2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin arkadaşım hepımızın bebişleri için kocaman bir amin.

valla hep kız geçti gönlümden ama herkes erkege şartladı beni. ondan meraktan çatlıcam bence annın içine doğan dogrudur gıbıme gelıyor.

evet herkes gızlıyorsa kızdır dıyor. bakalım kısmet. kız olsun çok isterım. bu arada zeynepçım resmını gördum ben senı tanıyor gıbıyim sanki. izmir inönu lısesınden sanırım.

Canım bende buluşma topiğine cevap yazdım sana bak istersen. Bildin takendisiyim diye :)

merhaba arkadaşlar, şimdi kontrolden geldım. yarım saat arayla 2 kere karından ultrasona gırdım sonra vajınal ama benım inat evladım bagdaş kurmuş asla bacaklarını açmadı sadece dönerken arada 2 sanıye gördu doktor sanırım kız dedi. kaçıncı haftayım hala daha böyle muallakta kalmak cok canımı sıkıyo. kız mı erkek mı dıye sureklı meraktayız eşimle. artık ınanmak ıstıyorum gerçekten kız mı? her ikisini de istiyorum ama herkes erkek dıye şartladı benı şimdı kız dıye şartlanıyorum yavaştan sonra tekrar erkege dönersem....karmançorman oldum artık. ne inat çıktı bızım veled.

Canim benim senin bebekte benimkinden desene inat mi inat.
Bende de doktor karnima bastirdi ugrasti ihih banamisin demedi bende hala bilmiyorum.
Bende gidene kadar okadar merakliydim ki ve kesin bu sefer ogrenirim dusuncesi ile gitmistim
ama nedense merakim gecti cunku birdahaki gitmeme 1 ay var nasil olsa ogrenirim napalim bizimkiler de boyle iste. kaydirigubbakcemile3

Bizimki okadar inat gibi gorunuyor ki sankim dogana kadar ogrenemicem gibime geliyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benide listeye yazarmısın arkadaşlar. listede yaşım yok söylemedım sanırım 29 yaşındayım kız annesıyım adı da nazlı olacak kısmetse.

şimdi ben de size başımdan geçenleri anlatayım, cuma günü dr a gittik, ben bööle bilmiş bilmiş konuşuyorum, oğlan bu hissediyorum diye. dr yaklaşık 1/2 saat baktı. sonra dedi ki "üzgünüm çiğdemcim, çok baktım ama birşey göremedim, bu kesin kız". Ben bi bozuldum, hani anneler hissederdi ben şimdi kötü annemi oldum diye. dr gülmekten yerlere yattı, ben ağlamaklı. İşin garibi herkes, ben de dahil olmak üzere kız istiyordu, ama tahminim tutmayınca buruldum birden. neese herkese haber verdik, kaynanam ve kayınpederim ağlamaktan konuşmadı zaten. pazargünü bi gittim, sağolsunlar bebeğin bütün ihtiyaçlarını almışlar. Kadın c.tesi sabahın köründe atmış kendini sokağa çılgın gibi alışveriş etmiş. hoş benim de ilk bebeğim, ben de birşeyler almak isterdim ama neese artık. allahtan çok zevkli bir kadın, bi de paraya kıyıyor. valla şahsen ben o kadar pahalı şeyler alamazdım galiba. Neese sonunda ben de bir kız annesi oluyorum, işimiz çooook zorrrrr.....
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım

Canim benim senin bebekte benimkinden desene inat mi inat.
Bende de doktor karnima bastirdi ugrasti ihih banamisin demedi bende hala bilmiyorum.
Bende gidene kadar okadar merakliydim ki ve kesin bu sefer ogrenirim dusuncesi ile gitmistim
ama nedense merakim gecti cunku birdahaki gitmeme 1 ay var nasil olsa ogrenirim napalim bizimkiler de boyle iste. kaydirigubbakcemile3

Bizimki okadar inat gibi gorunuyor ki sankim dogana kadar ogrenemicem gibime geliyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende öyle hıssedıyorum dogunca evet gerçekten kızmış yada erkekmış diceeemm sanki. kısmet arkadaşım napalım.

leach canım tebrikler....bayanssulusmile kokoşbi kız gelsin...:))

ana özge yok nolduki makarnadan zehirlenmesin sakıneyvahedigeldismile

selam kızlar
geçmişi okumaya cesaret edemiyorum
bıraktığımdan bu yana 100-150 sayfa geçmiş nerdeyse
allah muhabbetinizi arttırsın
herkesler iyidir inşallah
gerçi ben şua an kıskançlığımdan çatlamak üzereyim
pazar günkü buluşmaya gidemediğim için tabi

selam kızlar
geçmişi okumaya cesaret edemiyorum
bıraktığımdan bu yana 100-150 sayfa geçmiş nerdeyse
allah muhabbetinizi arttırsın
herkesler iyidir inşallah
gerçi ben şua an kıskançlığımdan çatlamak üzereyim
pazar günkü buluşmaya gidemediğim için tabi

selammm :) evet bende gidemedim kıskanclıktan öldüm :D hadi afiyet olsun ikinize :) cokacimcoook

ayakta alkışlıyorum kayınvalideni 40bin kez maşaallahhhhhhhhhhh alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar:
şimdi ben de size başımdan geçenleri anlatayım, cuma günü dr a gittik, ben bööle bilmiş bilmiş konuşuyorum, oğlan bu hissediyorum diye. dr yaklaşık 1/2 saat baktı. sonra dedi ki "üzgünüm çiğdemcim, çok baktım ama birşey göremedim, bu kesin kız". Ben bi bozuldum, hani anneler hissederdi ben şimdi kötü annemi oldum diye. dr gülmekten yerlere yattı, ben ağlamaklı. İşin garibi herkes, ben de dahil olmak üzere kız istiyordu, ama tahminim tutmayınca buruldum birden. neese herkese haber verdik, kaynanam ve kayınpederim ağlamaktan konuşmadı zaten. pazargünü bi gittim, sağolsunlar bebeğin bütün ihtiyaçlarını almışlar. Kadın c.tesi sabahın köründe atmış kendini sokağa çılgın gibi alışveriş etmiş. hoş benim de ilk bebeğim, ben de birşeyler almak isterdim ama neese artık. allahtan çok zevkli bir kadın, bi de paraya kıyıyor. valla şahsen ben o kadar pahalı şeyler alamazdım galiba. Neese sonunda ben de bir kız annesi oluyorum, işimiz çooook zorrrrr.....

Back
X