Ben 23+0 haftalık hamileyim ve 59 - 60 arası hamile kaldım şimdi 72 kiloyum(.Aslında fazla da yemiyorum.Hatta hamile kalmadan önce daha çok yiyordum.Sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.Neden kilo alıyorum bilmiyorum.Artık aynaya bile bakmıyorum.Dombili oldum resmen.Boyum da 1.63 uzun değilim yani.Kilolar olduğu gibi ortada.Sizce daha fazla kilo almamak için ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim?
canım valla nedesem bilmiyorum doktorunla konuşursun heralde yada konuşmuşsundur.ama biraz fazla bence moralini bozmak istemem:sinifsinif:
sık aralıklarla beslendim meyve çok yiyorum.su içiyorum.sabahları kızarmış 2 dilim ekmek yiyorum.günde 2 bardak süt içiyorum .ceviz kayısı üzüm kurusu çok yiyorum.yani öğün yemekleri kaçırmıyorum ama AZAR AZAR yiyorum.hamurişinden ve kızartmadan uzak duruyorum.ve 21 haftanın içindeyim53 le hamile kaldımşuan 56 bazen 55 oluyorum. 3 kilo filan aldım .ve doktor konturolünde hafif egzersizler yapıyorum.
canım kafana okadar takma bence sonuçta göbek değil bebişlerimiz var.dogumdan sonra verirsin.bebişlerimiz sağlıklı olsun boşver canım benim kaydirigubbakcemile5klava:
Çok teşekkür ederim bilgiler için.Ben de deneyim sık sık ama az yemeyi daha önümde 16 haftam var zararın neresinden dönersem kardır :) .Aldığım kiloları veririm daha sonra İnşallah ama fazla kilo bebek için de zararlıymış.lmaz: Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almamızı nasip eder İnşallah. :Saruboceq:
ben 22 haftalık2 kilo almışım hala ama korkuyorum bebeğe zarar diye kilo alamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?