- Konu Sahibi daemon
- #39.841
Selam kızlar, geçmişi okudum sinirlendim, laflarının ciddiye alınmadığını söyleyen arkadaşlar bunu ikinciye yapıyor, daha önce de "Geldik ama tanıdık muhabbet edecek birilerini bulamadık, çıktık" şeklinde tavırları olmuştu, yani grup içerisindeki herkesi adam yerine koymadıklarını belli ettiler. Onlar her konuya cevap mı istiyor, bilmediğim konu olursa yada başıma gelmemiş bir şey olursa, bilir bilmez ne diye yorum yapayım anlamıyorum. Yaşlarına veriyorum artık bu tutumlarını.
Ayrıca mhtp arkadaşımızın açmış olduğu çok güzel bir topic zaten var, bence sorunlarımızı orda da çok kolay yazabiliriz, hem de tecrübeli kişilerden cevap alabiliriz.
Pembeeee ben de geliyorum buluşmaya, istersen buluşup beraber gidelim. Hem yardım ederim taşımana alkisalkisalkis
Ayrıca mhtp arkadaşımızın açmış olduğu çok güzel bir topic zaten var, bence sorunlarımızı orda da çok kolay yazabiliriz, hem de tecrübeli kişilerden cevap alabiliriz.
dün sen uyumaya gittin ya ben o sırada bir liste attım ama dur neyse arama simdi aklıma gelenleri yazayım buraya .. he ayrıca ben otobüsle gelicem ya sen beni karşılayacaksın dimi?çünkü dergiler ağırlık yapar ben tek taşıyamam o kdr yolu eyvahedigeldismile
1)anne-bebek2)kadın-moda3)fotoğraf4)yemek5)elişi örgü6)edebiyat7)spor (eşin için isteyebilirsin fb bjk gs dergisi ya da araba falan)8)dikiş-bakış9)ev dekorasyon aklıma bunlar geldi su an için.bana bu kategorilerdeki çıkardığımız dergiler gelir her ay numune olarak.ben de sizlere getireyim istedim hediye olarak canım..
hee bu arada taşımama yardım edeceğin için sana 2 dergi birden yerimseniben.2
Pembeeee ben de geliyorum buluşmaya, istersen buluşup beraber gidelim. Hem yardım ederim taşımana alkisalkisalkis