2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

Ben 23+0 haftalık hamileyim ve 59 - 60 arası hamile kaldım şimdi 72 kiloyum (.Aslında fazla da yemiyorum.Hatta hamile kalmadan önce daha çok yiyordum.Sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.Neden kilo alıyorum bilmiyorum.Artık aynaya bile bakmıyorum.Dombili oldum resmen.Boyum da 1.63 uzun değilim yani.Kilolar olduğu gibi ortada.Sizce daha fazla kilo almamak için ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim?

Merhaba bende 1.80 boyundayım 88 kg hamile kaldım 21. haftadayım 93 kg oldum bile.. bakalım sonumuz ne olacak gerçi sağsağlım dogsun kızım da gerisi hiç sorun değil.

slmmm ben 21+2 haftalık hamişim.:lepi: 3 kilo almışımsositososito kızlar ama dikkat ediyorum kendim çok hamurişi yemiyorum çok nadir çok tuzlu ve şekrli şeylerden uzak duruyorum bide kendim minyon tipliyim ondan galiba.:hulya:

canım valla nedesem bilmiyorum doktorunla konuşursun heralde yada konuşmuşsundur.ama biraz fazla bence moralini bozmak istemem:sinifsinif:
sık aralıklarla beslendim meyve çok yiyorum.su içiyorum.sabahları kızarmış 2 dilim ekmek yiyorum.günde 2 bardak süt içiyorum .ceviz kayısı üzüm kurusu çok yiyorum.yani öğün yemekleri kaçırmıyorum ama AZAR AZAR yiyorum.hamurişinden ve kızartmadan uzak duruyorum.ve 21 haftanın içindeyim53 le hamile kaldımşuan 56 bazen 55 oluyorum. 3 kilo filan aldım .ve doktor konturolünde hafif egzersizler yapıyorum.
canım kafana okadar takma bence sonuçta göbek değil bebişlerimiz var.dogumdan sonra verirsin.bebişlerimiz sağlıklı olsun boşver canım benim kaydirigubbakcemile5klava:

Çok teşekkür ederim bilgiler için.Ben de deneyim sık sık ama az yemeyi daha önümde 16 haftam var zararın neresinden dönersem kardır :) .Aldığım kiloları veririm daha sonra İnşallah ama fazla kilo bebek için de zararlıymış. lmaz: Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip eder İnşallah. :Saruboceq:

cnm sorma bende senin durumundayım 23+2 günlük hamileyim 65 kiloyla hamile kaldım boyumda 165 ama bi rahatsızlığım sebebeiyle 59 kiloya düştüm hastanede falan yattım snr kortizon kullanmam gerekli oldu ve 2 aylıkkken başlayıp 4.ayımda bitirdim kortizonumu.hem hamilelik hem kortizon 2 ayda 11 kilo birden aldım geçen ay 71 kiloydum doktor kortizon kullandığım için önemli olmadığını söledi ama bundan snr dikkat etmem gerektiğini her ay normalde bir kilonun ideal olduğunu belirtti ama ben bu ay 2 kilo birden aldım hemde kortizon kullanmazken şu an 73 kiloyum bu gidişle heralde bi 90 falan olucam moralimde çok bozuk nasıl vericez biz bu kiloları yaa

Gebelikten önce zorla yemek ben şimdi bi türlü doymak bilmiyorum.50 kiloyla başlamıştım.Şimdi 24. haftadayım 56boshayallersmile.5 kiloyum geçen ay biraz fazla kilo aldım.Yarın gidicem doktora bakalım oğluşumu göriymm ultrasonda ne yapmış bizimki

ben hastaneye giderken tartılmıştım pzt 58.8 kiloydum..dün akşam gelince tartıldım 60.4 çıktı sabah uyanınca tartıldım 59,6 çıktım...:)))
serumlar yaramış bana yoksa orada fazla bişey yiyemedim..kayınvlade yanıma bişeyler koymuştu onlarla idare etmiştim..

ben 22 haftalık2 kilo almışım hala ama korkuyorum bebeğe zarar diye kilo alamıyorum .

canım bende 20 haftalık hamileyim ve 1,5 kilo aldım bende senin gibi tedirgindim neden böyle oluyo diye ama benim bebekler kilo alıyomuş dr sevinmen lazım kafana takma sakın dedi şimdi içim rahat sende raha ol en azından doğuma kadar fazla kilo almayız doğumdan sonrada kilo derdimiz olmaz öyle değilmi

merhaba arkadaslar 8 aylik bi oglum var benim ben hamilelige 50 ile basladim ilk 3 ay cok kotu bulantim vardi 44 e dustum 58 ile bitirdim hamileligi hamilelikten sonra cok aldim 10 kilo falan nerdeyse nasil verecem bilmiyorum

kızlar benim de 10 kilo oldu ikizlerime hamileyim kiloyu falan dert ettiğim yok ama ilk aylarda birden alınca bebeklere zararı olur diye korkmuştum sonradan kilo alma durumu yavaşladı şimdi sadece yarayışlı şeyleri yemeye çalışıyorum ilk defa bu kadar kilolu görüyorum kendimi ama onlar için feda olsun doğumdan sonra rejim yaparım veremessem

meraba kızlarrr bende 21+1 im 4 kilo aldım.Geçen hafta 5 gözüküyordu doktora tok gittim ondan sanırım ama şimdi gene 4kilo.

slm kızlar 23+2 yim 22.haftada gittiğimde son ayda 4 kilo almışım kızdı bana dr ama zaten çok zayıftım 49 ile hamile kaldım 5.5 ayda 8 kilo almışım.normal kiloma ancak ulaştım yani:)

kızlar bende 24haftalık yanı 6aylıgım ama hala kılo almış degilim sadece bulantılarda vermiş oldugum kılomu aldım okadar hamıle kaldıgım haftadakı gıbıyım 58boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…