2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cosmocuğum doğum izninde normal şartlarda sadece SGK'dan ücret alıyorsun. O da işvereninin bildirdiği brüt maaşın 2/3'i kadarını, o da iznin bitip işe başladıktan sonra. Bizim uyanık işverenler maalesef maaşımızı asgari ücret üzerinden gösteriyorlar. Eğer biraz insaflı biriyse, maaşın ile SGK'dan alacağın paranın arasındaki farkı öder. Ben bizimkine iki seçenek sunmuştum: Ya SGK'ya bana verdiği ücreti bildirsin, yani asgari ücret yerine ne alıyorsam onu göstersin, yada aradaki farkı versin. Bizimki de biraz insaflı çıktı, aradaki farkı ödemeyi kabul etti çok şükür. Ama maalesef bazı insafsız patronlar bu 2 seçeneğe de yanaşmıyor.
bak şekil A1: ben
:sinifsinif:

zeynep yüzde kaç zam aldın kız.. aklinialirimsmile
bizimkiler belli olmadı hala
gerçi dün öğrendiğim şok haberden sonra çok da umrumda değil
sempatiksalakcinni

Canım genel yüzdeleri bilmiyorum ama bu sefer üst düzeylere az zam yapılmıi. Bana oldukça düşük zam yaptılar. doğum dönüşü yeni title vereceklermiş ve zam yapacaklarmış. Direktörüm dün akşam böyle söyledi. Ama ben cırlıcam öğleden sonra neden doğum dönüşünü bekliyorsunuz diye sanki izindeyken maaşımı onlar verecekde sinir oldum neyse. sen ne sok haberi aldın???

valla bu devirde zor be güzelim işi bırakmak cocuk için eskiden olsa belki ama su anda hersey cok daha zorlaştı.
zeynepçiimmm buluşmaya gelirken sizlere hediye olarak birer dergi getiricem istedimki ilgi alanlarınıza uygun olsun..e bebekle ilgili olsa hepsi süper olur ama maalesef bebek dergisi elimde ancak 3 tane falan olabilecek.o sebeple bana sürekli takip ettiğin bir dergi varsa ya da tercih ettiğin bir kategori yazarsan sevinirim.yayınlar cıkıyor o sebeple ben de ayırıyorum gelenlerden ondan erkenden soruyorum böyle size yerimseniben

Bebişim ben medya planlama ajansında çalışıyorum türkiyede yayın yapan tüm dergiler bize düzenli geliyor. O yüzden benim hakkımı başka arkadaşa verebilirsin. Bende bizim basın departmanındaki arkadaşlar sayesinde tüm anne bebek dergilerini okuyorum çok iyi oluyor. bu arada sen tam olarak ne iş yapıyorsun

ELHAMRAAA KOMŞU GEZİNTİSİNE DALDINNN BENİM ŞU ÖRNEĞİ TEYZENE GÖSTERMEYİ UNUTTUN DEMİİİİİ alsanaalsanasmile

kulaklarım şey oldu ya alüüüü duyamıyorum ne dedin bebişimsempatiksalakcinni
elhamra facebookda senin kzını ekledim..

ben de kızıma bir hotmail hesabı ve facebook hesabı açacam..
şöle adam gibi bi us resmi olsun onu koyacam hahaahhah

nasıl ekledin kız kızımı
ay annat neler yaptın neler yapcan

Canım genel yüzdeleri bilmiyorum ama bu sefer üst düzeylere az zam yapılmıi. Bana oldukça düşük zam yaptılar. doğum dönüşü yeni title vereceklermiş ve zam yapacaklarmış. Direktörüm dün akşam böyle söyledi. Ama ben cırlıcam öğleden sonra neden doğum dönüşünü bekliyorsunuz diye sanki izindeyken maaşımı onlar verecekde sinir oldum neyse. sen ne sok haberi aldın???
canım bizim maaşlar bankaya asgari ücret kadar yatıyor. yani sgk ya öyle gösteriliyor.
üstünü elden alıyoruz.
ama bizim patronun prensibi böle doğum, ameliyat vs gibi çalışmadıgın durumlarda üstünü vermemekmiş dün öğrendim.
herkes çok uğrasmış doğum zamanlarında ama alamamışlar.
genel md. yardımcım bile alamamış
kısaca doğum izninde battık gibi

yadün baya kalabalıktık akrabalarla
babam kuzenlerim teyzelerim dahil olmak üzere ELıFZELde neymiş deyip durdular ya valla sinirim bozuldu

kulaklarım şey oldu ya alüüüü duyamıyorum ne dedin bebişimsempatiksalakcinni

nasıl ekledin kız kızımı
ay annat neler yaptın neler yapcan
elif zel diye birini önerdi facebook bana onu ekledim delikafadulden

ay işte hotmail hesabı açcam onun adına..
ona babasıyla birlikte arada mail atacaz
o da büyüyünce okuyacak herşeyi
delikafadulden
bi de o hesapla facebook a da üye oluruz delikafadulden

canım bizim maaşlar bankaya asgari ücret kadar yatıyor. yani sgk ya öyle gösteriliyor.
üstünü elden alıyoruz.
ama bizim patronun prensibi böle doğum, ameliyat vs gibi çalışmadıgın durumlarda üstünü vermemekmiş dün öğrendim.
herkes çok uğrasmış doğum zamanlarında ama alamamışlar.
genel md. yardımcım bile alamamış
kısaca doğum izninde battık gibi

bide şu açıdan düşün o dönem paranın azalmasıyla dengeniz bozulmaz yine idare edebilirseniz senin koca işe dönmemene ikna olabilir (biraz polyanacılık oynayalım dedim:) )

Kızlar Selam...

Dün gece ne oldu paylaşmak istiyorum. Gece uykum gelmedi internette gezinirken nasıl oldu bilmiyorum canım ekmek arası patates kızartması çekti. Ama öyle böyle değil fırladım hemen mutfağa bir de ne göreyim patates de yok ekmek de mafoldumben . Eşim de televizyon izliyodu ona canımın ne kadar çektiğini söyledim. Ve eşim o arada kalkıp odadan çıktı ben de wc ye filan gidiyor sandım. Meğer eşim gecenin 03:30 unda açık market bulup patates almış ve fırından da sıcacık ekmekler. Elinde patates ve ekmeklerle odaya girince ağlamaya başladım. Dışarıda aralıksız yağan yağmur ve pijamalarınla televizyon izlerken böyle bişi yapmak...

Kızlar bunu şımarıklık olsun diye yapmamıştım ama şimdi biraz şımardım bayanssulusmile

ben de pek yemiyorum işte böyle kırk yılda bir anca..annemde domates var alayım ondan biraz böyle acil durumlar için hazır olsun

kaynanam kendıne bırsuru yaptı ama bana vermedı:( bende calısyrdum yapamdım kendımee anacımda uzakta ama buyaz onu cgrcam yaparz birlkteeee:( kışa lazm oluyryaaaa böle acıl durmlrda falan:(

delikafadulden

çocuk büyüyene kadar ne facebook kalır ne hotmail. kimbilir neler çıkacak o zamana.
en iyisi hatıra defteri yapın günlük yazın.

delikafadulden

anaaa o şey olmasın
ben face falan kullanmıyorumya
burda gaza getirdiller beni herkes birbirini ekledi
bende dedim uydurmasyon bitane hesap açım
sizi takip etmek için sadece
ama ertesi günü şifresini unuttum mailide unuttumalkisalkisalkis

ayyy ne güzel fikir aç yağmura bi face
bütün us leri koy
kontrolleri anlat
biraz blog tarzında olsun

bide şu açıdan düşün o dönem paranın azalmasıyla dengeniz bozulmaz yine idare edebilirseniz senin koca işe dönmemene ikna olabilir (biraz polyanacılık oynayalım dedim:) )
hehe olabilir kıızzzzz delikafadulden

Kızlar Selam...

Dün gece ne oldu paylaşmak istiyorum. Gece uykum gelmedi internette gezinirken nasıl oldu bilmiyorum canım ekmek arası patates kızartması çekti. Ama öyle böyle değil fırladım hemen mutfağa bir de ne göreyim patates de yok ekmek de mafoldumben . Eşim de televizyon izliyodu ona canımın ne kadar çektiğini söyledim. Ve eşim o arada kalkıp odadan çıktı ben de wc ye filan gidiyor sandım. Meğer eşim gecenin 03:30 unda açık market bulup patates almış ve fırından da sıcacık ekmekler. Elinde patates ve ekmeklerle odaya girince ağlamaya başladım. Dışarıda aralıksız yağan yağmur ve pijamalarınla televizyon izlerken böyle bişi yapmak...

Kızlar bunu şımarıklık olsun diye yapmamıştım ama şimdi biraz şımardım bayanssulusmile
ay var ya benimki hayatta öle bi kere canım istiyo dememle fln kalkıp gitmez..
gidecek olsa da bana sorar "gideyim mi" "alayım mı".. e gitme derim ben de tabi

çocuk büyüyene kadar ne facebook kalır ne hotmail. kimbilir neler çıkacak o zamana.
en iyisi hatıra defteri yapın günlük yazın.
ben günlük de yazıyorum..
hem eski kafa hem de teknolojik gidiyorum
hangisi tutarsa aklinialirimsmile

Bebişim ben medya planlama ajansında çalışıyorum türkiyede yayın yapan tüm dergiler bize düzenli geliyor. O yüzden benim hakkımı başka arkadaşa verebilirsin. Bende bizim basın departmanındaki arkadaşlar sayesinde tüm anne bebek dergilerini okuyorum çok iyi oluyor. bu arada sen tam olarak ne iş yapıyorsun

ben de planlamacıyım canım senin gibi kaydirigubbakcemile3 dergi dağıtım planlaması yapıyoruz biz 1800 civarında yerli yabancı yayın için.tamam sen bilirsin seker

Back
X