• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özge ya sızın su patık ıkı parcadanmı olusuyo :((( ıkı parca kare ördüm bırlestıremdım bır türlü :(((
evet canım 2 parça kare..
karelerden birini ağzı açık mektup gibi kapatacaksın öyle söyleyeyim.
3 ucu birleşecek, biri birleşmeden yukarda kalacak..
o birleşen kısımlar, yani mektubun kapalı tarafı patiğin burnu olcak anladın mı..

arkasını da, yani arkadaki kareyi de ona göre birleştireceksin.. resimlere bak anlarsın nasıl birleştireceğini

evet canım 2 parça kare..
karelerden birini ağzı açık mektup gibi kapatacaksın öyle söyleyeyim.
3 ucu birleşecek, biri birleşmeden yukarda kalacak..
o birleşen kısımlar, yani mektubun kapalı tarafı patiğin burnu olcak anladın mı..

arkasını da, yani arkadaki kareyi de ona göre birleştireceksin.. resimlere bak anlarsın nasıl birleştireceğini

özgecım cok saol sımdı tam olarak anladım :1hug:

napsın kuşum :)) bugun pek bi hareketliydi aannesine kıyak gecti. Senink ne alemdeee yerimm ya ben bunlarıııı :) :kedi:

Bizim bugün pek keyfimiz yok talım nedense yaa bilmiyorumkismile şimdidenn uykum geldi erken yatıcaz buğün ipeğinn hareketlenmesine çok sevindim ohaoldumsmile neyse tatlım biz yatalım erkenden keyifsizi buğün hasta olmasak bari bilmiyorumkismile seni ve ipeği kocamannnnnn öpüyorummmmm tatlımmmmmmm

Bizim bugün pek keyfimiz yok talım nedense yaa bilmiyorumkismile şimdidenn uykum geldi erken yatıcaz buğün ipeğinn hareketlenmesine çok sevindim ohaoldumsmile neyse tatlım biz yatalım erkenden keyifsizi buğün hasta olmasak bari bilmiyorumkismile seni ve ipeği kocamannnnnn öpüyorummmmm tatlımmmmmmm

tamam canım sizde kendinize iyi bakın. allah korusun kız ne hastalıgıı erkenden uyu dinlen bakalım.. iyi geceler bende cıkıcam zaten bakınıyorum öylesine. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

uykum kaçtı, bakayım annecikler ne yapıyor dedim. herkes mışıl mışıl uyuyor. Allah rahatlık versin.

günaydııınnnnnnnnn..

dün aksam yemegının ardından masayı toplamadan uyuyakalmısım.
gece 1 de kalktım. neysekı cok uyanık kalmadan bı saat sonra yıneuyudum sabahta 7 de kalktım.
kociş bı menemen yap dedi yapmıycam yatıcam dedım ama bizim oğluş duydu bı kere durur mu kalktım senın ıcın degıl cocugum ıcın yapıyorum dedim:hulya:
yaptım yedik.. sımdıde cayımı aldım şişkolara bı bakıyım dedimyerimseniben

günaydııınnnnnnnnn..

dün aksam yemegının ardından masayı toplamadan uyuyakalmısım.
gece 1 de kalktım. neysekı cok uyanık kalmadan bı saat sonra yıneuyudum sabahta 7 de kalktım.
kociş bı menemen yap dedi yapmıycam yatıcam dedım ama bizim oğluş duydu bı kere durur mu kalktım senın ıcın degıl cocugum ıcın yapıyorum dedim:hulya:
yaptım yedik.. sımdıde cayımı aldım şişkolara bı bakıyım dedimyerimseniben

kıızzz sen evde olduğun halde böle erkenden kalkıyon yaaa acayip gıcık oluyorum sana kaydirigubbakcemile3

günaydınnlar güzel anneler.. kızz daemon 29 gün sonra senin çin geriye sayım başlıcak dimi 100 de başlarız artık geri sayımlaraa

kıızzz sen evde olduğun halde böle erkenden kalkıyon yaaa acayip gıcık oluyorum sana kaydirigubbakcemile3

günaydın..

aha bana gıcık olan biri itiraf etti sonunda.
gecen gun sormustum. var mı aranızda bana gıcık olan var mı dıye. kımseden tık cıkmamıstı. seni tebrik ederim ayseycimkaydirigubbakcemile3

ooo 127 gün kalanlarda varr maşallahhhhh

Back
X