• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama vallahi yaaa tama guzel cocuk bakarda ugrasamam bilmşlklerıyle heralde bıde sıkıntılı sorunlu bıgun surt yaapr bıgun nıye coccuuu getrmynz der offf offf işim zor kıssss:(

ya benim de bu konuda cok korkularım var acıkcası.mesela yeğenime buzdolabından cıkardığı karpuzu vermeye kalktı daha 1 yasındayken.biraz eli ağır ,üşengeç ve cok rahat bir insan.iyidir hoştur cok seveceğinden didineceğinden şüphem yok ama bunlar da gerçekler..e bebek bakmak cok zor malum.ben artık bakamıyorum der diye korkuyorum bi de biraz bakıp zor gelinceeee akannehir

daemonn cum hoşgeldınnnnn

ya benim de bu konuda cok korkularım var acıkcası.mesela yeğenime buzdolabından cıkardığı karpuzu vermeye kalktı daha 1 yasındayken.biraz eli ağır ,üşengeç ve cok rahat bir insan.iyidir hoştur cok seveceğinden didineceğinden şüphem yok ama bunlar da gerçekler..e bebek bakmak cok zor malum.ben artık bakamıyorum der diye korkuyorum bi de biraz bakıp zor gelinceeee akannehir
buz gibi karpuzu :1shok:

dedim ama yazım kayboldu kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
günaydın şeker

daemoşum hoşgeldiinn delikafadulden

tamam canım yazıyom şimdi
yevrummmm.. özledimmmm:1hug:
sanırım DAEMOŞ konusunda özgenin de vizesi var :dilcikar: küstüm :dilcikar:

tm seker ben de sana artistik bir fotomu yollarım birazdan kaydirigubbakcemile3

iki kişil vıze yapmıslar daemoş iç.in onlarda cabık doldu benım sucum yok vallabilmiyorumkismile

sanırım DAEMOŞ konusunda özgenin de vizesi var :dilcikar: küstüm :dilcikar:

tm seker ben de sana artistik bir fotomu yollarım birazdan kaydirigubbakcemile3

nie daemoş diyemiyoz muymuş :1shok:
kız dae alsanaalsanasmile

tamam yolla bakalım delikafadulden

walla ne bıleyımyaa dun gıttık onlara eşim şakayla dedıkı kendıme sponsor arıyorum. onlarda ne için dedıler valla bebek odası ıcın aamcamı buldum .
beşik için kayınvalıdem sizide bebekarabası anakucagı gıbı şeylr ıcın sponsor ıstıyorm
ay nasıl kıvırdılar gıcık oldum:( sanki yabancı kendı ogulları
basladılr ay oda var beşiğe ne gerek var ay arabayı napcksınz esım dıyor gezdırırken lazım olcak nereyı gezdırcenız dıyor saalakmı ne kadın yaaa babası da hıc duymamazlıktn gelyr esıme sınır oldm ama bişi demedım sımdılık sustum ben böle bi kadına neden cocugumu bırakaymm torunu ıcın cımrılk yapyrsa cocuga yemkde vermez para gıtcek dıye gerçi iyi cocuk baakar temız tıtız ama işte bikere gıcık olmaya gör:(

zor o zaman yaa aklın kalır ister istemez..mafoldumben ben şanslıyım çünkü çok iyi bakacağından eminim opuyorumnanaktan arada onun da nazı olur mu bilmem ama yaptığının yanında hiç kalacağına eminim.. yerimseniben

zor o zaman yaa aklın kalır ister istemez..mafoldumben ben şanslıyım çünkü çok iyi bakacağından eminim opuyorumnanaktan arada onun da nazı olur mu bilmem ama yaptığının yanında hiç kalacağına eminim.. yerimseniben

izmirliler biz needen buluşmuyoruz yaaa hani buluşcaktıkkk!!!!!!!!!!! birsuru izmirli olduk yafss

hosbulduk basımın belasıkaydirigubbakcemile3

yok kuuzm elhamra ıkı kısılık vıze cıkardı ya sadece o yusdenkaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile

hehehehe en puskullusunden;)kaydirigubbakcemile3

ben izmirlilerin buluşacağını hiç duymadım bilmiyorumkismile istanbullu arkadaşlar bi kere buluştular sanırım..

efet onlar buluştu 2.ye hazırlanıyrlr ızmırlıler de konustuk bıara bulusalm falan ama bı duyfer bı bndenmı ses cıktı ne yanlış olmasn tabıde kımse ses etmedı:( :gitme:

Ya aslında fena fikir diil ukla ama konu ciddiden geyiğe geyikten ciddiye geçiveriyor aniden yani ne derece işe yarar ki? Kendimizi tutabilirmiyiz acep alıştık bikere. bilmiyorumkismile
bilemiyorum kiCADIARZU

olur uklacım
ama mantık yine aynı olmayacak mı?
çok bölünme yaşamayalım sonra da..
bu kdr kalabalıkta bazı şeylerin arada kaynaması çok normal bence
sonuçta biz burada da birçok konuda tartışıp fikir alışverişinde bulunuyoruz..
burası sayesinde her konuda bilgi sahibi oluyorum ben

valla illaki bir bölünme olur sanıyorum ama en azından orada direk sorunlar konuşulsun, nihayetinde aslında bebek yataklarıyla ilgili bir topikde açmıştım ama konular la ilgili yine bir çok görsel burada paylaşıldı, tabiki böle şeyler olabiliyor benim için sakıncası yok ama bazı arkadaşların burada konuşmalarının aralarda kaynamasından şikayetçi olması beni artık fazlasıyla rahatsız ediyor diyebilirim...
bu nedenlede direk bu konuların paylaşıldığı bir topik olması daha iyi olur diye düşündüm...

olabilir uklacım

bencede olabılır.ama burdan haber verırsınız demi kızlar oyle bı topık olduğunda.
veririz tabii
hoşgeldin züt annemm

uklanın yazdıgını okudum kızlar.

dun gece bırılerı sıkayet etmıs.
ben yenı bı topıc hazırlanmasından yana degılım.
aksıne cok sıkayetcı olan ınsanlar acabılırler dıye dusunuyorum merak ettıklerını.
yada google amcaya ıkı kelıme yazdıgında karsına herbıseyı cıkarıyor.
bu topıcte sadece geyık topıgı degılkı netıcede burda sorun sıkıntı konusmuyor muyuz.

hadı topıkcek sıkıntılıyız tasınlaım
hadı mutlu olduk tasınalım. bence mantıklı degıl..
ben bu topıcı acarken de zaten uklayla lısteyı hazırlayabılmek ıcın acmıstık.
kusura bakmayın ama sorun topıcı acılması buranın geyık merkezı olmasının kabulu gıbı bısey olur.
dusunun yaklasık 100 kısı gelıp gıdıyo buraya
ve her gun farklı ınsanların aynı dertlerı olabılıyo.
her konus uzerınd euzun uzun konusamayızkı
yada her konu hakkında fıkrımız olması beklenemezki.
ben dertlerının farklı oldugunu dusunuyorum.
bazı kısılerle muhabbetımızı burdan dısarı cıkarmamalıymısız.
herseye aynı tavızı verdım burda sahsım adına. demekkı yalnış olan buymus..

Back
X