Allah yardımcınız olsun canım inşallah ağrısız acısız atlatırsınız Senin oğlan benim kızla aynı gün doğmuş ben başladım ek gıdaya zaten ilk başlarda çok yemiyoyorlar yavaş yavaş alışır ben meyvelerin içine süt sağıp verdim öğle alıştı meyve suyunu sende dene istersen yoğurt mayala ver bekli sever eğer yoğurda alışırsa sebze çorbalarını yoğurtla yaapabilirsin canım
pekmez yerken çok sevimli oluyolar dimi:)
azını yalaya yalaya bir oldu .her halleri çok tatlı ,kız çocuğu daha bir sevimli olur kandırır insanı.adı ne kızının benim oğlumun adı mert
kızlar ben aksam 7 buçukta 8 doğru pirinç unu veriyorum sonra uyutuyorum 11 yada 12 de uyanıyo tekrar sallıyorum bir kere de mama vereyim dedim yemedi pirinç unu tok tutuyoya acıkmamış... 4 yada 5 gibi uyanıyo sütümü veriyorum tekrar uyutuyorum saat 8 yada 9 da kahvaltısını veriyorum aradan 1 saat geciyo tekrar uyutuyorum ama yarım saat aralıklarla uyanıyo 11de bazen 10da ayaktayız 12 de sebze çorbasını bazende kasık maması veriyorum saat 3 te meyve püresi bazende yine kaşık maması(çünkü arada yoğurduna katıyorum meyve püresini) 5 buçuk 6 da yoğurt veriyorum sonra zaten tüm gün uyumuyo gündüzleri en fazla yarım saat uyuyo 7 buçuk 8de yine pirinç unu bu şekilde veriyorum ben ara öğün vereyim dedim yemiyo 2 saatte bir besliyim bugün dedim yedi bi kaç kasık sonra midesini bi güzel boşalttı kustu yani benim bebiş çok acıkınca yiyo kızlar çok üzülüyorum aralarda meyve suyu, ıhlamur yada yine yoğurt yemesini istiyorum ama yemiyo ne yapabilirimki........
kızlar ben aksam 7 buçukta 8 doğru pirinç unu veriyorum sonra uyutuyorum 11 yada 12 de uyanıyo tekrar sallıyorum bir kere de mama vereyim dedim yemedi pirinç unu tok tutuyoya acıkmamış... 4 yada 5 gibi uyanıyo sütümü veriyorum tekrar uyutuyorum saat 8 yada 9 da kahvaltısını veriyorum aradan 1 saat geciyo tekrar uyutuyorum ama yarım saat aralıklarla uyanıyo 11de bazen 10da ayaktayız 12 de sebze çorbasını bazende kasık maması veriyorum saat 3 te meyve püresi bazende yine kaşık maması(çünkü arada yoğurduna katıyorum meyve püresini) 5 buçuk 6 da yoğurt veriyorum sonra zaten tüm gün uyumuyo gündüzleri en fazla yarım saat uyuyo 7 buçuk 8de yine pirinç unu bu şekilde veriyorum ben ara öğün vereyim dedim yemiyo 2 saatte bir besliyim bugün dedim yedi bi kaç kasık sonra midesini bi güzel boşalttı kustu yani benim bebiş çok acıkınca yiyo kızlar çok üzülüyorum aralarda meyve suyu, ıhlamur yada yine yoğurt yemesini istiyorum ama yemiyo ne yapabilirimki........
Benim kızın Zeynep:)
kızlar bu çekiliş ne nasıl katılım ,herkes ayrı şehirlerde nasıl yapacaksınız kargoylamı ?
ben 1 cay kasigi direk veriyorum,mamasinada 2 cay kasigi falan atiyorum,biraz tatli olsunda yesin diye,tabi bu hergün degil.pekmezi nasıl veriyorsunuz onu sorcaktım miktarı nedir sulandırıyormusunuz?bu gün çay kaşığının ucuyla verdim bilmediğim için ,baya bir yaladı ağızını verince
biraz sana cekmis olabilir canim.zaten cocuklar benim bildigim anne babadan 4-5 cm uzun olurlarmis büyüdügünde senden uzun olabilir yanikizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.
25i gidelim bakalim kontrole ne kadar olacak...
kizlar benim kizimin boyu kisa yaa dune kadar dert etmiyordum ama dun esimin ailesine misafirliye gitmisdik,her kes aaaaa cok kucukkkkk hic 7 ayliga benzemiyor demesi sinirlerimi bozdu resmen.
genetik faktor da onemli biliyorum benim boyum zaten uzun degil 157 ama esimin boyu 178 )) niye bu kiz mini minnacik yaaa...6 aylik 64 sm boyu.
25i gidelim bakalim kontrole ne kadar olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?