2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

Ya evet canım, kötüymüş ama beterinden korusun allah... kilolar bi şekilde verilir, yeterki bebiş ve senin sağlığın yerinde olsun...
Şekere dikkat etmen lazım tabii.. Kilodan değil de sağlık sebebiyle...

25+3 suana kadar 7 kilo aldım doktorum iyi gittimi
söyledi ama şu aralar bebek büyüdüğünden mi nedir acayip iştahım açıldı cokacimcoook

sağol canım aynı senin gibi düşünüyorum. bakıyım haftaya tekrarlıycaz. allahtan şekerle aram çok yok. ama sülale boyu şekerli olunca böyle oluyo -tatlicadiarzu- allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

25.hatada 10 kilo almışım,
gören çok almamışsın diyor çok hoşuma gidiyor:roflol:

bende 30.haftamdayım.. 10 kilo almışım
banada her qören kilo almamıssın sadece qöbeğin çıkmış qöğüslerin büyümüş diodelikafadulden
heralde bizim kilolar sadece oralara toplanıosempatiksalakcinni

arkadaşlar ben de 47 kiloyla hamile kaldım. 57-58 kilo oldum. Bir anda aldım. son iki aydır nerdeyse aynı kilomdayım. 27+2 günlük hamileyim.bana da herkes pek almamışsın diyor. göğüs ve göbekten aldım hepsini ben de...

28 haftalık hamileyim 4 kilo aldım aç karnıma 4 tok karnıma gece yatarken 5 kilo ya çıkıyor..sizce normal mi.doktorum oooo iyi diyor.ama bana az gibi geliyor.

ya siz nasıl böyle dikkat edebiliyorsunuz ben 27+3 haftalık hamileyim ama nerdeyse 10 kilo aldım bir sırrı varsa lütfen paylaşın arkadaşlar üzülüyorum halime şişko oldum ALLAH bilir kaç kilo da tamamlarım mafoldumben

29 haftalık hamileyim 8 kilo aldım dr çok dedi
zaten 88 le hamile kalmıştım varın siz düşününn off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…