2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşalllah bize cnm senın hastaneyemı gelsem doguma bendeee
cok sade hoş bir oda cnm

Kız birden fazla ekledim.
Aslında ebn böyle oda alamicam yerim yok, park yatak alıcam ama belki odayı canlandırmak için değişik fikir bulurum diye bakıyorum

benim de vardı canım
1,5 ay önce fln kullandım geçti o yoğun akıntım..
sende kullan dr. verdiyse hiçbirşey olmaz

zalainmi kullandın özge sende banada 1 ay evvel verdi ama hala duruyo fitil cesaret edip kullanamadım o zaman bende kullanıyım bari bilmiyorumkismile

melmea kız bırsuru oda eklemşşn sen bende en bastakıne baktım tamam dedım ama hepsıde cok harıkaaa yaa bayldm nerdn bulcz bunlarıkıı :(bakınca hep klasık seyelr vr:(

Bunlar hep yabancı sitelerden, anca belki yaptırmaya kalkarsan fikir olsun.

Ne alaka yaaww. Neyse babaeski yakın neyseki Van'a felan gitseydi daha çook beklerdin.
15 gün ücretsiz izinden kocanın haberi var mı yoksa hayal misempatiksalakcinni

var var
önceki gün söledim sempatiksalakcinni
gözleri bi açıldı önce, kredi mi çeksem fln dedi
abartma dedim. hiiç kusura bakma cocugumla vakit geçirecem..
sustu sempatiksalakcinni

Aslında ebn böyle oda alamicam yerim yok, park yatak alıcam ama belki odayı canlandırmak için değişik fikir bulurum diye bakıyorum

efet cnm sonradn farkettım yazdım haatta birsuryms dıyeee:D secemedm hepsı cok guzl beeeee kafam karstııı

zalainmi kullandın özge sende banada 1 ay evvel verdi ama hala duruyo fitil cesaret edip kullanamadım o zaman bende kullanıyım bari bilmiyorumkismile
canım valla adını hatırlamıyorum ama gebelik kategorisi c idi sanırım benimkinin de..
kullan kullan..
bir enfeksiyon fln varsa, o bebek için daha zararlıymış, erken doğuma fln sebep olabiliyormuş.

canım benim bebek odam bıttı yerleştıreyım yakında resımlerını koyarım. fıkrın olur. bak parasınla yazayım aldıklarımı dolap yaptırdım 400 tl park yatak,iç yatagı nevresım takımı kırmızı beyaz 220 tl, kırmızı halı ıkea 45 tl, pötikarelı kırmızı perde ve içine beyaz tul 50 tl 2 tane oyuncak koymak için raf 25 tl, kırmızı abajur ıkea 14 tl, şimdılık odanın ıhtıyaçları bıttı. ve çok şirin olacak herkesten farklı bır cocuk odası olsun ıstedım, böyle country havasında. renk katmak istiyorsan kırmızı pötikare perdeler acayıp tatlı duruyor.

canım benim bebek odam bıttı yerleştıreyım yakında resımlerını koyarım. fıkrın olur. bak parasınla yazayım aldıklarımı dolap yaptırdım 400 tl park yatak,iç yatagı nevresım takımı kırmızı beyaz 220 tl, kırmızı halı ıkea 45 tl, pötikarelı kırmızı perde ve içine beyaz tul 50 tl 2 tane oyuncak koymak için raf 25 tl, kırmızı abajur ıkea 14 tl, şimdılık odanın ıhtıyaçları bıttı. ve çok şirin olacak herkesten farklı bır cocuk odası olsun ıstedım, böyle country havasında. renk katmak istiyorsan kırmızı pötikare perdeler acayıp tatlı duruyor.

cnm hadı koysana acele et amayarınaaa beklıyz mrk ettımmmmmmmmm:(

archimim ne aldın civil bebe den? bende de sayfası açık nevresim takımlarına bakıyom.. Karar vereemdim bi türlü alsammı almasammı diye?

var var
önceki gün söledim sempatiksalakcinni
gözleri bi açıldı önce, kredi mi çeksem fln dedi
abartma dedim. hiiç kusura bakma cocugumla vakit geçirecem..
sustu sempatiksalakcinni
adam kalpten gidecek. Benimkide çalışma istersen diyip duruyor ama içi hiçde öle demiyor. Durumuna göre karar verirsin diyor olmazsa altın bozdururuz dedi. Hiiiç kusura bakma altın felan bozduramam ben dedim.

Ay çok merak ediyorum, bir an önce koy. Ben de turkuaz renkli bişeyler yapmak istiyorum bakalım. Park yatak için nevresim, uyku takımları farklı oluyormuş, sen ne yaptın? Yaptırdın mı?

kızlr yemege kacar ben cok acıktım yafsss

archimim ne aldın civil bebe den? bende de sayfası açık nevresim takımlarına bakıyom.. Karar vereemdim bi türlü alsammı almasammı diye?

tulum pijama takımı ve güvenli yatış yastığı aldım. fiyatları piyasaya göre çok uygundu.
ama tabi elime geçemedi henüz o ayrı mesele aklinialirimsmile

Du bende bi bakim onlara? Bide havlumu aldınız siz bornoz takımımı? BEn hangisini alıcam yaf?
tulum pijama takımı ve güvenli yatış yastığı aldım. fiyatları piyasaya göre çok uygundu.
ama tabi elime geçemedi henüz o ayrı mesele aklinialirimsmile

cnm hadı koysana acele et amayarınaaa beklıyz mrk ettımmmmmmmmm:(

Ay çok merak ediyorum, bir an önce koy. Ben de turkuaz renkli bişeyler yapmak istiyorum bakalım. Park yatak için nevresim, uyku takımları farklı oluyormuş, sen ne yaptın? Yaptırdın mı?

kızlar haftasonu rafları takılacak pencerelerı temızlıcez perdelerı takcaz. şuan herşey hazır ama yerleşmedı. pazartesı resımler gelıo söz. park yatak işini veo baby dıye bır sıteden hallettım. stork park yatak uyku seti iç yatagı yastıgı yorganı hepsını 220 aldım. park yatak geniş harıka birşey çıktı ama uyku setlerı tabi acyıp kalıtelı degıl, iç yatagı da gerçekten guzel. bir tek uyku setinı çok sade buldum ama dıkışı kumaşı guzel. tavsıye ederım. zaten ıkeadan falan uyku set takımları alıcam, rengı ıtıbarı ıle şuan odada şık duracak.idare eder.

Ohhh ne gzüel ya omzundan büyük bi yük kalkmıştr heralde
Güle güle büyüsün minik içinde inşallah
kızlar haftasonu rafları takılacak pencerelerı temızlıcez perdelerı takcaz. şuan herşey hazır ama yerleşmedı. pazartesı resımler gelıo söz. park yatak işini veo baby dıye bır sıteden hallettım. stork park yatak uyku seti iç yatagı yastıgı yorganı hepsını 220 aldım. park yatak geniş harıka birşey çıktı ama uyku setlerı tabi acyıp kalıtelı degıl, iç yatagı da gerçekten guzel. bir tek uyku setinı çok sade buldum ama dıkışı kumaşı guzel. tavsıye ederım. zaten ıkeadan falan uyku set takımları alıcam, rengı ıtıbarı ıle şuan odada şık duracak.idare eder.

Back
X