• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten çok güzel bir belgesel cd sini aldık tekrar tekrar izliyoruz biz

ben şaşkınlıkla izledimm çok ama çok etkiledim rabbimin büyük mucizesi yani bebek ne şekilden ne şekle geliyor anne dans ederken nasıl taklalar atıyor ayak parmağını ağzına götürüyor yaa resmen sihir gibi çok etkilendimmm

Günaydın kızlarrrrrrr. Ben hala uyuyorum. Üstelik erken yattım ama ayılamıyorum bir türlü

kızlaaarrr benim işim var biraz,kaçıyorum
gelirim en kısa zamanda

GÜNAYDIN CANIMINİÇLERÜÜÜ:dance:

cünküüüü
çok kar vardııı..
dedim ki kayıyorum gelemiyoruumm aklinialirimsmile
fırsatçısın kızım

ay evet ya hava cok soguk.
bıde bugun dah atehlıkelı yerler felan berbat..eyvahedigeldismile
bende bugun gesmeye gıtmek ıstıyodummirmirmirmir
bugün biyere gidemezsin bana söz verdin burda olcana...

elhamraaa bebikiiimmm...

yoooowrruuuummm

o kim ki ben tanımıyom laelaelaelaelae

nereye gitmek istiyon kusum
ay bılmıyorum evde durmak ıstemıyorum nedense.
ama elhamraya soz verdım:)
bıde bızım buraya cok kar yagdı bızım caddeye dun otobus falan bıle cıkmıyodu bugunde fena donmus yerler kocıs bakkala bıle cıkma dedı

GÜNAYDIN CANIMINİÇLERÜÜÜ:dance:

fırsatçısın kızım

bugün biyere gidemezsin bana söz verdin burda olcana...

yoooowrruuuummm
bebikimmmmmmmmmmm:1hug:

ay bılmıyorum evde durmak ıstemıyorum nedense.
ama elhamraya soz verdım:)
bıde bızım buraya cok kar yagdı bızım caddeye dun otobus falan bıle cıkmıyodu bugunde fena donmus yerler kocıs bakkala bıle cıkma dedı

bebikimmmmmmmmmmm:1hug:

bugün öğle uykusu bilem yok sana ona göre
ben bu sabah nereye gittim
niye sormuyonuz nan:oklava:

öğle uykusudamı yokohaoldumsmile

sen nerdeydın bu saat e kadar sabah 8 de dıkıldım buraya sen yoksunn

ben sana dün dimedimmi
sabah sağlık ocaaana gitcem diyeeee:olmaz:

ay valla biraz dinlenmem lazım yoksa kafayı yemek üzereydim salakcinni

ya süper valla..kar varmı orda ? yani yağıyor mu demek istedim kar her yerde var zaten de..kaydirigubbakcemile3 ya bi de ne dicem sana cicilerini gördüm ve bayıldım özgeee kaç beden almak lazım acaba bilemedim?biraz büyükce almak daha mantıklı sanki dimi?ama büyükleri de uzun kollu olması lazım kafam karıstı yani bu durumda benim 3 tane falan kısa kollu alayım kucuklerden 2aylıkken giyer.cok sekerler güle güle giysin yağmur bebek :emir_bebek:

1588.bmp

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha şimmdi gördüm süper be bunnaaarrrrrrrrrrrrdelikafadulden

ayyy özgeeem çok tişikür ederim çok beğendim
annenide öp benim için
elifzelde çok beğencek:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3
ben sana dün dimedimmi
sabah sağlık ocaaana gitcem diyeeee:olmaz:

hayrola bacım geçmiş olsun ? ben sizi en son bıraktığımda siz göbek atıyordunuz karşılıklı durup katılmak isterdim ama yemek yapmam gerekiyordu kaydirigubbakcemile3 sahi daemon nasılsın tatlım ?

ya süper valla..kar varmı orda ? yani yağıyor mu demek istedim kar her yerde var zaten de..kaydirigubbakcemile3 ya bi de ne dicem sana cicilerini gördüm ve bayıldım özgeee kaç beden almak lazım acaba bilemedim?biraz büyükce almak daha mantıklı sanki dimi?ama büyükleri de uzun kollu olması lazım kafam karıstı yani bu durumda benim 3 tane falan kısa kollu alayım kucuklerden 2aylıkken giyer.cok sekerler güle güle giysin yağmur bebek :emir_bebek:
su an yağmıyo canım durdu sanırım..
ama yerler fena kayıyo.. gece annemden dönerken araba sanki buz pistinde gidiyo gibiydi..

sağol teyzesi.. valla ben hep 0-3 ve 3-6 alıyorum.. elime ne gelirse..
kısa kolluları da 0-3 almak lazım, temmuz ağustosta fln giyerler.. daha giymezler tam olmuş olur..
içlerine de giyecekler zaten..
ama akşamları ya da yazın serin günlerinde de uzun kollu tulum fln giyerler herhalde..
benim genelde uzun kollu tulumlarım 3-6 ay için, ama 5-6 tane de 0-3 ay için olan var şimdilik.. mutlaka giyerler zaten..
bide haziran cok sıcak olmayacak, o zaman da hep uzun kollu giyecekler

Back
X