- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #56.381
Aaa biz neden görmedik?
FACE KOYMS BENDE COSMO SANMSTM BASTAA MEGERSEM BU RECOOOYMUS OO:d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa biz neden görmedik?
:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin
:roflol::roflol::roflol: Ateş bastı
bir demet tiyatrodaki feriştah gibi oldun. artık akşama 2 tane fantezi senaryosu yazarsın
kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?
Aranızda böyle bi planı olan varmı ?
melmea sen bugün herşeye açsın galiba :roflol:
facebookta da ondan a.s
bir demet tiyatrodaki feriştah gibi oldun. artık akşama 2 tane fantezi senaryosu yazarsın
kocası numan gibi ama, şuanda tüm fantaazilere kapalı :roflol:
kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?
Hormonlar tavan yaptı :asigim:, beni de ekleyin ben M.T.K. diğer kızlarda varım
ahahahahahIııı tamammen paketsiz :kedi:
Aaaay fena oluyorum, şu bebik doğsun eski günerimize dönelim diye özlem içindeyim. Aaah ah, noluyor bugün bana yaa.
ya arkadaşlar ben hala kim kim bilmiyorumfacebook ta ekli olan arkadaşlar :) bir kaçı hariç
haa buarada melmea,seni facede eklicamya, sünnet kıyafetimin yakasına karanfil takcam ordan tanırsın beni :roflol:
ahahhaah :roflol:kocası numan gibi ama, şuanda tüm fantaazilere kapalı :roflol:
beni biliyon mu bilmiyorumkismileya arkadaşlar ben hala kim kim bilmiyorumfacebook ta ekli olan arkadaşlar :) bir kaçı hariç
kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? Ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?
bak sana facebooktaki kod adımı gönderiyorum
as.. gü... gül.... :roflol:
allah seni kahretmesin emi :roflol::roflol:
as.. gü... gül.... :roflol:
[/B]
bence zor olur ama CADIARZU
bi de bebeğiniz huysuz bi bebek mi olcak bilmiyosunki, şimdi bilet alırsınız kadar para ödersiniz, sonra gidemezseniz yazık olur..
ahahhaah :roflol:
beni biliyon mu bilmiyorumkismile
Biliyom :) C.Ç
Bu arada bende Z.A :)
ya arkadaşlar ben hala kim kim bilmiyorumfacebook ta ekli olan arkadaşlar :) bir kaçı hariç