kızlarcanım çok sıkkın yeni yıla oğlumun hastalığyla gircez..doktora götürdük larenjit olmuş az da bronşit başlangıcı.sesi kısıldı bebeğimin.takır takır öksürüyo sabahta beri öksürmekten uyuyamadı doktor 2 şuurup bi iğne verdi.bi saat de soğuk buhar makinesinde kaldı.eve de alcam o buhar makinelerinden.çok mutsuzum oğluşum çok halsizherse mutlu sağlıklı huzurlu ve şanslı seneler.:26::26:
kızlar öncelikle hepinize mutlu seneler.bu yıl çok özel bi yıl,çok özliycem ben de.oğlumda bu sabah bi öksürük bi hırıltı sabah biraz da ateşi vardı fitil koydum şimdi iyi salgın mı var nee
herkese mutlu yıllar!!!!!yeni yıl hepimize çok çok uğurlu gelsin.
2010'un başlarında anne adayıydım,ortasında anne,sonunda kocaman bir genç kız annesi..çok özlicem bu yılı,benim için çok güzel bir seneydi.vedalaşmak zor olucak.kısacası güzel bir yıl oldu.yeni yılda yeni umutlarla doluyor içimiz,2011 hepimiz için hayırlı bir sene olsun inşallah..
Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2011 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Senelere...
EVLATLARINIZLA VE SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR GEÇİRECEĞİNİZ BİR ÖMÜR DİLERİM
Eki Görüntüle 121543 Bebişlerle yeni maceralara merhabaa
Bu gece bol bol getirelim bu salatu selamı
buhar makinesi emanet alabileceğin yer varsa alma bence.. inşallah tekrar kullanman gerekmez bir an önce geçer canım iyi yıllar..kızlarcanım çok sıkkın yeni yıla oğlumun hastalığyla gircez..doktora götürdük larenjit olmuş az da bronşit başlangıcı.sesi kısıldı bebeğimin.takır takır öksürüyo sabahta beri öksürmekten uyuyamadı doktor 2 şuurup bi iğne verdi.bi saat de soğuk buhar makinesinde kaldı.eve de alcam o buhar makinelerinden.çok mutsuzum oğluşum çok halsizherse mutlu sağlıklı huzurlu ve şanslı seneler.:26::26:
kızlarcanım çok sıkkın yeni yıla oğlumun hastalığyla gircez..doktora götürdük larenjit olmuş az da bronşit başlangıcı.sesi kısıldı bebeğimin.takır takır öksürüyo sabahta beri öksürmekten uyuyamadı doktor 2 şuurup bi iğne verdi.bi saat de soğuk buhar makinesinde kaldı.eve de alcam o buhar makinelerinden.çok mutsuzum oğluşum çok halsizherse mutlu sağlıklı huzurlu ve şanslı seneler.:26::26:
kızlarrrr benım oglum kahvaltı karşımını yıyor fakat corbaya kofteye daha alışmadı ama mılupanın organık tavuklu sebzelı kavanoz mamasından yedı ne yapayım nasıl alıştırayım sizce
canım bastan benımkı de corbayı hıc sevmemıstı ama sonra yavas yavas alıstı ama sımdı de sadece sebze çorbası ıcıyor baska yemıyor...köfte mı verdı doktor ? bızımkısı sadece corbasına koymak ıcın 2-3 kusbası et verdı.. onu da pısınce cıkarıyosun ıcınden .. kırmızı ete 8.ay bıtınce gecıcekmısz.ama 7.ay bıtınce de beyaz et dedı.. köfteyı nasıl yapıyorsun verıyosun?
evet canım ıkı uc kere cekılmış kuzu kıymadan sul kofte yapıyorum en son eıyorum koftelerı oyle verıyorum
köfteyi yaparken ne koyuyorsun canım baharat ve tuz koymuyoruz ya nasıl yapıldıgını merak ettım.. ekmek içi vs?
ben pirinçle yoguruyorum kıymayı canım tabıkı baharat tuz yok kesınlıkle koftelerı suya atmadan once patetes dılımlıyorum suyun ıcıne bıraz bıde havuç koyuyorum biraz haşlanıyorlar daha sonra koftelerı atıyorum en son un ve yumurta sarısıyla terbıye yapıyorum bıraz daha beklıyor ocakta sonra hazıııırrrrrr
güzelmiş canım eline saglık ben de denerim belki yer...
merhaba hoşgeldııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?