2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa ne güzel gündaşlar ve aydaşlar ,yoğurdu hiç ama hiç sevmedi inşallah zamanla alışır seve seve yer.
leyla bende öyle yapayım ozaman.

kızlar ben aksam 7 buçukta 8 doğru pirinç unu veriyorum sonra uyutuyorum 11 yada 12 de uyanıyo tekrar sallıyorum bir kere de mama vereyim dedim yemedi pirinç unu tok tutuyoya acıkmamış... 4 yada 5 gibi uyanıyo sütümü veriyorum tekrar uyutuyorum saat 8 yada 9 da kahvaltısını veriyorum aradan 1 saat geciyo tekrar uyutuyorum ama yarım saat aralıklarla uyanıyo 11de bazen 10da ayaktayız 12 de sebze çorbasını bazende kasık maması veriyorum saat 3 te meyve püresi bazende yine kaşık maması(çünkü arada yoğurduna katıyorum meyve püresini) 5 buçuk 6 da yoğurt veriyorum sonra zaten tüm gün uyumuyo gündüzleri en fazla yarım saat uyuyo 7 buçuk 8de yine pirinç unu bu şekilde veriyorum ben ara öğün vereyim dedim yemiyo 2 saatte bir besliyim bugün dedim yedi bi kaç kasık sonra midesini bi güzel boşalttı kustu yani benim bebiş çok acıkınca yiyo kızlar çok üzülüyorum aralarda meyve suyu, ıhlamur yada yine yoğurt yemesini istiyorum ama yemiyo ne yapabilirimki........

Son düzenleme:

seninki ara öğün yemiyormuş,benim oğlan beni emmiyor 4-5 saat hiç bir şey almıyo .ben ne yapacam haftaya bilmiyorum beni emmesini bıraksın istemiyorum..gece emiyorda ,pirinç ununu hiç ama hiç yediremedim sevmedi hiç.

Canım eğer kilo alımı iyi ise bence besleniyordur acıksa zaten ağlar bence zorlayıp midesini bulandırma canım sonra hiç yemek istemeyebilir

kizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.
25i gidelim bakalim kontrole ne kadar olacak...

pekmezi nasıl veriyorsunuz onu sorcaktım miktarı nedir sulandırıyormusunuz?bu gün çay kaşığının ucuyla verdim bilmediğim için ,baya bir yaladı ağızını verince
ben 1 cay kasigi direk veriyorum,mamasinada 2 cay kasigi falan atiyorum,biraz tatli olsunda yesin diye,tabi bu hergün degil.

canım senin zaten ara öğünlerin var ve gayettte güzel bir beslenme menüsü var. kahvaltı-sebze çorbası ve muhallebi ana öğün. meyve suyu ve yoğurt ara öğün yerine geçiyor. sadece senin kahvaltı ve sebze çorbası öğünlerin bir birine çok yakın arada 3 saat var.ana öğünlerin arasında bir ara öğün olması lazım. bunun içinde sebze çorbasını saat 3'e kaydırıp 12'ye meyve püresi veya yoğurt alırsan öğleden sonra iki ara öğün üstüste gelmemiş olur. yani sıralam şöyle olur kahvaltı-yoğurt-sebze çorbası-meyve püresi- muhallebi sonra cukka yataaaaaaaaaak.

biraz sana cekmis olabilir canim.zaten cocuklar benim bildigim anne babadan 4-5 cm uzun olurlarmis büyüdügünde senden uzun olabilir yani

boş ver canım ya. uzun olsa ne olcak kısa olsa ne olcak. yeter ki sağlıklı bir çocuk olsun. sen diğer insanların kıyaslamalarına kulak tıka boş ver gitsin. hem bak az önce internette baktım kız çocukları 6. aylarında en az:59 en çok:72 cm oluyormuş. yani senin bebeğin boyu ortada.

ya kizlar bu sira kizim yine sabahliyor,bir ara uykusu cok güzeldi,gece yatip sabah kalkardi,böyle oluncada sabah kalkmiyor,bende uykusunu bölüp kahvalti veremiyorum sadece emdiriyo ve devam sütü veriyorum.su anda hala uyuyor,niye böyle oluyorki bir düzene otutturamadik,sizinkilerin uykusu nasil

kızlar geçmişi okuduğum kadarıyla çoğunuz pekmezi direk veriyorsunuz. kahvaltı karışımına katmıyor musunuz. bizim doktorumuz kahvaltı karışımına 1 çay kaşığı demişti.onun haricindede hiç vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…