Hepimizin korkulu rüyası şimdilik
kızlaaar ılgınc bışey daha doktorumuza dedım cok guluyorum neşeliyiz dedım gulen cocuklar bronşite yatkın olurlar dedı agzım acık kaldı gogsunde hırlama oksuruk olursa haberım olsun mutlaka dedi
iyidir canım kızla uğraşıyorum hepimizin derdi aynı :) yemek problemi:)
kızlar bende kazaya kurban gıdıyordum ıkı ay once ama hap ictim her ihtimale karşı hamıle kalmadım
evet aslında bu durumlarda hap içilebilir ama çok sıkta içmemek lazım hem hormon bozukluğu yapıyo kimisini zayıflatıp kimisini şişmanlatıyomuş
emzirirken hap kullanmak iyi değil zaten spiral de kimi alerji yapmıyomuş iltihap filan valla en iyisi erkeğin korunması ama işte bi kaza filan olursa die insan tedirgin oluyo :)
aynı haptanmı bahsedıyoruz cnm
evet cnm doğum konrol hapları bazıların da öyle yapıyomuş
bugun ılk corbamızı yaptım ve yedı sevdıııı benım afacan bakalım sebze corbasını sevecekmı
hayır canım dogum kontrol hapı degıl 1 kereye mahsus ertesi gün hapı
ohh masallah yarasın bebişkonahadi bakalım insallah onuda yer
işimiz çok zor eşine hanımlık yap çocuğuna annelik ailene evlat ol evini hanımı .....:) bide hamile kalmamaya dikkat et
aaaa öyle bi haptamı var ilk defa duydum onu
aaaa öyle bi haptamı var ilk defa duydum onu
evet cnm yaa standart hayat sıkıldım ve bazen çok yoruluyorum bebiş olduğundan bi sinemaya bile gidemiyoruz eşimle vallah biraz daha büyüsünde annemlere bırakıp stres atmaya ancak ozaman gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?