• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kısss elhamraaa yidim seniiii:oklava:

elhamra da bana özelden mesaj attı hani bebek yateğını yaptırcakmışya
kızlara doğum hediyem olsun k.pederime yaptırırım diyorrr içine de taçdan
organik yatak yorgan takımı alcakmışşş delikafaduldendelikafadulden

aaah ah roka'm
gene aklıma getirdinalsanaalsanasmile
kayınpedere gösteriyom netten modelde
-heee pek güzelmiş
diyo yaparım torunuma nolcak demiyoalsanaalsanasmile

CNM EŞİTTİR NE OLUYORRRR?????????:sinifsinif:

ultrasonda kız organının görüntüsü beyaz eşittire benzeyen birşey olarak görünüyor. doktor eşittiri görüyormusun, kız dedi.ama edepli bi kızmış benimki bacaklarını tam açmıyor keratakaydirigubbakcemile3

Kızlar dün gece oğlumla boğuşurken çişini bıraktı halıya akşam akşam iki tane halı sildim. Belimde hafif bi ağrı var. İçimde de kocamaaaan bi sıkıntı. Normalde de iki halı silsem belim ağrırdı di mi ama çok da anormal bişey değil yani. Offf dua edin de kötü bişey olmasın. Yaramazım suçunu biliyo gibi sabahtan beri elimi yalıyo ona da kıyamam miniğim o da benim..
bundan sonra dikkat et canım yaa geçmiş olsunnn

bilmiyorumkismileaa bilmiyodum bakkk

eyvahedigeldismile

Hande olcak da züt annem sana kızımı vermiyookiibilmiyorumkismile

heheh öle bişi yok kime laf attk ilk defa birineee talip olduk aaaaaaaaaaa neyse yaa sen bilin yaniii seker gibi cocugu reddedıyosan yapcak bişi yok:) oglusumu herkes alır daemoncm malaşşh harem kurcakyaaaaa ondn bizide öle sandı ehuehehheehheheheeh :) biz teklifimizi yaptık gerısı size kalmışşşş;)laelaelaelaelae sositososito

ultrasonda kız organının görüntüsü beyaz eşittire benzeyen birşey olarak görünüyor. doktor eşittiri görüyormusun, kız dedi.ama edepli bi kızmış benimki bacaklarını tam açmıyor keratakaydirigubbakcemile3

BENİM 20.HAFTAYA KADAR GÖSTERMEDİ İŞTE SON GİTTİĞİMİZDE 2 DR BAKTI KIZ DEDİ AMA İNSAN DAHA DA EMİN OLMAK İSTİYOR CANIM YA BENDE Bİ ARA KAÇAYIM DRA TEKRAR kaydirigubbakcemile2

söledi okadar söz verdi
ama sayı artınca geri kaçıyo
hıh haspam küstüm:1closedeyes:
yok yok saka yapıyo
ukla sozunde durur dünürümmkaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismileaa bilmiyodum bakkk

eyvahedigeldismile

Hande olcak da züt annem sana kızımı vermiyookiibilmiyorumkismile
ivet vermiyoruzzz
aaah ah roka'm
-heee pek güzelmiş
aman be suna bak..
elıne yapısır yaa

a.s:sm_confused:

hahahytttt tabı yaa komsum aklın yolu bır bölelerıne kız mı verılır..
aman allah korusunn:jeyyar:

det ordann..
uklamm oku bunları oku..
kız ıstemeyı bılıyoda daha adını bılmıyo.
bıde bu gunesım varda kaynansının buna yaptıklarını gelınıne yapıcakmıs.
ıntıkam alıcakmıss:1shok:

aaaa öylemı..
ohh ohh
yataklar elhamradan hastne cıkısları ukladan..
yasadık kızlar
haydı kopalımmm
tey teyyyykaydirigubbakcemile2:teytey::dance:sositosositohihoyyyt:sm_cool::teytey:

ayy yeeevvruum allahh korusn benım yasadıgımı allh kımseye yasatmasn bee dusmanıma bıleee agzndn yel alsn adı onemli diil unttk hatrladk eheheheh ;) bişi olmz bunlr mevzuu deıl allh gecım versınnnsositosositoolumunekankayizsmile

sen demişsin ya elhamraya herkese hastane çıkışı hediye etcem diye..bilmiyorumkismile
bizde bayram yapıyoz..

hiçde bilemmm:dilcikar:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa doruyaaagııııı okadarda gonustuk handeyıı aman yaaa soguktan beynımz donmuş burda daemon cum yaaaaaaaaaa sendeeeeeee alla alla neyse handelerde gusel olurrrr eheheheheheh aldım gitti uklacım sen bakma onlara benm ogluşum babası gıbı karısına sahip cıkacak karısı koruyack herkese karsııı;)
zemuszemus

det ordann..
uklamm oku bunları oku..

aaaa öylemı..
ohh ohh
yasadık kızlar
haydı kopalımmm
tey teyyyykaydirigubbakcemile2:teytey::dance:sositosositohihoyyyt:sm_cool::teytey:

külliyen asparagasşakkıdı

heheh öle bişi yok kime laf attk ilk defa birineee talip olduk aaaaaaaaaaa neyse yaa sen bilin yaniii seker gibi cocugu reddedıyosan yapcak bişi yok:) oglusumu herkes alır daemoncm malaşşh harem kurcakyaaaaa ondn bizide öle sandı ehuehehheehheheheeh :) biz teklifimizi yaptık gerısı size kalmışşşş;)laelaelaelaelae sositososito

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar ben yemege kacıyormm uklacım snde ıyı dusun cnmmm ehehehehehe ;)

lem semizotuuu sen böyle ukla bedevadan hastane çıkışı dağıtıyo dersen ikon mikon istemem ama yaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa:dilcikar:

tmm hadı kalabalık olunca vazgectın analadık. kımsey ecaktırmayız. elhamrayla bana alsana he bıde özgeye.. bak aramzıda solemeyız kımseyekaydirigubbakcemile3

det ordann..
uklamm oku bunları oku..

aaa kesinlikle viremem kızımı kaynanası çok cadı onuneyvahedigeldismile
ama ben varım ya yırtarım vallaaaaaaaasalakcinni

aaaa öylemı..
ohh ohh
yasadık kızlar
haydı kopalımmm

leynnnnnnnnnnnn

aaah ah roka'm
-heee pek güzelmiş
aaa söz verdi dedinya semizotumm aaaaa ohaoldumsmile

Back
X