• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun kontrolümüz var biizm birazdan gidip randevu alıcam opuyorumnanaktan
Kızımı görücem :dance: :dance:

ben de her kontrolü iple çekiyorum zemuszemus mümkün olsa hep ultrasona bağlı gezicem.. öncelikli dileğimiz hepsinin sağlıklı olması tabi.. :CüvCüv:

Maşallah cnm bak boşa endişelenmişsin. İlk hamiellikde hep böle oluyomuş bişey bilemdğmzden sanırım anlamıyoz :teselli:
Oh ne guzel yaa, bizimkinin de ne cinsiyeti belli ne varligi. Gizli ajan gibi mubarek. :roflol:[/Q

Canım ya nasıl belli değil senın cınsıyetı anlamadım 18 haftadan sonra gormemek mumkun değil dıyo doktorlar.benımkıde kapatıyodu ayaklarıyla.Ama 16 haftada bellı oldu ve olmasa bıle 18de kesın anlarız dedı doktor.Merak ettım senınkı nıye bellı değil.Bide dun doktora gıttım.Hareket etmıyo dıye endişelenıyodum .O hissettığım küçük kıpırtılar hareketıymış.ve erken dedı doktor.Kızım nasıl hareketli içerde bale yapıyodu resmen.Bi ara 360 derece dondu gözümüzün önünde ve çok mutlu oldum kızlar.

ben de her kontrolü iple çekiyorum zemuszemus mümkün olsa hep ultrasona bağlı gezicem.. öncelikli dileğimiz hepsinin sağlıklı olması tabi.. :CüvCüv:

bende cok ozluyrm ama doktrm 1 ay sonra dıyor ısrarlaaa 2 haftam falan kaldııı 1-2 gunde erken alıyrm randevuyu tam 1 ay nasıl doldurym:)

Doktor sadce bana baksa diyorum o gün yanlız benm olsa :kedi:
Hakkaten cihaz mı alsak ne kaydirigubbakcemile3

ben cumartesi gördüm en son ama eşim diyorki ultrason cihazımı alsak eve izleriz sürekliii zemuszemus

Canım ya nasıl belli değil senın cınsıyetı anlamadım 18 haftadan sonra gormemek mumkun değil dıyo doktorlar.benımkıde kapatıyodu ayaklarıyla.Ama 16 haftada bellı oldu ve olmasa bıle 18de kesın anlarız dedı doktor.Merak ettım senınkı nıye bellı değil.Bide dun doktora gıttım.Hareket etmıyo dıye endişelenıyodum .O hissettığım küçük kıpırtılar hareketıymış.ve erken dedı doktor.Kızım nasıl hareketli içerde bale yapıyodu resmen.Bi ara 360 derece dondu gözümüzün önünde ve çok mutlu oldum kızlar.

En son gittigimde 17+4 idi ve ozaman goremedi doktor. Ayrica oyle fazla hareket te etmiyordu
poposunun ustunde yatiyordu hatta doktorum karnima birkac kere bastirdi yan donsun de gorelim diye
ama ih ih rahatina pek duskun bizimki.
Haftaya tekrar gidecegim bakalim insAllah ozaman belli olur.
Ayrica sanirim benim ic karnim genis acaba ondan mi hissetmiyorum henuz bebegi.

valla kızlar bana da bir ay çok geliyo. iki doktora birden gitsem de 15 15 mi yapsam diyom bazen sempatiksalakcinni

Allah allah inat işte göstermeyince göstermiyo demkki annesi :emir_bebek:
En son gittigimde 17+4 idi ve ozaman goremedi doktor. Ayrica oyle fazla hareket te etmiyordu
poposunun ustunde yatiyordu hatta doktorum karnima birkac kere bastirdi yan donsun de gorelim diye

Marya süper fiikir kız delikafadulden delikafadulden delikafadulden
BEn zaten renkli ultrasona hiç girmedim
Gittğim hastanede yok sanırım, başka hastaneye gtmeyi istiyodum olmazsa öle yapim sempatiksalakcinni
valla kızlar bana da bir ay çok geliyo. iki doktora birden gitsem de 15 15 mi yapsam diyom bazen sempatiksalakcinni

Kuzu bunlar doğunca naparız biz yaa :gitme:
NAsıl bırakıp işe gelicesss :gitme:

bütün arkadaşlarım hele ilk zamanlar ağlaya ağlaya işe gidiyolarmış senağlama sanırım epey zorlanıcaz :gitme: :gitme: benimkine kayınvalidem bakıcak en azından emin ellerde diye içim biraz daha rahat olur heralde bilmiyorumkismile

Kuzu bunlar doğunca naparız biz yaa :gitme:
NAsıl bırakıp işe gelicesss :gitme:

ahh ah bi bilsem nasıl yapıcaz ben deliricem kesin amaaa yapacak bişey yok insan zamanla herseye alışıyor buna da alışırız bağrımıza taş basar ona güzel bi gelecek sağlamak için diye kendimizi avutur gideriz :gitme:

[COLOR="Magenta"]anova güzelim kızı heveslendirmeeeeeeee kocalara belli olmaz malumm kaydirigubbakcemile3 ama insallah güzel bir kutlama yasarsınız tabi de fazla beklenti içinde olmamak lazım mevzu erkekler olunca yerimseniben
ah özgem mutsuzmuşş yazık onaaaaaaaaaaaaaa e tabi insan bütün gün evde uyursa keyif yaparsaaaa ertesi gün koyar tabi bu soğukta kalkıp işe gelmek kaydirigubbakcemile3
şeker bir liste yazdım kategori gibi buluşmaya gelecekler için sadecetabi.dergi getiricem size gelirken oradan bir ara seçim yapar mısın
[/COLOR]

canım nerden seçim yapcam anlamadım ben :uhm:
acil bi toplantıya girmiştim de

bütün arkadaşlarım hele ilk zamanlar ağlaya ağlaya işe gidiyolarmış senağlama sanırım epey zorlanıcaz :gitme: :gitme: benimkine kayınvalidem bakıcak en azından emin ellerde diye içim biraz daha rahat olur heralde bilmiyorumkismile
ayy evet ben de şimdiden nası bırakıp gideceğimi düşünüyorum bilmiyorumkismile

aynen benim de kayınvalidem bakacak arada annem gelir bana kalır uzakta o sebeple yani.ama sonucta en güzeli 3 yasına kadar annenin bakması.ama türkiye şartlarında cok zor canım maalesef.3 sene sonra dönebileceğimiz bir işimiz olmazz :gitme:

canım benım anladım şimdi.Bu sefer gıttığınde bellı olur kesın.Ben 15 gunde bı gıdyosundur dıye duşundum.Benımkıde uğraştırdı çok.Hastanelerde akşam 19,30da bı gıdıyoduk 2-25 saat
hanımın keyfını beklıyoduk gormek için sonra bı daha ultrasona gıdıyoduk yıne kapalı.Bi ara 3 gunde bı gıttık görmemeişlikten aman belli olsun diye.Arıyoduk doktorumuzu gelelımmi diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sonunda gosterdı bızım kız.canım doktorda rahatladı bizde rahatladık.Ama o ne zaman ısterse o zaman gosterdı yani.Şimdide aksıne mal meydanda mısalı açıyo hep.Hatta babasından yuz gorumlüğü aldık.Dedim Hediyemizi al göstercekkaydirigubbakcemile3 ve gosterdı o gun.Benımkı tam rüşvetçi yani.Bizde sadece 3tane çıkmış gostermeyen 2sı kız biri erkek çıktı hatta sonra 1 kız daha eklendı.Bu gostermeyenlerın genelı kız oluyo dedi doktor bızeopuyorumnanaktanEn önemlisi sağlık canım Öğrenırsın inş.Bende merakla beklıyorum senınkının cınsıyetını

canım nerden seçim yapcam anlamadım ben :uhm:
acil bi toplantıya girmiştim de

dün sen uyumaya gittin ya ben o sırada bir liste attım ama dur neyse arama simdi aklıma gelenleri yazayım buraya .. he ayrıca ben otobüsle gelicem ya sen beni karşılayacaksın dimi?çünkü dergiler ağırlık yapar ben tek taşıyamam o kdr yolu eyvahedigeldismile
1)anne-bebek2)kadın-moda3)fotoğraf4)yemek5)elişi örgü6)edebiyat7)spor (eşin için isteyebilirsin fb bjk gs dergisi ya da araba falan)8)dikiş-bakış9)ev dekorasyon aklıma bunlar geldi su an için.bana bu kategorilerdeki çıkardığımız dergiler gelir her ay numune olarak.ben de sizlere getireyim istedim hediye olarak canım..
hee bu arada taşımama yardım edeceğin için sana 2 dergi birden yerimseniben.
2

Back
X