2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın dae,

tulum pijama takımı ve güvenli yatış yastığı aldım. fiyatları piyasaya göre çok uygundu.
ama tabi elime geçemedi henüz o ayrı mesele aklinialirimsmile

Onlar gitti Babaeski'ye. Biraz zor gelir.

Du bende bi bakim onlara? Bide havlumu aldınız siz bornoz takımımı? BEn hangisini alıcam yaf?

Bana bornoz kullanışsız gibi geliyor, kapşonlu havlular daha rahat olur sanki. Zaten hareketli oluyorlar bir de kolunu falan sokmaya mı uğraşacaz?

melmea odalar topıcıne ekledıgın beyaz takım kırmızı kulplu olanı cok begendım beenn...

10 tl ye havlu var alsammı diye düşünüyom.. Sarısı hoş görünüyo ama :uhm:
Günaydın dae,

Onlar gitti Babaeski'ye. Biraz zor gelir.

Bana bornoz kullanışsız gibi geliyor, kapşonlu havlular daha rahat olur sanki. Zaten hareketli oluyorlar bir de kolunu falan sokmaya mı uğraşacaz?

Ohhh ne gzüel ya omzundan büyük bi yük kalkmıştr heralde
Güle güle büyüsün minik içinde inşallah

evet canım çok rahat ettım kafam rahatladı, benım bır huyum var kafama koydugumda o iş bıtecek, kaç gecedır perde dıkıyorum canım çıktıi ama huyum böyle, eşim çok kızıyor bu halıme haklı da aslında ama içim rahat etmıyor hemen yapmassam. darısı sızlerın başın aarkadaşlarım bebişlerımızın odaları içine sinsin inşaallah.

evet canım çok rahat ettım kafam rahatladı, benım bır huyum var kafama koydugumda o iş bıtecek, kaç gecedır perde dıkıyorum canım çıktıi ama huyum böyle, eşim çok kızıyor bu halıme haklı da aslında ama içim rahat etmıyor hemen yapmassam. darısı sızlerın başın aarkadaşlarım bebişlerımızın odaları içine sinsin inşaallah.

valla hem el emegı hem en once bıtıren kısı olarak tebrık edıyorum seni..

Ayy amin inşallah darısı bize olsun...
Bende bi an evvel oda hazır olsa yada eksiğim kalmasa diye huzursuzlanıyom -tatlicadiarzu-

valla hem el emegı hem en once bıtıren kısı olarak tebrık edıyorum seni..

Ayy amin inşallah darısı bize olsun...
Bende bi an evvel oda hazır olsa yada eksiğim kalmasa diye huzursuzlanıyom -tatlicadiarzu-

sagolun arkadaşlarım, teşekkur ederım. en kısa zamanda sizin işlerınızde su gıbı aksın inşaallah. eşimle eşyalarına bakıp bakıp duygulanıyoruz, elımızde aucumuzda bişeyler var sankı artık ona dair. dun gece kalktım park yatagına baktım, gözlerım doldu. o kadar çok bekledım kı bebeğimi kucagımıza almayı nasıp etsın ALLAHım. anne olmak gerçekten çok guzel bır duyguymuş şimdıden anladım.

(hemen gelıcem kızlar, şefım geldı çıkıyorum herkese sevgıler)

:nazar::nazar::nazar:

Amiiin

ayyy kıyamamm senağlama senağlama
sagolun arkadaşlarım, teşekkur ederım. en kısa zamanda sizin işlerınızde su gıbı aksın inşaallah. eşimle eşyalarına bakıp bakıp duygulanıyoruz, elımızde aucumuzda bişeyler var sankı artık ona dair. dun gece kalktım park yatagına baktım, gözlerım doldu. o kadar çok bekledım kı bebeğimi kucagımıza almayı nasıp etsın ALLAHım. anne olmak gerçekten çok guzel bır duyguymuş şimdıden anladım.

(hemen gelıcem kızlar, şefım geldı çıkıyorum herkese sevgıler)

Aynı huy bende de var, ben de çok mu acele ettim yoksa diyodum, seni görünce rahatladım. Güle güle kullanın hepsini.

Bezde eşimle gidip şu takımı sipariş ettik.
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::

Yalnız ilavesi var bunların dışında;
- beşik
- mobilyanın kulplarındaki ayıcıklarla desenli perdeler, beyaz tül
- aynı ayıcıklardan desenli halı
- isimlik (bulut)
- avize (ayıcıklı)
- yer lambası (ayıcıklı)
- duvar rafı
- sallanan emzirme koltuğu
- Ayıcıklı desenli duvar süsleri

mobilyaların rengi kırık beyaz. (3 kapılı Dolap+Şifonyer+Karyola+2 kapılı oyuncak dolabı)
Tekstili pembe-beyaz.

Karyola içindeki tekstilin tamamı, abajuru, perdesi, halısı, avizesi, isimliği, dolabın kapı kollarındaki ayıcıklar, duvar süsleri hepsi aynı desen.

Emzirme koltuğu da yine kırık beyaz.

Fazladan odaya fiskos koyucam, koltuğun yanına. Üzerinede yine pembe-beyaz örtü yere kadar.

Mobilyalar biraz sipariş usulü karma bişey oldu, ama temeli bu resimdeki şekilde.
Mart sonuna teslim alıcaz kısmetse sabırsızlanıyorum yani.. :dance:

kızlar ya hani içimde bi sıkıntı var, kötü bişey olcakmış gibi derizya..buara sık sık böyle hissediyorum..midemi çok dolu ve sıkışmış hissetmemle alakalı olabilir diye düşünüyorum çünkü karnım gergin olduğunda daha çok oluyo..sizde de oluyo mu böyle?

Tamam dae, bekle biraz bi tuvalete gidip geliiim, bakalım ne kadar birikmiş sempatiksalakcinni

Aynı huy bende de var, ben de çok mu acele ettim yoksa diyodum, seni görünce rahatladım. Güle güle kullanın hepsini.

Bezde eşimle gidip şu takımı sipariş ettik.
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::

Yalnız ilavesi var bunların dışında;
- beşik
- mobilyanın kulplarındaki ayıcıklarla desenli perdeler, beyaz tül
- aynı ayıcıklardan desenli halı
- isimlik (bulut)
- avize (ayıcıklı)
- yer lambası (ayıcıklı)
- duvar rafı
- sallanan emzirme koltuğu
- Ayıcıklı desenli duvar süsleri

mobilyaların rengi kırık beyaz. (3 kapılı Dolap+Şifonyer+Karyola+2 kapılı oyuncak dolabı)
Tekstili pembe-beyaz.

Karyola içindeki tekstilin tamamı, abajuru, perdesi, halısı, avizesi, isimliği, dolabın kapı kollarındaki ayıcıklar, duvar süsleri hepsi aynı desen.

Emzirme koltuğu da yine kırık beyaz.

Fazladan odaya fiskos koyucam, koltuğun yanına. Üzerinede yine pembe-beyaz örtü yere kadar.

Mobilyalar biraz sipariş usulü karma bişey oldu, ama temeli bu resimdeki şekilde.
Mart sonuna teslim alıcaz kısmetse sabırsızlanıyorum yani.. :dance:
verdıgın lınkte sıtenın gırıs sayfası acılıyor hangısını aldınız.
bıde fıyat rıca etsek??

kızlar ya hani içimde bi sıkıntı var, kötü bişey olcakmış gibi derizya..buara sık sık böyle hissediyorum..midemi çok dolu ve sıkışmış hissetmemle alakalı olabilir diye düşünüyorum çünkü karnım gergin olduğunda daha çok oluyo..sizde de oluyo mu böyle?
bıcok arkadasımızda oluyo canım katlanıcaz yapıcak bısey yokbilmiyorumkismile

Back
X