ayrıntı olarakta mama sandelyesi için 3 pozisyona ayarlayabiliyorsun,arkası tekerlekli ön ayaklar sabit böylece sağlam bebek sallasada düşmez çok güzel desenlileri var ben çiftlikli olanı aldım bazen yan dönüp onlara bakıyo bıdı bıdı konuşuyo tavukla inekle sanki :)) çıkarılabilen tepsiside mevcut .yıkarsın.çift kılıflı oluncada yumuşacık bebeği kavrıyo .bilmiyorum ben çok memnunum.macig olanları var chicconun ama onlarda küçük pollye göre .
ben oto koltuğu ana kucağında yediriyorum ama kalkıyor tam oturur pozisyonda durmak istiyo bu seferde düşme söz konusu oluyor..bakıcımız yatırırp yediriyor..
Eki Görüntüle 116615 Eki Görüntüle 116616 Eki Görüntüle 116617 Eki Görüntüle 116618 Eki Görüntüle 116623 Eki Görüntüle 116619 Eki Görüntüle 116620 Eki Görüntüle 116621 Eki Görüntüle 116622 Eki Görüntüle 116624 Eki Görüntüle 116625
selam teyzoşlar biz büüyüdük geldikkkkkkkkkk :)))
ben de emekleme için tırtıl, keebek veya tiny love'ın köpekçiğini almayı düşünüyodum. Fiyatlar heryerde farklı. Ama o tırtıl profilo AVM'de girişteki oyuncakçıda 40 TL idi. ordan almadım. Şimdi baktığım her yerde 54 TL. pişman oldum.
Onun dışında ben hep ayına göre oyuncaklar aldım kızıma.
Müzikli, ışıklı oyuncaklar çok keyifli. Fisher Price'ın birkaç tane oyuncağı var bizde bu şekilde.
Ayrıca, peluş oyuncaklar tavsiye ediyor psikologlar, korkmayın yıkanıyor nasıl olsa, hijyeni kolay yani.
Peluş irili ufaklı oyuncaklarımız var.
3 aylıkken aldığım oyun halısının şimdi üstteki çemberlerini çıkardım, sadece halısı üzerinde debeleniyor bizimki bugünlerde.
Henüz emeklemiyor kızım. Sadece olduğu yerde yüzkoyunken daire çiziyor veya ters dönüyor ama ilerlemiyor. Elinden tutup kaldırınca yürüyor ama.
Bu arada konuşma çabalarımız var Maaşallah.
Anne, anane, Ela, bla bla sözcüklerimiz şimdilik...
meraba kızlar nasılsınız bakalım
2 gündür girmiyorum ,dün kardeşime kız istemeye gittik ve sözümüzü yapıp yüzüğümüzü takıp geldik çok şükür görümce oldum yani
kızlar bizim de ilk dişimiz çıkmışşş prinç tanesi gibiii
canım allah bagıslasın oglun cok tatlı.boncukkkk. bu arada bir sey sormak istiyorum oglunun beresi var fotolarda nerden aldın acaba canım bende ogluma bere arıyorum bir türlü dogru düzgün birsey bulamadım da((
Eki Görüntüle 116615 Eki Görüntüle 116616 Eki Görüntüle 116617 Eki Görüntüle 116618 Eki Görüntüle 116623 Eki Görüntüle 116619 Eki Görüntüle 116620 Eki Görüntüle 116621 Eki Görüntüle 116622 Eki Görüntüle 116624 Eki Görüntüle 116625
selam teyzoşlar biz büüyüdük geldikkkkkkkkkk :)))
masallahcnm yaa çok tatlı...kız kime benziyo senin bebiş ben sanada benzetemedim babasınada bebeğin sarısın ve mavi gözlü masallah çok güzel benim oğlumunda yeşil insallah değişmez
saolasın canım valla babanın kopyası aslında dudaklar ben kaşgöz baba göz rengi babane ten rengi anane benimki karışım oldu biraz :)))
kızlar bizim de ilk dişimiz çıkmışşş prinç tanesi gibiii
canım kafasındaki bereyi kanzdan almıştım :))
benim oğlumunda çıkmadı daha daha kabarma bile yok geç çıkacak belli....
arkadaşlar mama sandalyesi aldınız mı??bana önerebileceğiniz model var mı??
kızlar geçmişi okudum oyuncaklardan ve mama sandalyesinden konusmussunuz bende gecen gün baktım çok pahalı oyncaklar yaaa hele o aktivite oyun masası 140tl civarıydı çok pahalı geldi bana emekleme arkadasıda gördüm 50 tl onuda almayı düşünmüyorum oyuncaklar çok pahalı ya mama sandalyesi chicconun gördüm 230tl oda pahalı geldi bana pier cardininde 250 çok pahalılar ya ama galiba chicconun alıcam ona veririm okadar para çünkü diğer ucuz olanların çok özelliği yok çok kullanışlı
benim kizim anakucagindan 3 kere dustuuuu yedirmeye calisirken(( ayni dedigin gibi oturma pozisyonuna gelmek istiyor veee yere gidiyordu.tamamen kaldirdim ortaliktan anakucagini.ben oto koltuğu ana kucağında yediriyorum ama kalkıyor tam oturur pozisyonda durmak istiyo bu seferde düşme söz konusu oluyor..bakıcımız yatırırp yediriyor..
tebrikler canimmmmmkızlar bizim de ilk dişimiz çıkmışşş prinç tanesi gibiii
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?