2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

Bende 50 kiloyla başladım şimdi 60 olmuşum.10 kilo aldım bende bakalım neyle bitiricezz :) Herkes kilo almamışsın dio sadece göbeğim çıkmış ama çok zayıftım biras toparladım

en dusuk kiloyla baslayan benim aranizda 44 :)
simdi 28+0 haftadayim ve 6 kilo aldim.hayatimda hic cikamadigim rakama ulastim.50 kiloyum ama simdilik.....devami var aklinialirimsmile dobik oldum yaa resmen :CüvCüv:.....yuruyus seklim de degisti cok komik oldum :)))

anacığım zaten 44 le başlamışsın 20 kilo alsan ne yazar kız
biz düşünelim 79 ile başladım 28+3 88 kilo olmuşum 9 kilo almışım yani
ama doktor normal dedi toplamda 15 le bitirelim diye de ekledi

Son düzenleme:
25+4 tam 10.6 kilo almışım. şuan 67.6 yım. 68 ile arasında çok fark var sanki kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

28 haftamdayım 68 ıle hamıle kaldım sımdı 76..
doktorum kılon ıyı ama daha dıkkat hamurlu seyler yeme dedı

dün şekerim 154 çıktı. haftaya tekrarlayacağız testi . eşimde de çok yüksek çıktı, şeker tansiyon. nenem bizden iyi. çok abartmıyorum yerken ama kilo kilo üstüne. doğumu zor yapacam bi de şekeri tetikliyorum. işte buna off. şekerli bi aile olduk anlayacağın. yeterli sepeblerim var ama, buna da şükür. beterinden saklasın allahım:Saruboceq:cümlemizi

yarin 28.haftama giriyorum,su 1 ayda 4 kilo almisim.bu haftalarda cok hizli kilo aliniyor. 2 haftadir ölcümü kacirmistim,hamur isleri,tatlilar falan.subatda 1 kilo almistim toplam.dikkat edince almiyorsun.bu ayda dikkat etme zamani artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…