2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada benım cosmommm nerdee eyaa bugun hasta falan dıılldr ınsallah yaaaaaaaaaaaaa:(

kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?
Aranızda böyle bi planı olan varmı ?

bence zor olur ama CADIARZU
bi de bebeğiniz huysuz bi bebek mi olcak bilmiyosunki, şimdi bilet alırsınız kadar para ödersiniz, sonra gidemezseniz yazık olur..

kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?

teyzem 3 aylık oğlunu yazlığa götürmüştü. ama tabi kaynanasının evinde kaldı.denize bile sokmuştuk bebeği
ama tabi senin gideceğin yer de önemli. o yüzden birşey diyemeyeceğim

ya arkadaşlar ben hala kim kim bilmiyorum :( facebook ta ekli olan arkadaşlar :) bir kaçı hariç

haa buarada melmea,seni facede eklicamya, sünnet kıyafetimin yakasına karanfil takcam ordan tanırsın beni :roflol:

bende kısmetse haziranın 2. haftası doğum gözüküyor,
eşimin ailesi dikiliye gidiyor her sene ev kiralıyorlar
annemlerinde akçayda yazlığı var ama bu sene tatil olayını tamamen rafa kaldırdım
ben bile yolda o kadar yoruluyorum o küçücük can nasıl dayansın gerçi sen uçakla gideceksin ama bana biraz erken gibi geldi
inşallah kışa karlı biyere gideceğiz 2-3 günlüğüne
o zamanda annemlere bırakırız zaten aklinialirimsmile

kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? Ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?

cnm valla bende bunu dusnyrm bend ekardesımnn dugunu ıcın 15 gun falan ank ya gıdeym dıyrm bebek 1-15 aylk ben sokaklara duscem neolur sonum bılınmez hayrlısı

Back
X