slm kızlar........
kızlar bugün dr randevumuz vardı gittik balgamı vardı oğlumun geçmiş dr kilosu iyi dedi 700gr almış bebişim ben az falan değilmi dedim normal dedi çok iştahsız dedim hep zorla yediriyorum sakın zorlama dedi acıktığı zaman ver dedi sizce iyimi kızlar 700gr koskoca bir ayda en azından 850gr alması gerekmiyomu ki............
slm bıberon alıştırmları nasıl gıdıyoooo
benım oglum 650 gr almış:)))
evet cnm seninde az en azından 850 gr almaları gerekiyo ek gıdaya baslamışmıydın cnm sen
tartıda durmuyo benim oğlan kıpır kıpır ağlıyo hemen tam kilosunuda bilemiyoruz belki az belki çok grm aldı yani tam net değil
tartıda durmuyo benim oğlan kıpır kıpır ağlıyo hemen tam kilosunuda bilemiyoruz belki az belki çok grm aldı yani tam net değil
cnm ama doktor bızımkının kılosunu begenıyor problem yok hareketlı bıde benım ogluş daha tam anlamıla gecmedım ek gıdaya
aaa bızımkı oyle tartıdır boy olcemedır bayılır oyle şeylere kuzu gıbı olur herkesay nasıl uslu der bende bıde bana sorun derım hareketlı maşallah benımkıde ama aglama yok allaha sükür
cnm benım oglumda 66 cm 8750 gram artık azalıyor halıyle kılo alımları
evet cnm ek gıdaya basla artık sende
benim kız 7800 kg 70 cm şu sıralarda.sizin?
cnm benim oğlumda 8300gr boyuda 69 cm
cnm baslıcam yarın doktorumuza gıdıcez zaten ben cok kılo almasını ıstemıyorum saglıklı olsun yeter
maşallah hepsine :) peki ek gıda neler veriyosunuz.Bizim DR bi liste verdi aman aman.Uymakta epey zor.Siz neler yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?