• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, geçmişi okudum sinirlendim, laflarının ciddiye alınmadığını söyleyen arkadaşlar bunu ikinciye yapıyor, daha önce de "Geldik ama tanıdık muhabbet edecek birilerini bulamadık, çıktık" şeklinde tavırları olmuştu, yani grup içerisindeki herkesi adam yerine koymadıklarını belli ettiler. Onlar her konuya cevap mı istiyor, bilmediğim konu olursa yada başıma gelmemiş bir şey olursa, bilir bilmez ne diye yorum yapayım anlamıyorum. Yaşlarına veriyorum artık bu tutumlarını.

Ayrıca mhtp arkadaşımızın açmış olduğu çok güzel bir topic zaten var, bence sorunlarımızı orda da çok kolay yazabiliriz, hem de tecrübeli kişilerden cevap alabiliriz.

dün sen uyumaya gittin ya ben o sırada bir liste attım ama dur neyse arama simdi aklıma gelenleri yazayım buraya .. he ayrıca ben otobüsle gelicem ya sen beni karşılayacaksın dimi?çünkü dergiler ağırlık yapar ben tek taşıyamam o kdr yolu eyvahedigeldismile
1)anne-bebek2)kadın-moda3)fotoğraf4)yemek5)elişi örgü6)edebiyat7)spor (eşin için isteyebilirsin fb bjk gs dergisi ya da araba falan)8)dikiş-bakış9)ev dekorasyon aklıma bunlar geldi su an için.bana bu kategorilerdeki çıkardığımız dergiler gelir her ay numune olarak.ben de sizlere getireyim istedim hediye olarak canım..
hee bu arada taşımama yardım edeceğin için sana 2 dergi birden yerimseniben.
2

Pembeeee ben de geliyorum buluşmaya, istersen buluşup beraber gidelim. Hem yardım ederim taşımana alkisalkisalkis

evet canım askılı bi elbise var belki elbiseyi 2-6 ay bedeninde sipariş veririm
ismi daha kesinleşmedi ama Beril var şuan aklımızda böyle bişey hazırladım

artikel_afb_voorkant.php
ay ay ben orda minik elbise oldugunu bilmiyodum baakk
hemen bakmalıyım..
bunun 0-2 si var mı acaba bakayım hemen ben de
çok güsel olmus

Selam kızlar, geçmişi okudum sinirlendim, laflarının ciddiye alınmadığını söyleyen arkadaşlar bunu ikinciye yapıyor, daha önce de "Geldik ama tanıdık muhabbet edecek birilerini bulamadık, çıktık" şeklinde tavırları olmuştu, yani grup içerisindeki herkesi adam yerine koymadıklarını belli ettiler. Onlar her konuya cevap mı istiyor, bilmediğim konu olursa yada başıma gelmemiş bir şey olursa, bilir bilmez ne diye yorum yapayım anlamıyorum. Yaşlarına veriyorum artık bu tutumlarını.

Ayrıca mhtp arkadaşımızın açmış olduğu çok güzel bir topic zaten var, bence sorunlarımızı orda da çok kolay yazabiliriz, hem de tecrübeli kişilerden cevap alabiliriz.

Pembeeee ben de geliyorum buluşmaya, istersen buluşup beraber gidelim. Hem yardım ederim taşımana alkisalkisalkis

:lepi:

evet hepiniz geliinnn

mamalarımı hazırladım.
portakalı soydum basucuma koydumm
geldimmm

Kızlar geldik biz kızımı gördüm maşallah nasıl büyükk akannehir
430 gr mış kilosu bacakları çekmişş kendine elleri yüüznde yatıyodu sıpa :ecrin_bebek:
Karbonhidratları kesmem gerekiyomuş, bol yürüyüş ve egzersiz yap dedi doktor :bbo:

430 gr mış kilosu bacakları çekmişş kendine elleri yüüznde yatıyodu sıpa :ecrin_bebek:
Karbonhidratları kesmem gerekiyomuş, bol yürüyüş ve egzersiz yap dedi doktor :bbo:

Cosmocuğum şimdiye kadar kaç kg aldın ki, karbonhidratları kestirdi doktorun?

ya benim de canım bişi istese bilmiyorumkismile bazen sırf anı olsun diye abuk sabuk bişey istesem mi diyorum kaydirigubbakcemile4 gerçi bi kere çiğdem istemişti canım da o kolaydı saylanmaz :umursamaz:
çiğdem dedıgın cekırdek mı

böbreklerınn????

Son düzenleyen: Moderatör:

maaaşaallaah hihoyyyt

maşallah canım ne kadar büyümüşler benim en son 155 gr dı

niye böyle bişey söyledi kilo çin mi :gitme:

cosmopli kızını görmüşsün ne güzel...maşallah yavruna büyümüş...tabi anneside büyümüşkaydirigubbakcemile3

maşallah canım ne kadar büyümüşler benim en son 155 gr dı

niye böyle bişey söyledi kilo çin mi :gitme:

sımdı senınkıde ıkı katını gecmıstır annesı
ay uzun aradan sonra gorunce nası degısmıs gelıyo ınsana..

zaten soğuklar başlamadan giydircem yani en fazla eylüle kadar
2 kısa kollu badi
1 tanede elbise sipariş etmek istiyorum
0-2 iyidir o zaman dimi

Kızlar bu sparişleri nerden vercenız kaçırdım ben.söylermisiniz.Bende bayıldım ya.Açıklarsanız sevınırım

MasAllah canim yaa kocaman olmus kizin, bobrek tasi icin birsey dedi mi doktor?

Cosmocuğum şimdiye kadar kaç kg aldın ki, karbonhidratları kestirdi doktorun?

Canim kilodan dolayi olmayabilir.
Ben az kilo aldim ve kendi kilom da cok yuksek degil ama tansiyonum yuksek cikiyor benim,
o yuzden bana da doktorum hamur isinden ve tuzludan uzak dur demisti.

Back
X