geçmişi okuyamadım artık net basına gecesım bıle gelmıyor dogru duzgun
sureklı bır bas agrısı
ben cok mutsuzum
toparlaayamıyorum kendımı
:2:
benim oğlanda dimdik saçlar jölelenmiş gibi.bide sarı saçları kel gibi görünüyo uzaktan.altın sarısı diptekiler :)) erkek bebeklerin öyle oluyo sonra düzleşiyo canım .ben uzatacam saçlarını bisüre kestirmem
sureklı bır bas agrısı
ben cok mutsuzum
ben de emekleme için tırtıl, keebek veya tiny love'ın köpekçiğini almayı düşünüyodum. Fiyatlar heryerde farklı. Ama o tırtıl profilo AVM'de girişteki oyuncakçıda 40 TL idi. ordan almadım. Şimdi baktığım her yerde 54 TL. pişman oldum.
Onun dışında ben hep ayına göre oyuncaklar aldım kızıma.
Müzikli, ışıklı oyuncaklar çok keyifli. Fisher Price'ın birkaç tane oyuncağı var bizde bu şekilde.
Ayrıca, peluş oyuncaklar tavsiye ediyor psikologlar, korkmayın yıkanıyor nasıl olsa, hijyeni kolay yani.
Peluş irili ufaklı oyuncaklarımız var.
3 aylıkken aldığım oyun halısının şimdi üstteki çemberlerini çıkardım, sadece halısı üzerinde debeleniyor bizimki bugünlerde.
Henüz emeklemiyor kızım. Sadece olduğu yerde yüzkoyunken daire çiziyor veya ters dönüyor ama ilerlemiyor. Elinden tutup kaldırınca yürüyor ama.
Bu arada konuşma çabalarımız var Maaşallah.
Anne, anane, Ela, bla bla sözcüklerimiz şimdilik...
:2:cnm ben bı sıtede araştırırken 42 tl ye gormuştum ama sıteyı hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım
sağol şeker ..
Playskool Emekleme Arkadaşım - | NelerNeler.com - Daha neler... | nelerneler.com nelerneler alışveriş bilgisayar telefon tv plazma lcd motosiklet bisiklet buzdolabı fırın beyaz eşya mobilya koltuk tabak bardak çiçek termosifon su sebili dvd player dv
cnm burda ama stoklarda tukendı dıyor kargo bedava
sureklı bır bas agrısı
ben cok mutsuzum
Eki Görüntüle 116615 Eki Görüntüle 116616 Eki Görüntüle 116617 Eki Görüntüle 116618 Eki Görüntüle 116623 Eki Görüntüle 116619 Eki Görüntüle 116620 Eki Görüntüle 116621 Eki Görüntüle 116622 Eki Görüntüle 116624 Eki Görüntüle 116625
selam teyzoşlar biz büüyüdük geldikkkkkkkkkk :)))
arkadaşlar mama sandalyesi aldınız mı??bana önerebileceğiniz model var mı??
ben chicconun poly çift kılıflı olanını aldım 220 liraya ,çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim.çok rahatlıkmış mama sandelyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?