2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inşallah bizimkide çıkmadan yapılmıştır ozaman özel hastanede doğum yaptım bebek ve çocuk üzerine çok ilgili bi hastane

evet cnm bizde 3 günlükken kontrele gitmiştik ama unuttum işte

canım şükret benim kızım çingene beşiğinde uyuyo(belki bilmiosundur duvardan duvara urganla yapılan beşik tam çingene işi yani) sallıyorum uyuo yanıma alıyorum her saat uyanıo tekrar sallıyorum uyuyo tekrar yanıma alıyorum ve bu sabaha kadar böyle devam edio,keşke diorum ayakta sallasamda uyusa ama yok onu kabul etmio...

BEN HASTANEDEN CIKARKEN HEMSİRELER SÖYLEDİ AMA BEN O HASTANEYE ADIM ATMADIM DOGUMDAN SONRA. BAZI SORUNLAR OLMUŞTU..
AMA ÇOK GEREKLİ BİŞEY DEĞİLMİŞ BEN YPTIRMADIM VALLA FILDIR FILDIR BİŞEY DESEN BAKIO ÇOK ERKEN ALIŞTI SESLERE TEOPKİ VERMEYE... NEDEN SİMDİ SORDUKİ DOKTORUNUZ?
ay ayberk de bizimle yatıyor ya... Çok fena alıştı ne yapacagız bilmem.. tam odasını ayıracagız derken bize alıştı çok fena oldu çok...ama uyumuyor başka türlü ...
:s:s:s SORMA YAA

EVET CANIM ZOR OLUYO SALLAMAK . BENİMDE ANNEM ALIŞTRDI O GİDİNCE NAPCAM BİLMİYORUM:s
ANNEM YOKKKEN KENDİ KENDİNE UYUMAYA ALIŞTIRMIŞTIM KÖTÜ OLDU BÖLE BACAKLARIM KOPUYO SANKİ. BU ARADA BU AKSAM ANNEMLERE GELDİM KALMAYA SIKILDIM EVDE HEM BABAMDA ÖZLEMİŞ İPEĞİ İYİ OLDU.. İPEKTE HIRCIN YATIYO KENDİMİZE YER YATAĞI YAPTIM GİTSİN GİDEBİLDİĞİ KADAR

sağlık ocağına aşı için gittiğimde ordaki dr sormuştu evet ya kendi doktorumuz öyle bişey olsaydı söylerdi zaten muayeneye falan gittiğimizde kulagını bi kere bakmıştı aynen benimkide öyle ilk doğduğunda kapı pat diye kapanınca hemen ürkerdi demekki 2 kulagıda duyuyo

bu arada günaydın kızlar!!! aksamdan beri kasıklarım çok kötü ağrıyo hele sağ tarafı bacağım bile uyuşuyo iltihaplanma oluncada ağrırdı ama bu sefer çok ağrıdı...2 gündür doğum kontrol hapı kullanmaya basladım 2 gece 00:20 içtim aynı saatte içmek gerekiyomuş annem demişti ama bide ilk defaa kullanımda adetliyken içmek gerekiyomuş bunu söylemedi annem oda bilmiyo heralde ama oda zamanında kullanmış bende bilmiyodum adetim biteli 2 gün olmuştu sonra korktum yumurtlama falan olmasın dedim çünkü ilkinde öyle hafif bi agrı olmuştu ayy çok korkuyorum insallah olmamıştır kızlar yardım edin bu doğum kontrol hapı hakkında bilgilendirin beni nolur çok ağrıyo kasığım nedendir haptan olabilirmi birde adetliyken içmedim işe yararmı korkuyorum hamile kalmıyım yaa bi tane daha içsem bişey olmurmu ki... hapı ilk defa kullandığım için çok cahilim bu konuda yardımcı olun kızlar fikir verin bana

Son düzenleme:

cnm normalde adetinin ilk günü kullanmaya başlaman lazım.ben uzun süre kullandım hiç ağrı yaptığını duymamıştım.bi doktorunu ara istersen.bide hergün aynı saatte alman lazım ama ben hiç öle yapmamıştım yaklaşık aynı saatlerde almıştım.bide bi gün unutursan ertesi gün 2 tane içmen gerekiyor

evet cnm öyleymiş adetin ilk günü ama ben bittikten 2 gün sonra basladım kullanmaya bişey olurmu kii işe yarardır yine insallah hamile kalmam...bende aynı saatte içiyorum

cnm doğumdan sonra bende düşündüm ama çok kilo yapıyor falan dediler o açıdan vazgeçtim.spral dedi doktorum ondanda korktum.ne bileyim içinde bir alet tuhaf hissederim kendimi diye ondanda vazgeçtim. hamile kalma olasılığına bişey diyemeceğim.inş kalmamışsındır,hepimiz için ikinci çocuk çok erken :)))

insallah cnm yaa zaten çok stresleniyorum bide 2.çocuk olunca düşünemiyorum hele bu yasta allah korusun kafayı yerim heralde yaslarnırım vallah...kahvaltıdan sonra bi tane daha içicem

doğum kontrol hapları kullanmaya başladıgın andan itibaren etkili olmuyor. bunu biliyorsun değil mi?
adetin ilk gününden ya da en geç 2. gününden itibaren başlaman ve 21 gün boyunca her gün aynı saatte alman,unutursan ertesi gün aynı saatte 2 adet alan gerekiyor.21 gün sonra bıraktıgında birkaç gün içinde adet olursun. 1 hafta aradan sonra hala adet görsen de hapa yeniden başlaman gerekir.en güvenli koruma en az 1 ay hapı kullandıktan sonra başlar. sonuçta ovülasyonu düzenliyor. bana söylenenler bunlar. ben de evlenmeden 2 ay önce kullanmaya başlamıştım. sonra bıraktım.. ama kilo konusuna gelince herkes için aynı şey geçerli olmamakla beraber bana da kilo aldırmıştı....
eger sen hapa yeni başladıysan koruyuculuğu yoktur ..ek bir yönteme daha başvurun...

ayy öylemi ozaman ertesi gün hapı içsem olurmu 3 gün içinde içilmesi gerekiyo bu gün son gün hemen gidip alıp içiyim olurmu

ayy öylemi ozaman ertesi gün hapı içsem olurmu 3 gün içinde içilmesi gerekiyo bu gün son gün hemen gidip alıp içiyim olurmu

bence de canım eger oyle bır suphen varsa ertesi gün hapına başvur ..
canım sen kendin mi başladın hapa dokturuna danıstın mı?
sen emzirmiyorsun o zaman değil mi?

ben doğum kontrol hapı kullanmadığım için ne nedir bilmiyorum :S o yüzden ne desem yanlış olurr

aynen canim.benim kizda deli yatiyor,sagina döner soluna döner ayaklari yataginin parmakliklarinda,havaya kaldirir sürekli üstünü acar ben örterim uykudayken bile hemen ayaklarini kaldirip yorganini teper.önceden direk yatagina yatirip öyle uyurdu simdi is kollarimda sallanarak uyuyor

evet canim ilk kullanim adetliyken icmen gerekiyor.bende evlenecegim zaman kullandim ve 1 ay önceden baslamistim öyle oluyormus.

evet cok kilo yapiyor.ben bekarken 45 kg dim ve hic kilo alamiyanlardim hep sabitti kilom.icmeye bir basladim 52 falan olmustum.tabi o zamanlar cok hosuma gitmisti ne güzel kilo aldim diye ama simdi tam tersi

slm anneler.hastalann bebekle uğraşmak çok zormu.ada çok öksürüyor,inş.düzelir,çok üzülüyorum,düzelmezse yarın dr.a gidicez.

slm anneler.hastalann bebekle uğraşmak çok zormu.ada çok öksürüyor,inş.düzelir,çok üzülüyorum,düzelmezse yarın dr.a gidicez.
slm zasacim. gecmis olsun.biraz huysuz oluyorlar uyumakta zorluk cekiyorlar falan.cok öksürügü varsa götür bence canim.4-5 gün öncesine kadar benim kizda hastaydi ama ayakta gecirdi hafif öksürük vardi biraz ates burun akintisi hafif sonra hemen gecti.ilac verme geregi duymadim arkasindan ben ve esim grip olduk.su anda hala bizim grip devam ediyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…