• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol:

çıkma yevrummm bu sabahda eşim götürdü servise beni buzz yerler felakettt

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim neden yokkkk benim bebişimde istiyorrrr bunlardannnnnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben

bende gittiğimde kadın direkti demir ilacı diye bende dedim dr vermiyor bi ısrar bi ısrar deli oldum valla

:dilcikar:salakcinni

bu arada TÜNAYDINNNNNNNNNN
hala bırın akıntım ve ses düzenim bozuk gece de uyuyamıyorum nefes alamıyorum yaaa kafamçokkarıştı

hosgeldın yeşillimmmopuyorumnanaktan

su getiren cocuğa bahsis olayı bende de var yaa esim de ikimiz de mutlaka para veriyoruz cocuğa.ay cok ağır şişeler üzülüyorum ve acıyorum çocuğa yazık diyorum ama düşününce o da aslında işini yapıyor biz de yoruluyoruz ama kimse ben raporumu bitirince bana bahsis vermiyoooooorr bilmiyorumkismile böyle düşünüyorum ama hala da bozuk param varsa vermeye devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

yaa haklısn snde yazık ama bizede bahşiş versnler ozmn ben gund ekactane proje tamamlıyorum yaaa gözlerm acıyr:(

asya ben de düşünmüştüm bir ara derin bir araştırma da yapmıştım isim hakkında güzel isim bence.
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.

arcimin kızı olunca o gelir aklına merak etme o onun önüne geçer kaydirigubbakcemile3hayırlı olsuuun canım kızın.kızlar coğaldı sanki hee

BEN DE ASYA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIMA.ÇOK BEĞENİYORUM BU İSMİ VE PEMBEMAVİ MASAL AÇIKLAMAN ÇOK İİ OLMUŞ CANIM.İSME DAHA ÇOK ISINDIM ŞİMDİzemuszemus

Selam kızlar, çok soğuk bugün.

merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:

Hayırlısı olsun archimim, kızın sağlıkla gelsin :nazar:. Gelin adayları çoğalıyor :teytey:. Aralarından seçim yapmak zor olcak sanki.

Gülkurusu, dolap çok güzel olmuş, güle güle kullanın.

Son düzenleme:
BEN DE ASYA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIMA.ÇOK BEĞENİYORUM BU İSMİ VE PEMBEMAVİ MASAL AÇIKLAMAN ÇOK İİ OLMUŞ CANIM.İSME DAHA ÇOK ISINDIM ŞİMDİzemuszemus

ben de belki koyarım her gün isim değiştiriyorum ben kafamda halaaaaaaaa ya bir türlü karar veremiyorum mafoldumben

hadiya supersin ya bide sey duydum dun haberlerde ama hayal mayal tam hatrlmyrm kesınmı dıılmı ıstanbulda hamılelere ve engellilere 3 gun tatil diye kar tatili varmı öle bişi

aaa benim niye haberim yokkkkkkfisfisfis

istanbuldaki hamile ve engellilere tatil sadece devlet memurları için........

aaa benim niye haberim yokkkkkkfisfisfis

cnm emın dıılım mutfakta iş yaparken böle bişey duymustum ama özel şirketlere deıl demekkı yoksa hepınızın haberı olurdu:(

merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:

tühhh be bi senden umudum vardı oğlun olucaktı kızımı verecektimmmm çokkk mesut olacaklardıııı boshayallersmilebizim kız evde kaldı zaten cadı ya -tatlicadiarzu-alanda yok pehhhhhhhhhhhhhh

nan duydum ahaaaa sende semizotusun ozamankötükedihüso
bilmiyorumkismile
Ya korkutmayın beni beeeyvahedigeldismile

Bu sefer kesin dayak yicem özgeden ha dae
bencede hem özge hem ukla vuracak senisalakcinni
ukla gecmısı okuyo bılıon dımıeyvahedigeldismile

evet okudum ve gördüm, okumadığım sayfalarda göremediklerim varmı ??:oklava:

hehe süper delikafadulden
yok yokk baska bişi yokkkbilmiyorumkismile
yok yok başka bısey yokkkbilmiyorumkismile
,seni kullanıyor elifzelin annesi ben sana diyim yaniaklinialirimsmile:delphin:
kesın kavga cıkcak bugunkaydirigubbakcemile3

istanbulda sadece engelli personele tatil edildi canım hamilelere de olmalı aslında diyor herkes belki ordan karıstı kafan kim yazdı bunu simdi bulamadım ?

senın kızıda ben alırımoğluşa artık:)

hemen sulanmayın kızıma kaydirigubbakcemile3

eklerim tabikideee.. ya asya koymasan benım hıc sevmedıgım bı kıs vardabilmiyorumkismile

olsun kız benim gıcık olduğum asya diye biri yok ben koyabilirim yerimseniben

HADİ GÖZÜN AYDIN CANIMMM :lepi:

sağol canım a.s.

asya ben de düşünmüştüm bir ara derin bir araştırma da yapmıştım isim hakkında güzel isim bence.
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.

arcimin kızı olunca o gelir aklına merak etme o onun önüne geçer kaydirigubbakcemile3hayırlı olsuuun canım kızın.kızlar coğaldı sanki hee

evet canım bende bu isimden bu hikayeler yüzünden etkilenmiştim.
ama tabi babayı ikna etmek var ucunda. akşama kandırayım ben onu aklinialirimsmile

dila gusel ama asyadaa supermiş yaaaaaaaaa

süper tabi ne sandıydın aklinialirimsmile

canım o maymuncuklu kulpları e bebekten aldım. ondan alıp yataga falanda yapıştırcam. aklın yolu birmiş gerçekten. birde odaya pitikare perdeler cicili duvar yapışkanları alıcam.

dolabın çok güzelmiş ben de marangozlardan fiyat alacağım hemde istediğim gibi bir dolap olur.

valla bizimde fatura çok gelecek bu ay...geçen ay 100 gelmişti...
ben yatağın içine su torbası koyuyorum ısıtıcıdan daha iyi ısıtıyor..

archim kızımız kesinleşmiş..tebrikler....çarşıdan topla pembikleri....buradaki canavar kaynanaların oğullarına verme sakın kızını benden sölemesi şimdiden kızına talip olup erkenden cadılık yapacaklar......

oyy yerim onun pembeleri. oğlan anaları üşüştü başıma şimdiden. korkuyorum eyvahedigeldismile

Back
X