evt ayni seyi bende yapiyorum,oyuncagini konusturuyorum bayiliyor,gülüyor ayni sesi cikartiyor aaa,dede gibi cevap veriyorbence emekleme arkadaşımda eli takılır düşer yüz üstü inceledim nette ,bebek için oyuncak ben top aldım küçük süngerboblu sarı içi elyaf yumuşak acıtmaz bir yerini,erkek bebekler içinde kokulu yumuşak arabalar var çok güzeller daha almadım benim oğlan kucak kuşu olunca yerde pek durmuyoz .telefon alacam chicconun titreşimli telefonunu gördüm çok güzel ,müzikli şeyler dikkatini çekiyo.ben ayıcık veriyorum eline durmadan makinede yıkıyordum bugün aklıma poşetlemek geldi poşetin içine koydum verdim seside hoşuna gitti oynadı oturuken.birde parmak kuklalarımız var bizim ben parmaklarıma takıyorum konuşuyorum çok hoşuna gidiyo kendinede takıyom bağırıyo dededede diye :))) sizinkilerde başladımı konuşmaya ,eğer böyle giderse çook konuşan bir oğlum olacak
haklısın canım. ben uzun zamandır çeşme suyunu kynatıp veriyorum.arkadaslar söylemeden gecemiyecegim,ben simdiye kadar kizima pet sisede erikli suyu veriyordum,artik cesme suyunu kaynatip veriyorum.pet siseyi bu kadar ciddiye almiyordum acikcasi.kansere yol actigi %90 kanitlanmis.tvde dr.aciklama yapti.lütfen pet siselerden sirke,su vb.seyler icmeyin.istanbuldaki musluk suyu daha saglikli,kaynatip onu icin dedi.bizim burada cesme suyu cok temiz kokuda yok,tahliller yapildi ve cok temiz cikti.artik cesme suyunu kaynatip veriyorum.sizde pet siseden su vermeyin bebeklerinizi düsünün.
sende haklisin canim trde annemlerde hep damacanadan iciyor,cesmeden cay bile yapamaazken su nasil icilir kokusu cok fena.haklısın canım. ben uzun zamandır çeşme suyunu kynatıp veriyorum.
ama biz napıcazdamacanalarda aynı tehlikede :S
bence emekleme arkadaşımda eli takılır düşer yüz üstü inceledim nette ,bebek için oyuncak ben top aldım küçük süngerboblu sarı içi elyaf yumuşak acıtmaz bir yerini,erkek bebekler içinde kokulu yumuşak arabalar var çok güzeller daha almadım benim oğlan kucak kuşu olunca yerde pek durmuyoz .telefon alacam chicconun titreşimli telefonunu gördüm çok güzel ,müzikli şeyler dikkatini çekiyo.ben ayıcık veriyorum eline durmadan makinede yıkıyordum bugün aklıma poşetlemek geldi poşetin içine koydum verdim seside hoşuna gitti oynadı oturuken.birde parmak kuklalarımız var bizim ben parmaklarıma takıyorum konuşuyorum çok hoşuna gidiyo kendinede takıyom bağırıyo dededede diye :))) sizinkilerde başladımı konuşmaya ,eğer böyle giderse çook konuşan bir oğlum olacak
canım nasıl elı takılır düşer anlamadım oyuncak onden emekleyerek gıdecek zaten bebekte eger emeklıyorsa arkasından ben cok sevımlı buldum emekleme arkadasımı zararınıda goremedım
canım sanırım arkadasın dediği yürüme arkadaşı..onların tutma yerleri var bir de tekerlekleri bebek tutunuyor ve ilerlemeye çalışıyor.tabi yürüme vakti geldiği zaman ..:) o bana da tehlikeli geldi biraz..ama emekleme arkadasının bir zararı yok. o takip etmesini sağlıyor dediğin gibi...
arkadaşlarrrrr oyuncaklarla ılgılı bır sorum olacak oglum havlama sesıne bayılıyorrrr hatta huysuzlandıgı zaman havlıyorummmmmaaleseffff ben şimdi havlayan kopek arıyorum ama bulamadım başka zaman olsa durmadan onume cıkar oyuncakcılarda şimdi bulamıyorum bılen varmı nette falan goren var mııı
kolay oyuncak ta var.bizim kız da havlama sesine çok gülüyor.valla koskaca insanlar havlıyoruz,miyavlıyoruz,daha neler yapacağız bilmem.küçücük bebelerin maskarası olduk.bereket benim büyük kızımdan kalmıştı köpeğimiz de arada onunla oyalanıyor.
nasıl cnm nerden bulabılırım
sitenin adı [kolay oyuncak] güzelim
Eki Görüntüle 116615 Eki Görüntüle 116616 Eki Görüntüle 116617 Eki Görüntüle 116618 Eki Görüntüle 116623 Eki Görüntüle 116619 Eki Görüntüle 116620 Eki Görüntüle 116621 Eki Görüntüle 116622 Eki Görüntüle 116624 Eki Görüntüle 116625
selam teyzoşlar biz büüyüdük geldikkkkkkkkkk :)))
Eki Görüntüle 116615 Eki Görüntüle 116616 Eki Görüntüle 116617 Eki Görüntüle 116618 Eki Görüntüle 116623 Eki Görüntüle 116619 Eki Görüntüle 116620 Eki Görüntüle 116621 Eki Görüntüle 116622 Eki Görüntüle 116624 Eki Görüntüle 116625
selam teyzoşlar biz büüyüdük geldikkkkkkkkkk :)))
kızlar bu arada ben oglumun sacını 1 numaraya kestırmıştım yanı cok kısa şimdi yine uzadı ayyyyy cocugun sacı yatmıyor dımdıkkkher goren allahım şunun saclarına bak sankı jole surmuş dıyorlar sevıyorlar şöyle zayınca tararım dıye hayal edıyordum ama yok yatmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?