• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim bina boş ya daha
buzzzzzzz brrrrrrrr
bizde kocamla anama sığındık 3-4 günüdür valla

amanınnnnn kıyamam kıss bende kocamın anasına gıderdım fatura az gelsn dıye ama:(
onlarla konusmuyrm tuh gecn sene cok soguklrda gıtmştm yafsss bide hastydm ıyı olmştu:)

merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:

ayy biraz evimle ilglencem naann
gelirim birazdan
hay evine...
gelsek baksak mok götürüyodur kesin evi

amanınnnnn kıyamam kıss bende kocamın anasına gıderdım fatura az gelsn dıye ama:(
onlarla konusmuyrm tuh gecn sene cok soguklrda gıtmştm yafsss bide hastydm ıyı olmştu:)
aman 2 gün barış sende
sonra dersin iyi ısıtamadınız beni de küs gene

ama çay senin adın olunca senin sunmam daha doğru olarbilmiyorumkismile

harika tespit

güneşim valla ben hamilelere ttatil haberi duymadım ama
olsa da bize sökmez o :)))

hadiyaaa:( bnde sızın adınıza sevnmştm dun alla alla gerçi o ara yemek yapmaya clşyrdm soguktaa tam anlayamamş olablrm neyse boşver sen bugn kafa ıznı kullanıyrsn dımı:)

merhaba güzel anneler
hadi gözünaydınn kuşummm
ya cnm sen chiccodan hastane cıkısı almıstın dımı kampanya fıyatıyla. kac paraydı ve kac parcaydı hatırlıyo muusn

hay evine...
gelsek baksak mok götürüyodur kesin evi

aman 2 gün barış sende
sonra dersin iyi ısıtamadınız beni de küs gene

harika tespit

olumunekankayizsmile

merhaba güzel anneler

ayyy arhii'mmm bayıldım bu habere hayırlısı olsun kuşumhihoyyyt
ismini ne koycaz minik kızımızınCADIARZU

memurlarda engellılere tatıl oldugunu sabah haberlerde soledıler de hamılelerı duymadım. ama ozel sektorde yok öle bişi..

ufo bende fena bas agrısı yapıyo. dogalgaz yok mu canımm

sorma daemoncum valla bogazımıda kurutuyor ama :( dogalgaz daha heryerde yaygn deıl olan yerlerde cok pahalıydı kıraları ee sobada benm ısıme gelmyr nasılsa soguk cok dııl dıye ufoyla ıdare edıyrduk klıma alalım dıyorz ama aslnda oda cok saglıklı diil biliyorum:( bnm işim zor bu konudaa evlenmedn once kalorıfere dogalgaza alısmısm sımdı surunuyorum gıbı gelıyr:(

sorma daemoncum valla bogazımıda kurutuyor ama :( dogalgaz daha heryerde yaygn deıl olan yerlerde cok pahalıydı kıraları ee sobada benm ısıme gelmyr nasılsa soguk cok dııl dıye ufoyla ıdare edıyrduk klıma alalım dıyorz ama aslnda oda cok saglıklı diil biliyorum:( bnm işim zor bu konudaa evlenmedn once kalorıfere dogalgaza alısmısm sımdı surunuyorum gıbı gelıyr:(

bızde yakıyoruz bakalımda faturada bızı yakacak gibi gelıyor. ama napalımm:sinifsinif:

ben de kafenizde cuma ctsi aksamları sahne alsam ıslak ıslak diye sarkı söylesem beni işe alırmııısınııııııııııız plsssss bilmiyorumkismile

elhamra ne dersin alır mıyız?
ama pembikmavi haberın olsun maas veremeyız. su numune mamalrdan buldukca bebegıne onlardan verırız. paamıs yok bizimaklinialirimsmile

merhaba güzel anneler

:) hoşgeldin cnm tebrıkler allah saglıkla nasip etsin inşş sonnda snde ogrendın :dance:

ben de kafenizde cuma ctsi aksamları sahne alsam ıslak ıslak diye sarkı söylesem beni işe alırmııısınııııııııııız plsssss bilmiyorumkismile

muhasebeci kuruş vermez bak sölimaklinialirimsmile

hadi gözünaydınn kuşummm
ya cnm sen chiccodan hastane cıkısı almıstın dımı kampanya fıyatıyla. kac paraydı ve kac parcaydı hatırlıyo muusn

olumunekankayizsmile

sağol daemoncum liseteye eklersin beni dimi
6 parçaydı canım. battaniyesi yok. zıbını tulumu eldiveni patiği şapkası ve önlüğü vardı.
peşin 37 tl ya aldım.

ayyy arhii'mmm bayıldım bu habere hayırlısı olsun kuşumhihoyyyt
ismini ne koycaz minik kızımızınCADIARZU

adını özgeden kıskandım dila ya da asya koymayı düşünüyorum
tabi babamızı da ikna edersek.

Back
X