tatlım çayın açıkda olsa demlide olsa hiçbir yararı yoktur,yediği besinlerin vitamini alır,emilimini azaltır.yarrını sordunmu doktoruna nedir diye??çay yerine sıvı bişeyler vermek istiyorsanız şayet,meyvelerin suyundan verin,ben kendim bile çay içmiyoruum kiii nerde kaldı bebeğe vermek..kızlaaarrr doktorumuz normal bizim içtiğimiz caylardan verebılırsın dedı cok acık ıcıldıgı zaman bircok yararı varmış
kızlar bebişlerinizi yastıktamı yatırıyosunuz ben ince bebek yastığında yatırıyorum
kızlar bebişlerinizi yastıktamı yatırıyosunuz ben ince bebek yastığında yatırıyorum
bende biskuviyi biberon mamasina katiyorum.Meraba kızlaar herkes ek gıdalarla boğuşuyor anlaışlan.Benimde sütüm artık çok azaldı.Oğlum biberon maması kaşık maması yiyor.Benide emiyor ama doymuyor artık sanırım.Bugün tel şehriyeli tavuk çorbası verdim çok sevdi.Ben bebe bisküvisini biberonun içine katıyorum davam sütü ile içiyor.Biz kahvaltılara 6.aydan sonra geçeceğiz ve peynirede 7.aydan sonra.Bu arda kızlar bebeğinize muz vermeyin bence biraz daha bekleyin çünkü potasyum ağırlıklı olduğu için böbreklerine çok zaralımış.Ben hala vermiyorum.
Offffffffffffffffffffffffffffffffff
offfffffffffun daglara taslara crocusdanimmmm niye offf cektin?
kızlar peki yürütece koymaya basladınızmı ben daha erken diye koymuyorum birde erkek bebekleri fazla yürüteçte tutmamak gerekiyomuş
kızlar peki yürütece koymaya basladınızmı ben daha erken diye koymuyorum birde erkek bebekleri fazla yürüteçte tutmamak gerekiyomuş
tabiki cnm en önemlisi sağlıklı olması çok kiloda iyi değil çok geç yürümeye baslıyomuşlar yürüme zorluğu çekiyomuşlar kiloluysa yasında
yürüteç aldım ama günde 2 dakikadan fazla koymuyorum.daha 6 ayımızın dolmasına 1 hafta var çünkü.ama benim kızım hızlı gelişen bir bebek.herşeyi erken yapma telaşında.2-3 hafta sonra 5 dakika civarında bindirebilirim.şimdi aman çok zararlı şöyle böyle yap diyecek çiçeği burnunda annelere şimdiden söyleyeyim ilk çocuğum değil.şimdi gelelim bebekleri diş çıkaran annelere .aranızda doktoru flor tableti ya da damlası öneren var mı.yurtdışında sıklıkla öneriyorlar.burada ise annenin kararına bırakıyorlar.
cnm ben kullanıyorum doktorumuz söledi bu vitamine geçiyoruz artık dedi.devit i bıraktık 2 gündür onu kullanıyorum günde 10 damla
bu damla ne içerikliymiş tatlım,devit3ü bıraktınız demek??
selam kızlar kımler varkımler yok
hava nekdr soguktu bugun tatıl gunmde oglumla eve tıkıldık kaldk cok sıkldım esımnde işlerı youndu
buarada 2 gun oldu oglum ilk dişi cıktı.darısı 2.yeee
soğuk bi antalya havasından herkese tünaydın... kar soğuğu gibi soğuk var
ben hala dumduz yatiriyorum 1 yasina kadar da oyle yatiricam galiba.cunku yastiktan dusuyor,uyuyamiyor
bende biskuviyi biberon mamasina katiyorum.
canim tavuk icin erken degilmi size tickere bakiyorum da 6 ayiniz olmamis.bize dr 7. ayda baslayabilirsiniz demisti tavuk,et corbasina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?