2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım cibanın ucu var canım ve birdenbıre oldu 1 gun ıcınde ucuda bembeyaz baya olgunlaşmış gibi gorunuyor bakalım ılacları kullanıcaz

ahh kuzum benım kıyamam ben onaa
ınsallah hemenceceık gecer

inş cnm yaaaa bu hastalıkta yınede guluyor yaaa şaşıyorum bu cocuga doktor aldı kucagımdan kendı odalarına goturdu butun doktorlar sevıyorlar bızımkı guluyor doktor dıyor hasta halı bu mu dıyorrr

maaşallah ona annesi..

kızlar bu arada yılbası cekılısını yaptım ve lısteyı guncelledım
bu hafta hedıyelerı gonderelım ınsallah yetıstırebılırız yılbasına kadar ..

Selamm herkese! benim kızımda artık iştahsızlık hat safhada...ne biberondan anne sütünü içiyor ne formül süt içiyor ( 3 kez marka değiştirdik) ne kaşıkla meyve püresi ya da mama yiyor.. genelde çok neşeli gülüyor oynuyor hiç öyle ağlaması mızmızlanması falan yok ama ne zaman sıra bişeyler yemeye geliyor kapatıyor ağzını sıkı sıkı... geçen gün tamam acıkınca yersin dedim ve bıraktım uyurken de süt vermedim ve tam 9 saat hiçbirşey yemeden durdu sonra uyudu da uykusunda sütünü içirdim...

bugün tekrar idrar tahlili için örnek verdik, ve kan tahlili için kan aldılar.. o küçücük koldan kan örneği aldılar yarın sonuçlar belli olacak.. ama neden böyle yapıyor anlamadım.. çok kötüyüm yaa.. ben de eşim de çok üzgünüz .. neden böyle yaptığına bir anlam veremiyoruz.. sizin bebişler günde ne kadar süt içiyor ve ne kadar ek besin alıyorlar??
önceden gece 9 saat hiçbirşey yemeden uyurdu şimdi gece uyurken de 2 sefer süt veriyorum..
doktor 800 ml civarı içmeli diyor.. benim kızım 500-600 civarı o da uykudayken içiyor... off ne yapacağımı bilmiyorum............

inş cnm yaaaa bu hastalıkta yınede guluyor yaaa şaşıyorum bu cocuga doktor aldı kucagımdan kendı odalarına goturdu butun doktorlar sevıyorlar bızımkı guluyor doktor dıyor hasta halı bu mu dıyorrr

Geçmiş olsun canım.. insan çok üzülüyor o ufacıcık bebekler hasta olunca...
maaşallah ona annesi..

kızlar bu arada yılbası cekılısını yaptım ve lısteyı guncelledım
bu hafta hedıyelerı gonderelım ınsallah yetıstırebılırız yılbasına kadar ..

Geçmiş olsun canım senin de bebeğine.. inşallah en kısa zamand düzelirler..

canım diş çıkarıyor olmasın diş cıkarırken iştahsızlık oluyorr valla benm oglum obur bır cocuktuu hıcbırseyı reddettıgını gormedım 1 aydr dıs yuzndn ıstahı kesldı kusması cok oluyor. dun uyucak mama istemedı uyksnda zorla verdim.
kan iştahsızlıgı ıcınmı alıyorlr cnm.
bizde daha 20 gunlk bıle deıldı gece gobegı kanadı cok aglmştı zaten kılosuda cok azdı 2.5 kıloo
cocugumu delık desık etmslerdıı kannda problem var dıyee.
cok uzlmustumm aglamasına dayanamyrdm daha cok kucuktu aam ck sukur problem cıkmadı hatta sonclar hatalı cıkms falan cok kızmstm o makınalara ve doktorlara

canım sıkma canını eğer önemli bişey olsaydı geçmişte kan idrar verdiğinizde çıkardı,demek ki yapı olarakda yemek yemeyisevmiyor,çıtır bi kız olucak.ayrıca 800ml süt benimkide içmiyor,en fazlaa 400-500ml içiyordur.emziriyorum,ve günde bir sefer 120cc mama içiyor.ek besinlerede başladık,ama çok isteksiz,merak etme tatlım,hepimizin bebekleri yemeğe karşı isteksiz,sanırımbu aylarda böyle oluyormuş.gelişim atakları gösteriyorlar,bende çok üzülüyorum aç kaldığında ama yapıcak bişeyim yok.allah hepimizin yardımcısı olsun.

pinky cnm liste neredeee???bide merak ediyorum şimdi biz birbirimizin bebişlerinemi bişeyler alıcaz,çünkü hiçbirimz birbirimizinne zevkini nede kendini biliyoruz?

cnm liste yılbası topikindeeee...
evetyaa bebişleremi alcazzz...
sanırım en mantıklısı bebişlere almakk...

pinky cnm liste neredeee???bide merak ediyorum şimdi biz birbirimizin bebişlerinemi bişeyler alıcaz,çünkü hiçbirimz birbirimizinne zevkini nede kendini biliyoruz?[/QUOTE]

kızlar ben oğlumu günde 4 öğün besliyorum azmı acaba dr 4 öğün ver dedi siz kaç öğün veriyosunuz

ben 3 ana 2 ara öğün besliyorum. akşam yatmadan önce de beyfendinin keyfi yerinde olursa emziriyorum. gecede 2 defa kalkıp emziriyorum. öğünlerin arası 3 saat oluyor. zaten saat değilde daha önce birşey yedirmek isteyeyim ağzını bir mühürlüyor aça bilene aşk olsun.

merhaba herkese ben de bebeğimi 3 ana 2 ara öğün veriyorum istedikçe de emziriyorum.benim bebeğim de bu ara iştahsız idrar yolu enfeksiyonu olmuşuz.ondan sanırsam.ek gıdalardan da çorbalara bayılıyoruz ama tatlı şeylerle hiç aramız yok.

Ben sabah kahvaltı ve anne sütü sonra ara öğün meyve suyu veya yoğurt öğlen çorba ve anne sütü ara öğün meyve suyu veya yoğurt akşam mama ve anne sütü sonra gece 2 kere emziriyorum

ben açıkçası tam anlamıyla ek gıdaya geçemedim bir ara düzenli veriyordum baktım beni emmeyecek bırakacak biraz daha erteleyim dedim.şimdi ara ara sabah kahvaltısı ,öğlen çorba bazen vermiyorum akşam veriyorum ama benim oğlan çok az yiyor kızlar ,sizinkiler nasıl ek gısalarınızın bir ölçüsü varmı benimki iki yemek kaşığı zorla yerse oda .büsürü çorba yaptım çok döktüm,mamaları hiç sevmiyo.yumurtayı çok sevdi sadece onu tüm sarı yiyor.haftaya tam anlamıyla geçeçm 6.ayımız dolacak 28 aralıkta.hafta sonu sünnet olacak oğluşum.inşallah çok acı çekmeden atlatırız

pekmezi nasıl veriyorsunuz onu sorcaktım miktarı nedir sulandırıyormusunuz?bu gün çay kaşığının ucuyla verdim bilmediğim için ,baya bir yaladı ağızını verince

Allah yardımcınız olsun canım inşallah ağrısız acısız atlatırsınız Senin oğlan benim kızla aynı gün doğmuş ben başladım ek gıdaya zaten ilk başlarda çok yemiyoyorlar yavaş yavaş alışır ben meyvelerin içine süt sağıp verdim öğle alıştı meyve suyunu sende dene istersen yoğurt mayala ver bekli sever eğer yoğurda alışırsa sebze çorbalarını yoğurtla yaapabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…