Şenaycım geçmiş olsun.Bizimkinde de 2 ay önce falan bi sivri çıban görünümlü ucu olmayan bişey çıkmıştı ama sivilce gibide görünüyodu.Dokunduğumuzda fark etmiyodu yani sanırım acımıyodu.Sonra kendiliğinden geçti.Belki göz değimiştir, nazardandır.Ama sen yine de dr götür için rahatlar.Ama parmaklarını emdikleri için olabilir belki.Hep ağzına götürüyo parmaklarını... :26:
saol canım cibanın ucu var canım ve birdenbıre oldu 1 gun ıcınde ucuda bembeyaz baya olgunlaşmış gibi gorunuyor bakalım ılacları kullanıcaz
ahh kuzum benım kıyamam ben onaa
ınsallah hemenceceık gecer
inş cnm yaaaa bu hastalıkta yınede guluyor yaaa şaşıyorum bu cocuga doktor aldı kucagımdan kendı odalarına goturdu butun doktorlar sevıyorlar bızımkı guluyor doktor dıyor hasta halı bu mu dıyorrr
maaşallah ona annesi..
kızlar bu arada yılbası cekılısını yaptım ve lısteyı guncelledım
bu hafta hedıyelerı gonderelım ınsallah yetıstırebılırız yılbasına kadar ..
Selamm herkese! benim kızımda artık iştahsızlık hat safhada...ne biberondan anne sütünü içiyor ne formül süt içiyor ( 3 kez marka değiştirdik) ne kaşıkla meyve püresi ya da mama yiyor.. genelde çok neşeli gülüyor oynuyor hiç öyle ağlaması mızmızlanması falan yok ama ne zaman sıra bişeyler yemeye geliyor kapatıyor ağzını sıkı sıkı... geçen gün tamam acıkınca yersin dedim ve bıraktım uyurken de süt vermedim ve tam 9 saat hiçbirşey yemeden durdu sonra uyudu da uykusunda sütünü içirdim...
bugün tekrar idrar tahlili için örnek verdik, ve kan tahlili için kan aldılar.. o küçücük koldan kan örneği aldılaryarın sonuçlar belli olacak.. ama neden böyle yapıyor anlamadım.. çok kötüyüm yaa.. ben de eşim de çok üzgünüz .. neden böyle yaptığına bir anlam veremiyoruz.. sizin bebişler günde ne kadar süt içiyor ve ne kadar ek besin alıyorlar??
önceden gece 9 saat hiçbirşey yemeden uyurdu şimdi gece uyurken de 2 sefer süt veriyorum..
doktor 800 ml civarı içmeli diyor.. benim kızım 500-600 civarı o da uykudayken içiyor... off ne yapacağımı bilmiyorum............
Selamm herkese! benim kızımda artık iştahsızlık hat safhada...ne biberondan anne sütünü içiyor ne formül süt içiyor ( 3 kez marka değiştirdik) ne kaşıkla meyve püresi ya da mama yiyor.. genelde çok neşeli gülüyor oynuyor hiç öyle ağlaması mızmızlanması falan yok ama ne zaman sıra bişeyler yemeye geliyor kapatıyor ağzını sıkı sıkı... geçen gün tamam acıkınca yersin dedim ve bıraktım uyurken de süt vermedim ve tam 9 saat hiçbirşey yemeden durdu sonra uyudu da uykusunda sütünü içirdim...
bugün tekrar idrar tahlili için örnek verdik, ve kan tahlili için kan aldılar.. o küçücük koldan kan örneği aldılaryarın sonuçlar belli olacak.. ama neden böyle yapıyor anlamadım.. çok kötüyüm yaa.. ben de eşim de çok üzgünüz .. neden böyle yaptığına bir anlam veremiyoruz.. sizin bebişler günde ne kadar süt içiyor ve ne kadar ek besin alıyorlar??
önceden gece 9 saat hiçbirşey yemeden uyurdu şimdi gece uyurken de 2 sefer süt veriyorum..
doktor 800 ml civarı içmeli diyor.. benim kızım 500-600 civarı o da uykudayken içiyor... off ne yapacağımı bilmiyorum............
kızlar ben oğlumu günde 4 öğün besliyorum azmı acaba dr 4 öğün ver dedi siz kaç öğün veriyosunuz
ben açıkçası tam anlamıyla ek gıdaya geçemedimbir ara düzenli veriyordum baktım beni emmeyecek bırakacak biraz daha erteleyim dedim.şimdi ara ara sabah kahvaltısı ,öğlen çorba bazen vermiyorum akşam veriyorum ama benim oğlan çok az yiyor kızlar ,sizinkiler nasıl ek gısalarınızın bir ölçüsü varmı benimki iki yemek kaşığı zorla yerse oda .büsürü çorba yaptım çok döktüm,mamaları hiç sevmiyo.yumurtayı çok sevdi sadece onu tüm sarı yiyor.haftaya tam anlamıyla geçeçm 6.ayımız dolacak 28 aralıkta.hafta sonu sünnet olacak oğluşum.inşallah çok acı çekmeden atlatırız
pekmezi nasıl veriyorsunuz onu sorcaktım miktarı nedir sulandırıyormusunuz?bu gün çay kaşığının ucuyla verdim bilmediğim için ,baya bir yaladı ağızını verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?