• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kar nası bişi yabilmiyorumkismile

böyle hani bembeyaz oluyor eriyor falan bir araya gelince cok güzel bir manzara oluşturuyoorr gökten yağıyorrr ah garibim izmirde tabi bilemiyooorrr gel sekerim bir kış misafirim ol kardan adam yapalım sen ben elifzel ve isimsiz prensesimlee kaydirigubbakcemile3

çaktırma sus naz yapıyom ben hep oturuyomzemuszemus

ama bizimki 2 tane hol ışığı kırdı
ondan çok cırladım
sonra unuttum bu sefer muhabbet olsun diye konuştumbilmiyorumkismile

archinin bebikinin dudakları araplar gibi olceksempatiksalakcinni

ay haiiiiin

Şeniz

HEHEHEHE NAPIM BENDE BEBEK TEPKİ VERMIYORRRR BANAAAAAAAAAAAAAAAA:)
BUARAADA BENM KOCAMDA NEZMN EVD ETAMIR ISI YAPMAYA KALKSA BISILER KIRAR DOKER YADA SINIRLENIR YAPAMZ EN SON MUTFAK VE YATAK ODASINA ABAJUR TARZI BİŞİ ALMŞTM TAKAMDI SINRLENDI ALDGM GUZLM SEYLERI FIRLATTI 1.5 AYDIR YATAK ODAM ISIKSIZ:d EN SON ELBISE DOLABINI YATAK ODASINA TASICAKTI DEDIM HAYATM SAKIN BULAŞMA SONRA SINRLENYON BIRBIRIMIZE GIRIYOZ ANLAYIŞ GOSTERDI DOKUNMADI:dolumunekankayizsmile

ya evt aynen öyle oluyor canım benim abimin eşi diyorduki hep hamileyken aman kulakları bana benzemesin neresi kime benzerse benzesin yeğenimin bir tek kulakları ona benzedi biraz kepçe kaydirigubbakcemile3 o sebeple cok da yorum yapmamak lazım valla olduğu gibi bana da benzeyebilir babannesi de ananesine de teyzesine de kime benzerse benzesin gelsin sağlıkla en iyisi böyle diyelim yerimseniben
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile yapma yaaa
burda kar başladı ama siddetli de yağmur var çok enteresan bir görüntü lapa lapa kar atıyor ama hızlı da yağmur yağıyor hiç de görmemiştim böyle bişey heeakannehirbilmiyorumkismile
sen ne taraftasın kii burda sadece yağmur var akşam kar yağacak diye botlarımıda giymedimbilmiyorumkismile

kar nası bişi yabilmiyorumkismile

Gel istanbula gösterelim sana
gerçi bizde çok görmüyoruz ya belki senin ve kızının şansına çok tutar

böyle hani bembeyaz oluyor eriyor falan bir araya gelince cok güzel bir manzara oluşturuyoorr gökten yağıyorrr ah garibim izmirde tabi bilemiyooorrr gel sekerim bir kış misafirim ol kardan adam yapalım sen ben elifzel ve isimsiz prensesimlee kaydirigubbakcemile3

hani böle lapa lapa hani:sm_confused:

evet bunu bende cok duydum
doğduktan sonra geriye dönmek istiyomuş anneler

ben de duydum ama su sekilde sanki bazen hala karnımdaymış gibi hissediyorum diye..fakat bence en güzeli kucağımızda olması karnımda göremiyorum bilee tabi bunun tadı da baska..

bu seferde pıpısı var dedı kordon olmasın dedım oda yanı kordon degılse pıpı dedı yanı bu dr cınsıyet konusunda omrumu yedı:oklava:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile yapma yaaa

sen ne taraftasın kii burda sadece yağmur var akşam kar yağacak diye botlarımıda giymedimbilmiyorumkismile

canım ben su anda işteyim hadımköy ve esenyurt ortasında bir yerdeyim burda yağmur var ve lapa lapa da kar

merhabalar herkese az once dr dan geldım cok sukur gordum bebegımı bel cevresıne gore nedemekse artık 475 gram dedı bacakları uzunmus bıraz esım uzun boylu olacak dedı dr da herhalde dedı.ayrıntılı usg 250 dedı cokmus dedım baska yerde tabı.bu sefer 160 nasıl dedı ıyı dedım hastane ısmı dr ısmı verdı.sızce bu fıyat ıyımı kızlar.tetanoz asısı ben sormadım oda bahsetmedı.zaten esınede yaptırtmadıgını sekreterı onceden demıstı bana.
maşallah bebeğine:nazar: tetanoz aşısını isteyen oluyor isteyen olmuyor galiba ben hala olamadım zaman bulup da gidemedim. Hastane fiyatlarını sen bir araştır istersen 160 bana biraz fazla gibi geldi ben 88e yaptırmıştım.
canım normalmı bu sence ben hıc kılo almamısım
daha ne istiyosun ne güzel kilo almamışsın bebeğinin kilosuda bence normal zaten bu aralar çok öenmli değilmiş kilosu bana doktorum öle demişti benimde 475 gramdı iyi değil mi dedim bizim için bu aralar önemli değil değişkenlik gösterebiliyor çünkü demişti

canım normalmı bu sence ben hıc kılo almamısım

valla benimde öleydi
dr sorun yok diyodu
şimdik ikimizde alıyoz

valla zaten ben böyle diyorum ama belki de gidemem cesaret edip de bilmiyorumkismile huysuzlanırsa falan telaş yaparım ztn daha taze anne olcaasss kaydirigubbakcemile3 ablam da gelcek 5 hafta falan kalacak yanımda ztn bilemiyorum aslında değmez gitmeme ama izin sorunu olduğundan hazır iznim varken gitmek de istiyorum bakalım zamana bıraktım..orda yağmur mu var kar mı ? ablamlar sık sık köln.e gidiyorlar çünkü orada görümcesi var onlara da uzak değil yani köln ablama
git bence ayy yani gel bence buralara.köln cok güzeldir.genelde türkler var zaten.temmuz da falan havalar güzel oluyor.ucakda huysuzlanirsada arada gezdirisin.birsey olmaz.ucakta bebek seslerini duysan cocuk yuvasi gibi maasallah.

bu seferde pıpısı var dedı kordon olmasın dedım oda yanı kordon degılse pıpı dedı yanı bu dr cınsıyet konusunda omrumu yedı:oklava:
Senin doktora da bir tane gözlük lazım

canım ben su anda işteyim hadımköy ve esenyurt ortasında bir yerdeyim burda yağmur var ve lapa lapa da kar [/QUOTE]

İyi yavaş yavaş geliyor yani bu tarafa

maşallah bebeğine:nazar: tetanoz aşısını isteyen oluyor isteyen olmuyor galiba ben hala olamadım zaman bulup da gidemedim. Hastane fiyatlarını sen bir araştır istersen 160 bana biraz fazla gibi geldi ben 88e yaptırmıştım.

daha ne istiyosun ne güzel kilo almamışsın bebeğinin kilosuda bence normal zaten bu aralar çok öenmli değilmiş kilosu bana doktorum öle demişti benimde 475 gramdı iyi değil mi dedim bizim için bu aralar önemli değil değişkenlik gösterebiliyor çünkü demişti

sen nerde kıme yaptırdın canım bende gıdım hemen oraya

Senin doktora da bir tane gözlük lazım

canım ben su anda işteyim hadımköy ve esenyurt ortasında bir yerdeyim burda yağmur var ve lapa lapa da kar

İyi yavaş yavaş geliyor yani bu tarafa[/QUOTE]

hıc sorma canım bıdahakı sefere gotursemmı dıye dusunmuyor degılım artık kesın demıyor adam ya.alısverıs yapıcaz daha dedım yok alısverıs 28 haftadan sonra dedı.:kızgın:

git bence ayy yani gel bence buralara.köln cok güzeldir.genelde türkler var zaten.temmuz da falan havalar güzel oluyor.ucakda huysuzlanirsada arada gezdirisin.birsey olmaz.ucakta bebek seslerini duysan cocuk yuvasi gibi maasallah.

canım temmuzda nası geleyim akannehir hem yeni doğum yapmış olucam hem de ablamlar zaten burda olacaklar ağustos sonuna kadar neredeyse kaydirigubbakcemile3 ben ancak ekim gibi düşünebilirim gitmeyi sonbaharda yanii yerimseniben

akannehir halamı netleşmedii ama sonucta bence anlaması lazım artık yahuu bu arada :nazar: bebişinee

saol canım omrumu yedı be yeteeeeeeeer dıye bagırmak ıstıyorum bu ne be.artık detaylıdada bellı olmassa obur aya kalacak bızım cınsıyet belkıde obur ay belkıde obur ay ve belkıde dogunca.

Back
X