2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

Selam kizlar.. Ben 47-48 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum baagi almisim :) buarada 26. haftadayim herkese hayirli dogumlar dilerim...

kızlar ne yani en çok kiloyu ben almışım ağlcam ama boyum 1.70 60 kiloyla hamile kaldım.hiç bulantım olmadığı için mi bilmem ama 70 kiloyum 24.haftadaym cok mu sizce

174 boyum var 73 hamile kaldım 84 kiloyum. fazla yemiyorum ama yarıyo herhalde =))
hastahanede kilo alamadığını iddia eden bi kadınla konuştum. aman aman... az olmasın fazlası Allah'ın izniyle atlayıp zıplayıp verilir.

kızlar ne yani en çok kiloyu ben almışım ağlcam ama boyum 1.70 60 kiloyla hamile kaldım.hiç bulantım olmadığı için mi bilmem ama 70 kiloyum 24.haftadaym cok mu sizce

Hayır!!!! En çok kiloyu ben aldım bi kere ((8
54 kilo hamile kaldım şimdi 66 kiloyum ....
24 haftalık işte :)))
yani moralini bozacak bişi yok canım... mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayır!!!! En çok kiloyu ben aldım bi kere ((8
54 kilo hamile kaldım şimdi 66 kiloyum ....
24 haftalık işte :)))
yani moralini bozacak bişi yok canım... Mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bende 51 kıloyla hamiş kaldım 58 kılo olmşum 24+2

ben 49 kiloydum hamile kaldigimda simdi 26+1 59 kiloyum olsun ama bebisim iyi gelissinde gerisi onemli diiilll..veririz heralde yani insallah eyvahedigeldismile

26+2 haftalık hamileyim 59 kiloyla hamile kaldım 70 kiiloyum kendime şok oluyorum nasıl alıyorum diye her tartıldığımda 1 kilo fazla görüyorum kafayı yemek üzereyim

23 haftalık hamileyim.İlk aylarda 2 kilo verdiğimi hesap edersem toplamda 4,5 kilo almışım.Ama görüntüde sanki daha fazla almışım gibi duruyorum.Sanırım ne yesek içsek kilo yapıyo.:CüvCüv:

26+0 bu gun itibariyle 5 kilo almis durumdayim eyvahedigeldismile
inanin 2 gun oncesine kadar 4 kilo almistim ne olduysa bu 2 gunun icinde oldu karnim da acayip sisti,artik montumun onu gelmiyorrrr (ama 2 gun oncesine kadar rahatca kapaniyordu) icimde canavar var sanirim bilmiyorumkismile

bende 58dim 70 oldum dogumu bekliyorum dogumdan sonra artık veririz diye düsünüyorum

26. haftamdayım, 44 ile baslamıstım 9 kilo aldım su an 53 um.Nasılsa zayıfım diye tatlı yiyordum cok, bırakmak zorunda kaldım bu kadar kilo alınca

bende 72 ile bşldım ve şu an 76 yım 21+6 oldum 4 kilo aldım inş bu şekilde giderimde fazla almam

25+2 yim ve tam 10 kilo aldım kızlar kafayı yicem çikoltalara veda etme zamanı geldi galibaaaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…