2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide benim kizimin alttan sol disi pirinc tanesi gibi gorunmeye basladi bugun.ama patlamadi.simdi disi cikmis sayiliyor mu sayilmiyor mu :))))))))))

kızlaaar nbr benım oglan 2 haftadan beri gecelerı 2 yada 3 kere uyanıyor bıde aglıyor normalde aglamazdı tabı benı gorunce susuyor ben bıyerde okumuştum bu aylarda anne babayı tanıdık bırını yanında gormezse uyanınca aglarmış hem ona baglıyorum hemde karnı acıkıyor artık sutum tok tutmuyor bence muhallebıde verıyorum ama yarın oglen 3 te randevumuz var sorcam doktora gece muhallebısımı alsam dıye baya bı soru hazırladım zaten bırıktı sorular

canım demek pirinçler belirmeye başladı darısı başımıza

hadi maşallah. darısı diğer dişlerin başına

maşşallahh canımmm darısı başımızaaa:)) çıkmış sayılıo artık

aminnn...disi 1 gunde gorundu,dun yoktu,acaba patlamasi ne kadar surer?????

ben bu aylarda bebek huzursuzlaninca disine bagliyorum :)))

aminnn...disi 1 gunde gorundu,dun yoktu,acaba patlamasi ne kadar surer?????

ben bu aylarda bebek huzursuzlaninca disine bagliyorum :)))
canım benımkı huzursuz degıl maşallah ogluma herşeye aglamaz oyle onu ikna etmek cok kolay ama cok hareketlı ınsanı yoruyor ama sadece geceleri aglıyorrr mızmızlanarak uyanıyor emzırıyorum tekrar uyuyor

canım benımkı huzursuz degıl maşallah ogluma herşeye aglamaz oyle onu ikna etmek cok kolay ama cok hareketlı ınsanı yoruyor ama sadece geceleri aglıyorrr mızmızlanarak uyanıyor emzırıyorum tekrar uyuyor

masallah ogluna canim,o huyundan birazcik benim kizima da yollasin :))) yerim onu bennnnnnnnnnn

canım benimki de öyle 2 haftadır böyleyiz.galiba dişlerinden alışmaya çalışıorum ama gerçekten çok zor oluyo seni anlıorumm

masallah ogluna canim,o huyundan birazcik benim kizima da yollasin :))) yerim onu bennnnnnnnnnn

canım senin kız hala öyle huysuz mu napıo bakiim şahbaz seni çok yoruyo mu yine? ya kızlar benimki zayıf die takmıyorum ama bu aydan sonra kilo alımları da yavaşlıycak ben nasıl bu çocuğa kilo aldırabilirim:44::44:

canım şu kaşık mamalarından sutlu pirinclıyı denıyormusun

cok sukur biraz sakinlesti gibime geliyor ya da ben alistim artik ...bakalim insallah gun gectikce duzelir :))) (pek umudum yok ama neyse)))
bebe biskuvisi veriyormusun canim?
mama veriyorsan ben icine ilave ediyorum toz haline getirdigim biskuvileri 1-2 kasik.hem tadi da degisiyor.ayrica muz coook iyi kilo aldiriyormus.muzu iyice ez,icerisine biskuvi kat ver benim kzim severek yiyor ama haftada 1 veriyorum,muz allerji yapabilirmis.
ayrica humananin yogurtlari var onlardan veriyorum ben onun da icerisine 4-5 mama kasigi kadar biskuvi koyuyorum iyice karistiriyorum kasik mamasi kivamina geliyor.onlari da deneyebilirsin.
yazdiklarimdan biskuviye cok yuklenmisim gibi gozukuyor ama mamaya gunde 1 kez bazen de hic katmiyorum biskuvi.
gunde 1 kere yogurt veriyorumçona katiyorum.
muz verdigim zaman da zaten yogurda katmiyorum.
boyle nobetlese gidiyoruz:))
icerigi demirle,iyotla ve cinkoyla zengin biskuviler var,demiri denedim yalnizcaşbu bitsin bir sonrakina iyotluyu deniycem.
ahhh canım yollama ımkanı olsa ılk sana gonderırım emın ol :)
ayy saol canim yollamis gibi oldun :)))))))))))) coook tesekkur ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…