• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa sorma benim koca hödüklükten yıkılıyor. Bırak öğrenince özel bişey yapmayı benimki doğumda bile bi halt yapmaz. Ama ben dedim doğumda takacağın takıyı hazır etmeden hastaneye gelme valla göstermem sana bebeği dedim. Ama umrundamı tabiki değil:oklava:

off napıcaz bunlarla böyle bilmiyorum ya insan azcık sürpriz yapar bişeyler yapar dimi yok nerdeee :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benimki de sadece portakal sıkıyor bana bir de nutellayı almayı kendine iş edindi bitmeden alıyor yenisini bir de baaakk kızım sana ne aldım diyooorrakannehir yani hayatımızda değişen 2 sey bunlar bu kadarcık bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 neyse yalnız değilmişim oh rahatladım

taaaaabiiiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hiçbişeyyyy

Yaa sorma benim koca hödüklükten yıkılıyor. Bırak öğrenince özel bişey yapmayı benimki doğumda bile bi halt yapmaz. Ama ben dedim doğumda takacağın takıyı hazır etmeden hastaneye gelme valla göstermem sana bebeği dedim. Ama umrundamı tabiki değil:oklava:

koptum bunlara yaa bende kendimi yalnız hissetmiyorum artık kocama boşuna kızmayım tüm erkekler böyleymiş demekki

annişime çikolatalı meyve de gönderdim orkide de ..
canım annem benim ne yapsam az ona

Bizimki de sanki kendisi hamile, ay benim canım şunu istiyor diye bi başlıyor, ÇILDIRIYORUM

puhahaha aynen yaaa bnm mıdem bulandıkca onun canı bişler cekıyor yıyor sınır oluyorum:(:oklava:

ozasfa dr. ne dedi korkutacak bişi mi dedi sana anlamadım ben
neymiş ne olurmuş yaz bi bakayım
kasılma olabilir bişi olmaz ki

ya neden böylelerkiiiiiii :bbo:

kızlar doğumdan sonra kocalar hediye alıyolarmışya
bizimki biliyomuki acaba

ya neden böylelerkiiiiiii :bbo:

Valla benimki sürpriz değil o yüzden çok kızamıyorum adamcağıza evlenmeden öncede böyleydi. Öyle süprizle hediyeyle falan hiç işi olmaz. Zaten hediye almayı beceremez bensiz daha iğne almışlığı yok. Bu birazda benim hödüklüğüm oldu baştan bu duruma ses etmediğim için şimdide şikayet etmeye hakkım olmuyor. Ama sağolsun bugüne kadar istediğim hiçbirşeyi geri çevirmedi belki hemen almadı ama muhakkak bir yolunu bulup alır ama insan bazen ruhu okşansın istiyor tabi

annişime çikolatalı meyve de gönderdim orkide de ..
canım annem benim ne yapsam az ona

Darısı bizm de başımıza kızlar, bebişler doğsun, büyüsün, bize de böyle sürpriz yapıp ağlatsın.

kızlar doğumdan sonra kocalar hediye alıyolarmışya
bizimki biliyomuki acaba

Şimdiden çalışmalara başla elhamraaa, her fırsatta mutlaka hatırlat, lafını koy. :enbuyukkk:

bizimki bilmiyodur kesin ben bi hedef belirleyip beynine sokayım kocişkomun

Back
X