2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy kıyamama canım yaaa gecmış olsun benım sınıfımdakı hemen hemen butun cocuklar boyle yaaa salgın avr sanırım her gun biri acillik oluyoorrrr offfff yaaa onlara bışey olacagına bıze olsa keşkeeeeeeeee:26:

kızlarrrr benım oglum kahvaltı karşımını yıyor fakat corbaya kofteye daha alışmadı ama mılupanın organık tavuklu sebzelı kavanoz mamasından yedı ne yapayım nasıl alıştırayım sizce

kızlar öncelikle hepinize mutlu seneler.bu yıl çok özel bi yıl,çok özliycem ben de.oğlumda bu sabah bi öksürük bi hırıltı sabah biraz da ateşi vardı fitil koydum şimdi iyi salgın mı var nee

evet salgın var canım.bizde atlattık bronşiyal demişti bize 1 gün hastanede buhar aldı sonra saolsun dr evinden buhar makinesi getirdide evde verdik buharı 4 saatte bir aldı antibiyotikte aldık geçti çoook şükür..

inşallah canım 2010 hepimize çok kısmetli geldi inşallah devam eder..

inşallah canım hep beraber...

Eki Görüntüle 121543 Bebişlerle yeni maceralara merhabaa

maşşallah oğluşuna..

Bu gece bol bol getirelim bu salatu selamı

en doğrusu da bu canım...

buhar makinesi emanet alabileceğin yer varsa alma bence.. inşallah tekrar kullanman gerekmez bir an önce geçer canım iyi yıllar..

çok sağolun kızlar inşallah geçer ama buhar makinasını emanet alabileceğim bi yer doktor da evde bulunması gerekio hep dedi şu soğuk buhar makinalarından alın bi tane dedi.evin nem dengesi olsun yoksa kalorifer de kurutuyo dedi.yarın eşim kayseriye gidecek orda bi bakacak.kızlar oğlum daha şimdi uyudu inanın gözleri kan çanağına dönmüştü bu gün hiçç uyuyamamıştı.yavrum inşallah uyanmaz ama öksürüğü çok rahatsız ediyo uyanmaması mucize olacak.biz yeni yıla yorgun bitkin ve hasta bi şekilde girdik.Allah devamını iyi etsin.hepinize ii geceler kızlar bebeişlerinizle beraber mutlu sağlıklı yıllar sizin olsunn

çok geçmiş olsun canım... kıyamam... Allah acil şifa versin minişine...

kızlar yeni yılınız kutlu olsun... herkeze sağlık,mutluluk,basarı,huzur,para ve sorunsuz bir yıl olur insallah..........

kızlarrrr benım oglum kahvaltı karşımını yıyor fakat corbaya kofteye daha alışmadı ama mılupanın organık tavuklu sebzelı kavanoz mamasından yedı ne yapayım nasıl alıştırayım sizce

canım bastan benımkı de corbayı hıc sevmemıstı ama sonra yavas yavas alıstı ama sımdı de sadece sebze çorbası ıcıyor baska yemıyor...köfte mı verdı doktor ? bızımkısı sadece corbasına koymak ıcın 2-3 kusbası et verdı.. onu da pısınce cıkarıyosun ıcınden .. kırmızı ete 8.ay bıtınce gecıcekmısz.ama 7.ay bıtınce de beyaz et dedı.. köfteyı nasıl yapıyorsun verıyosun?

evet canım ıkı uc kere cekılmış kuzu kıymadan sul kofte yapıyorum en son eıyorum koftelerı oyle verıyorum

köfteyi yaparken ne koyuyorsun canım baharat ve tuz koymuyoruz ya nasıl yapıldıgını merak ettım.. ekmek içi vs?

ben pirinçle yoguruyorum kıymayı canım tabıkı baharat tuz yok kesınlıkle koftelerı suya atmadan once patetes dılımlıyorum suyun ıcıne bıraz bıde havuç koyuyorum biraz haşlanıyorlar daha sonra koftelerı atıyorum en son un ve yumurta sarısıyla terbıye yapıyorum bıraz daha beklıyor ocakta sonra hazıııırrrrrr

güzelmiş canım eline saglık ben de denerim belki yer...

kızlar köftemi vermeye basladınız 8.ayda baslanmıyomuydu ben daha vermedim senaycım pirinçleri haslayıp öylemi koyuyosun tam olarak nasıl yağ falan koyuyomusun cnm soğan falan

merhaba kızlar .herkes işine dalmış kimseler yok.bebişlerle ilk yılbaşınız nasıl geçti...

Çooookkkk yorguununuuummmmmm!!!!..
Ayberk durmuyor hep yanında istiyor beni hep ağlıyor.. mızmız sürekli..bagırmaktan çığlık atmaktan sesi kısılcak yakında benim de kafam patlıcak.. yemek yemek savaş haline döndü resmen.. çok bunaldım çok yoruldum yalnızım kimsem yok yanımda yardım edecek... yemek bile yiyemiyorum wc gidemiyorum o kadar yanii....dişlerden diyorum sabır istiyorummmm...

ayrıca az önce kafamı vurdum onun attığı oyuncagı alırken yerden .. buz bile tutamadım dogru duzgun durmadı paşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…