- Konu Sahibi daemon
- #29.361
kızlar ben kaçtım öğleden sonra gelirim bi ara yine öpüldünüüzz
görüşrüüz ben geldim sen didion :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçtım öğleden sonra gelirim bi ara yine öpüldünüüzz
günaydın orta doğu ve balkanların en güzel hatunlarıkaydirigubbakcemile2
amin arkadaşım hepımızın bebişleri için kocaman bir amin.
valla hep kız geçti gönlümden ama herkes erkege şartladı beni. ondan meraktan çatlıcam bence annın içine doğan dogrudur gıbıme gelıyor.
evet herkes gızlıyorsa kızdır dıyor. bakalım kısmet. kız olsun çok isterım. bu arada zeynepçım resmını gördum ben senı tanıyor gıbıyim sanki. izmir inönu lısesınden sanırım.
merhaba arkadaşlar, şimdi kontrolden geldım. yarım saat arayla 2 kere karından ultrasona gırdım sonra vajınal ama benım inat evladım bagdaş kurmuş asla bacaklarını açmadı sadece dönerken arada 2 sanıye gördu doktor sanırım kız dedi. kaçıncı haftayım hala daha böyle muallakta kalmak cok canımı sıkıyo. kız mı erkek mı dıye sureklı meraktayız eşimle. artık ınanmak ıstıyorum gerçekten kız mı? her ikisini de istiyorum ama herkes erkek dıye şartladı benı şimdı kız dıye şartlanıyorum yavaştan sonra tekrar erkege dönersem....karmançorman oldum artık. ne inat çıktı bızım veled.
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canımşimdi ben de size başımdan geçenleri anlatayım, cuma günü dr a gittik, ben bööle bilmiş bilmiş konuşuyorum, oğlan bu hissediyorum diye. dr yaklaşık 1/2 saat baktı. sonra dedi ki "üzgünüm çiğdemcim, çok baktım ama birşey göremedim, bu kesin kız". Ben bi bozuldum, hani anneler hissederdi ben şimdi kötü annemi oldum diye. dr gülmekten yerlere yattı, ben ağlamaklı. İşin garibi herkes, ben de dahil olmak üzere kız istiyordu, ama tahminim tutmayınca buruldum birden. neese herkese haber verdik, kaynanam ve kayınpederim ağlamaktan konuşmadı zaten. pazargünü bi gittim, sağolsunlar bebeğin bütün ihtiyaçlarını almışlar. Kadın c.tesi sabahın köründe atmış kendini sokağa çılgın gibi alışveriş etmiş. hoş benim de ilk bebeğim, ben de birşeyler almak isterdim ama neese artık. allahtan çok zevkli bir kadın, bi de paraya kıyıyor. valla şahsen ben o kadar pahalı şeyler alamazdım galiba. Neese sonunda ben de bir kız annesi oluyorum, işimiz çooook zorrrrr.....
Canim benim senin bebekte benimkinden desene inat mi inat.
Bende de doktor karnima bastirdi ugrasti ihih banamisin demedi bende hala bilmiyorum.
Bende gidene kadar okadar merakliydim ki ve kesin bu sefer ogrenirim dusuncesi ile gitmistim
ama nedense merakim gecti cunku birdahaki gitmeme 1 ay var nasil olsa ogrenirim napalim bizimkiler de boyle iste. kaydirigubbakcemile3
Bizimki okadar inat gibi gorunuyor ki sankim dogana kadar ogrenemicem gibime geliyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın tattımmm:) çıkardınmı su patiğin örneğini :hulya:
yok kuşum bakamadım daha ona,şimdik bebek eldivenlerine taktım kafayı
ana özge yok nolduki makarnadan zehirlenmesin sakıneyvahedigeldismile
tünaydın anne haziran anneleri
selam kızlar
geçmişi okumaya cesaret edemiyorum
bıraktığımdan bu yana 100-150 sayfa geçmiş nerdeyse
allah muhabbetinizi arttırsın
herkesler iyidir inşallah
gerçi ben şua an kıskançlığımdan çatlamak üzereyim
pazar günkü buluşmaya gidemediğim için tabi
şimdi ben de size başımdan geçenleri anlatayım, cuma günü dr a gittik, ben bööle bilmiş bilmiş konuşuyorum, oğlan bu hissediyorum diye. dr yaklaşık 1/2 saat baktı. sonra dedi ki "üzgünüm çiğdemcim, çok baktım ama birşey göremedim, bu kesin kız". Ben bi bozuldum, hani anneler hissederdi ben şimdi kötü annemi oldum diye. dr gülmekten yerlere yattı, ben ağlamaklı. İşin garibi herkes, ben de dahil olmak üzere kız istiyordu, ama tahminim tutmayınca buruldum birden. neese herkese haber verdik, kaynanam ve kayınpederim ağlamaktan konuşmadı zaten. pazargünü bi gittim, sağolsunlar bebeğin bütün ihtiyaçlarını almışlar. Kadın c.tesi sabahın köründe atmış kendini sokağa çılgın gibi alışveriş etmiş. hoş benim de ilk bebeğim, ben de birşeyler almak isterdim ama neese artık. allahtan çok zevkli bir kadın, bi de paraya kıyıyor. valla şahsen ben o kadar pahalı şeyler alamazdım galiba. Neese sonunda ben de bir kız annesi oluyorum, işimiz çooook zorrrrr.....
kızlar bende bi yemek yiyim gelirim öptüm sizi