• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım akıntı olayına gelince bendede çok olıuyor bu haftalar ama kahverengi değil sen doktorunla paylaşşsan iyi olur hamilelikte illa oluyor şikayteler bebişlere bişey olmasın önemli olan o azda kaldı son 4 ay opuyorumnanaktan

oyle yapıcam artık korktum yanı az ama ınsan yınede endıselenıyor gunde bır defa oluyor cok mınıcık

ates basmasi 2-3 gun oncesine kadar vardi ama atesim yoktu.sadece icerden sanki ates basiyo gozlerim kadar yaniyordum.
kramplarin neden yarandigini bilmiyordum.ama ben yterince kalsiyum aliyorum.gunde 2 bardak sut,yumurta,peynir,yesil yaprakli sebzeler filan yiyorum ki onlarin da icinde yeteri kaar calsium var bence.ama doktoruma sormadim bu durumu.iyisimi ben bir onla konusayim da zirt pirt aramak istemiyorum off napicaaam.

evet bende çekiniyorum aramaya zırt pırt ne kadar sütte içsen calsiyum içeriği fazla ürünlerde yesen bazen yeterli olmuyor işte canım ozaaman takviye vitamibn veriyorlar
kramplarında ana sebebi bu başka bi sorun olduğunu sanmıyorum ama normal bi durum bak benim yengemde yeni doğum yaptı ondada çok kramplar oluyodki o da senin gibi sütte diğer calsiyumdan zengin sebxelerdende yiyordu ama ondada sık sık kramp oluyodru yani benbde bu bünye ile alakalı canım ben çok içmiyorum süt ama olmadı şu ana kadar inşalahta olmaz

oyle yapıcam artık korktum yanı az ama ınsan yınede endıselenıyor gunde bır defa oluyor cok mınıcık

olsun azda olsa sen söle doktora başka birşeyin habercisi olabilir bizim önemsiz olarak gördüğümüz şeyler önemlli olabiliyor onun haricinde bi sıkımtın yok dimi gobiş ne alemde çıktımı kaydirigubbakcemile3 kaç kilo aldın

ahuhayatcım su avatarın yanında kalpler varya
onları söylüyorumopuyorumnanaktan

leylacım benimde bacak ağrılarım vardı...hamileliğin başından beri hergün 1 muz yiyorum bacak ağrısı kramp olmasın diye ama ona rağmen oldu..her zaman bu durumda drlar magnezyum takviyesi verir.banada dr verdi çok iyi geldi..sende dr danış ve magnezyum kullan...

dilekcim düşük tansiyon olunca korkma..yüksek tehlikeli...kaç oluyor tansiyonun...?

canım calsiyum alımı fazla olunca bazen fosfor fazla olabiliyor ve ağrıya neden olabiliyormuş..dr danış bence en iyi ilacı magnezyum..

tamam canim ben bi doktoru arayayim bakalim ne diyor.
leylacım ya bende peynır yogurt cook severım ve tüketırım
gündede bır bardak süt ıcıyorum ama coooook gaz yapıyor sende yokmu
öle bır sorunCADIARZU
ben de cok seviyorum sut urunlerini.evet oluyor gaz ama fazla degil.gazin olunca dereotu cayi ic canim super bisey.zaten hamileler ve cocuklar icin birebir.

tamam canim simdi bakiyorum linke.tesekkur ederim

olsun azda olsa sen söle doktora başka birşeyin habercisi olabilir bizim önemsiz olarak gördüğümüz şeyler önemlli olabiliyor onun haricinde bi sıkımtın yok dimi gobiş ne alemde çıktımı kaydirigubbakcemile3 kaç kilo aldın

dogru canım sormakta fayda var.onun harıcınde sankı hıc hamıle degılmısım gıbı cok sukur baska bır derdım yok ıns da olmaz.gobus kılolu oldugum ıcınmıdır nedır aynı yada ben farkedemıyorum yıne kıloya baglı olarak.kılo sabah aksam degısıyor ama sabahkı kılo onemlı onun ıcın 1 bucuk kılo aldım sımdılık 8 le tamamlamak hedefım dedıgım gıbı ben coook kıloluyum o yuzden yedıklerımı ıyı secıp cok almamam lazım.rısklı.

evet bende çekiniyorum aramaya zırt pırt ne kadar sütte içsen calsiyum içeriği fazla ürünlerde yesen bazen yeterli olmuyor işte canım ozaaman takviye vitamibn veriyorlar
kramplarında ana sebebi bu başka bi sorun olduğunu sanmıyorum ama normal bi durum bak benim yengemde yeni doğum yaptı ondada çok kramplar oluyodki o da senin gibi sütte diğer calsiyumdan zengin sebxelerdende yiyordu ama ondada sık sık kramp oluyodru yani benbde bu bünye ile alakalı canım ben çok içmiyorum süt ama olmadı şu ana kadar inşalahta olmaz

tamam canim cok tesekkur ederim cevabin icin opuyorumnanaktan.

hayrola hanımlar kıme bu sıtemler..

leylacım yeşillenmişsin sende. hayırlı olsunopuyorumnanaktan

leyla dereotunun cayının tadı güzelmı
ben hıc ıcmedım kötüyse bozusmayalım heeesempatiksalakcinni

susmak için gelmemimi beklediniz..

daemeon hos geldın hayatım Şeniz
bu ne herkes kötü bırgün gecırmıs sanırım
ama kımse benım kadar sıtresı olamaz
hanelerde geveze bır kadın var benım üvey kaynanam onun aynısı
2 saat dınledım o sıtreslede
esıma bagırdım :gitme:

selam kızlar
nasılsınız, bebişler iyidir umarım benim dr son gittiğimde cd ye çekti bebişi çok şeker ya hem foto hem görüntü, özlediğimde izliyom keratayı, çok tatlı kerata teyzoşları :) ,bu tetanoz aşısını oldunuz mu, ben gidemedim hala, gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum bi sorun olur mu acaba, bilgisi olan var mı?

daemeon hos geldın hayatım Şeniz
bu ne herkes kötü bırgün gecırmıs sanırım
ama kımse benım kadar sıtresı olamaz
hanelerde geveze bır kadın var benım üvey kaynanam onun aynısı
2 saat dınledım o sıtreslede
esıma bagırdım :gitme:

hayrola canımm.. amaan kayna degıl mı hepsı aynı.
onları onemsememeyı ögrenmeye ıhtıyacımız var işte.
yoo bugun aksıne cok eglencelı bı gun gecırdım o nerden cıktı

selam kızlar
nasılsınız, bebişler iyidir umarım benim dr son gittiğimde cd ye çekti bebişi çok şeker ya hem foto hem görüntü, özlediğimde izliyom keratayı, çok tatlı kerata teyzoşları :) ,bu tetanoz aşısını oldunuz mu, ben gidemedim hala, gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum bi sorun olur mu acaba, bilgisi olan var mı?

hosgeldın..
sorun olmaz cnm tetanos asısı ıcın onemlı olan 20. haftadan sonra yatırmak ama sen yınede cok gecıkme.

en yakın zamnda ılk dozunu ol ardından bır ay sonra ıkıncıyı olacaksın. bende gecen hafta oldum

bende de yeni yeni kramplar girmeye başladı. çok şiddetli değil ama her an şiddetlenecek diye korkuyorum
muz emeye de korkuyorum zaten kabızlık sorunum var. ne yapalım katlanacağız bebişler için

hosgeldın..
sorun olmaz cnm tetanos asısı ıcın onemlı olan 20. haftadan sonra yatırmak ama sen yınede cok gecıkme.

en yakın zamnda ılk dozunu ol ardından bır ay sonra ıkıncıyı olacaksın. bende gecen hafta oldum
[/QUOTE

cevabın için teşekkürler canım, ya bizim bağlı olduğumuz sağlık ocağı çok sapa bi yerde otobüs falan da geçmiyo, uğraşmak istemiyorum, eşim geliyo haftaya onu beklicem artık...bu arada iki doz mu yapılıyor bu aşı?

cevabın için teşekkürler canım, ya bizim bağlı olduğumuz sağlık ocağı çok sapa bi yerde otobüs falan da geçmiyo, uğraşmak istemiyorum, eşim geliyo haftaya onu beklicem artık...bu arada iki doz mu yapılıyor bu aşı?

hamılelık te ılk 20. haftadan sonra
ıkıncı 1 ay sonra.
üçüncü. 6 ay sonra
dörduncu 1 yıl sonra.
sonra omur boyu olmana gerek kalmıyor..

kıslar ben cıkıyorum..
kacaklar gerı donebılırlerkaydirigubbakcemile3

hosgeldın..

[/QUOTE

evet canım 2 doz yapılıyormuş. bende 2 hafta sonra yaptıracağım

Back
X