- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #39.981
akannehirvalla dün akşam metoroloji uzmanı acıkladı bende onun yalancısıyım ve bu sene kış mart a kadar devam etcekmiş bu soğuklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akannehirvalla dün akşam metoroloji uzmanı acıkladı bende onun yalancısıyım ve bu sene kış mart a kadar devam etcekmiş bu soğuklar
elhamranın sizi özlemesini istiyorsanız
topik yazıp 65451354564453 ye mesaj gönderin
kendım ıcın yıyosam namerdimm..pis boğazlı züt annem yi yi yarasın züt olsun bebişlerimizeeeeeeeeecokacimcoook
elhamranın sizi özlemesini istiyorsanız
topik yazıp 65451354564453 ye mesaj gönderin
ivetaklinialirimsmile
bak solıım cok fena halde manken oluyo orda haberın olsun..
ayy ben bu hormanlarla oray agıdersem katıl olurum kıss..
bılet gelmesede gondermek ıstıyosan bı pişthişt de ben ayarlarım bıletıaklinialirimsmile
tamam olur bana yine uyar
sempatiksalakcinniHEHEHEHE BENDE KUSCEM OZAMNNN TOPİC ACCAM VALLAkaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni NASIL KAYNAR NAYIRR NOLAMAAZZZZZZZZZZZZ :CüvCüv:
mesajlarınızın kaynamasını istemiyorsanız, topik kaynama yazıp 9674956 ye mesaj gönderin
:roflol:ay yine geriden takip ediyon çenenize sizin kaç sayfa konuştunuz leynnn bi öğle yemeğine gittimmm rezil karılar
mesajlarınızın kaynamasını istemiyorsanız, topik kaynama yazıp 9674956 ye mesaj gönderin
oooo bana çokdan uydu bile yalnız peşin peşin söyleyeyimmm karımı görünce korkma şimdiden yedi aylık gibii o zamana nasıl olur bilmemmm
valla dün akşam metoroloji uzmanı acıkladı bende onun yalancısıyım ve bu sene kış mart a kadar devam etcekmiş bu soğuklar
aaa editörümüz bize karı dediiiiiiiiii :1shok::roflol:ay yine geriden takip ediyon çenenize sizin kaç sayfa konuştunuz leynnn bi öğle yemeğine gittimmm rezil karılar
bız gıttıgımızde motosıklet.netten alıyoruz bıletlerı.
nerden ayarlıcaksın canım evt gitmek ister kesin..ay baksın ya benim öyle kıskanclıklarım yoktur hiç.güzel bir hatun gördüm mü ben dürtüyorum baksana suna diye taş gibi falan kaydirigubbakcemile3
sende kntrlerıne kıyıp topık kaynama dıye msj atsaydın oolmazdı ısteaklinialirimsmileHEHEHEHE BENDE KUSCEM OZAMNNN TOPİC ACCAM VALLAkaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni NASIL KAYNAR NAYIRR NOLAMAAZZZZZZZZZZZZ :CüvCüv:
kendım ıcın yıyosam namerdimm..
bebıklerımız ıcın yıyorum.bilmiyorumkismile
benım herkesten fazla yımem lazım ıkı bebe emzırcem..
süt olsun ıdye yıyoerumm..
dogumdan sonra dıyetısyen parasını sen vercen ya
sut hakkı dıye
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis