşu yiyorum limon yiyorum ama erkek bu tıp gelişmediği zamnlarda kaldı:kahve:

alaalaa bu bir işaret mi yoksasengözlerimebaksanab

evet sekero kızın olursa benim adımı koyacaksın bu onun işareti delikafadulden

kızlar domuz gribi için arkadaşımın doktoru ona bol bol nar yemesini ve ekinezya çayı içmesini önermiş
aşı vurulmasanda olur. aslında normal grip gibi geçiyor fakat ateş tehlikeli demiş
son havadisler bunlar

sensi valla ben inanmıyorum popo büyüyünce kız da karın büyüynce erkek
annemde canın eşki istiyorsa kızdır dedi tatlı istiyorsa erkektir ben habire turşu yiyorum limon yiyorum ama erkek bu tıp gelişmediği zamnlarda kaldı:kahve:

benim her iki tarafta büyüdü ama :roflol::roflol:

günaydın kızlaarrr....
uklaaa hediyeni aldımmm dünn... kaydirigubbakcemile2

hatta çok begendiğim için dayanamadım kendime de aldım aynısından delikafadulden

bugün işyerinden kargoyla yollayacakıtm ama evde unutmusum.. yarın verecem kargoya delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 demekki herkes aynı şeyi yapıyo:) ben de haftasonu leach'in hediyesini aldım ve dayanamayıp aynısından oğluma da aldım o yüzden şimdilik bebişlerimizin cicileri topiğine koyamıyorum resmini:)
evet bu haftaki 3. ve son seminer.seminerler bence çok faydalı oldu.banyo yaptırmak bana korkutucu geliyordu ama seminerlerden sonra aslında o kadarda zor olmadığını gördüm.ayşe öner çok tatlı bi bayan ve cesaret veriyor doğrusu
bu seminerler sadece istanbuldakilerde mi oluyo yoksa bütün medicallerde var mı acaba?
Kizin mi olacak canim? kaydirigubbakcemile3

benim de aklımdan öyle geçti:)

hediyemi aldımmm fıstık, bu gün kargoya veriyorum inşallah beğenirsinnn kaydirigubbakcemile5

anaaa helecanlandım bak. beyenmezsem geri gönderirim artıklülülülülülü. beyenmem mi hayatım. bugünlerin anısına hatıra nihayetinde.

Hangi korgoyla gönderdin pekü

ben daha hediyemi alamadım eşimin bu hafta sonu ek görevi vardı eve tıkandım yinemirmirmirmir

benim her iki tarafta büyüdü ama :roflol::roflol:

:roflol:

günaydın kızlaarrr....

kaydirigubbakcemile3 demekki herkes aynı şeyi yapıyo:) ben de haftasonu leach'in hediyesini aldım ve dayanamayıp aynısından oğluma da aldım o yüzden şimdilik bebişlerimizin cicileri topiğine koyamıyorum resmini:)

benim de aklımdan öyle geçti:)

ayy sanırım öyle valla insan herşeyi kendininkine de almak istiyo delikafadulden

ay belki cumartesi öğrenebiliirim cinsiyeti kızlar ya,

doktor haftaya ptesi cağırmıştı ama ben kociş de bebeği görsün diye cumartesi gitmek istiyorum doktor olacaksa o gün burada..

14+5 oluyorum o gün öğrenebilir miyim acaba yaa

o zaman eskilere göre senin ikizin olucak dermişimmm:roflol:
benim az belim kalınlaştı
ve hafif bir göbek var:kedi:

kızlar ömrüm bıyunca 45 kilo yaşadım şimdi 49_50 çok geliyo,kütük gibi sanki belim...

ay bilmem ki canikomm.. delikafadulden
olabilir bakalım hayırlısı olsun..

ama vucut tipim zaten oradan kilo almaya müsaitti sanırım mafoldumben
ayy benimde kilo alınca büyüyen tek yerim popommm:roflol:

anaaa helecanlandım bak. beyenmezsem geri gönderirim artıklülülülülülü. beyenmem mi hayatım. bugünlerin anısına hatıra nihayetinde.

Hangi korgoyla gönderdin pekü

MNG ile çalışıyor bizim şirket onla gönderdim yarın en geç çarşamba alırsın..delikafadulden

Back
X